- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 15 kwie 2021, 13:02
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
J-Will • 27 minut(y) temuZ Hołownią będzie tak jak z Kukizem czy Nowoczesną. To szalupa dla nie których polityków aby na chwilę odciąć się od nacierzystej partii i zwiększyć szansę na wybór
-
jas06 • 26 minut(y) temuKorwin też nie jest taki.... A co do Studiów to i tak dla mnie nie ma znaczenia, bo wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją...
-
Trzeciak • 24 minut(y) temuWidzę, że miłość między państwa Herdonami a państwem Kurskimi kwitnie w TVP. Wczoraj jak rozpromowali nowe "YCD" w "PNŚ".
-
semperadastra • 23 minut(y) temu@J-Will O tak, widzą że we własnej partii się nie przebiją, bo wewnętrzna rywalizacja zbyt gęsta, to szukają ugrupowań typu partia Hołowni, gdzie od razu są wręcz na szczycie (patrz Hennig-Kloska - karierowiczka, kłamczucha, po prostu odpychająca baba, co tu się rozwodzić)
-
Mat.212347 • 22 minut(y) temuMożliwe że nowym uczestnikiem HP oprócz Michała będzie Kuba Wójcik, bo ludzie z HP go obserwują
-
Trzeciak • 19 minut(y) temuOho, jakie wydarzenie na finale "The Voice Kids". Brzozowski wykona swoją "The Ride". xDDD
-
kuc12102004 • 19 minut(y) temuno tak
-
Tomasz_B • 18 minut(y) temuKuc od razu reakcja
-
Darilla • 18 minut(y) temu@Trzeciak i tak będzie z playbacku, więc nie ma co się cieszyć, prawdziwe show to będzie 20 maja
-
kuc12102004 • 18 minut(y) temuchyba że to zart
-
semperadastra • 17 minut(y) temu@jas06 To skończ informatykę czy kierunki techniczne, nie będąc inteligentnym czy zdolnym z maty. Powodzenia.
Nie po to studiujemy latami, wkładając w to dużo energii, czasu i pieniędzy, żeby jakieś ameby bez szkoły gadały, że "studia nie mają znaczenia"
-
jas06 • 14 minut(y) temuZawsze od tego wszystkiego ewentualnie mamy książki, internet...
-
jas06 • 12 minut(y) temuTakim przykładem jest chociażby Andrzej Duda....
-
jas06 • 12 minut(y) temuNiby doktorat a fatalnym prezydentem był...
-
kamol • 12 minut(y) temuBehawiorysta nowym serialem Playera
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temu
-
MaciejOlek • 7 minut(y) temuWitam miło. No cóż, Duda ma swoje plusy, minusy jako prezydent, ale zdecydowanie więcej minusów...
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temuDwa minusy dają plus
-
donixxx • 7 minut(y) temuKolejny serial Playera. Niue wiem jak to zmieszczą ale jak będzie poziom Chyłki, TZ czy Nieobecnych to niech robią ile chcą.
-
jas06 • 6 minut(y) temuTych minusów jest więcej...
-
Tomasz_B • 6 minut(y) temuTym więcej plusów
-
Trzeciak • 6 minut(y) temu@MaciejOlek - witaj, ciekawą niespodziankę mam dla Ciebie, wiadomo gdzie?
-
jas06 • 5 minut(y) temuW eletrical?
-
jas06 • 5 minut(y) temuelectrical?*
-
semperadastra • 5 minut(y) temuCo do Dudy, w sumie ciekawi mnie, jak będzie się zachowywał, kiedy np. w 2023 opozycja przejmie władzę. Jakby nie było, będzie jeszcze miał 2 lata prezydentury
-
MaciejOlek • 4 minut(y) temu@Trzeciak - witaj, a o co chodzi? Zajrzę potem.
-
Jordi • 3 minut(y) temuo kolejna książka Mroza dostała serial w Playerze
-
Tomasz_B • 3 minut(y) temu
-
kamol • 2 minut(y) temuCzyli przed nami: Szadź 2, Tajemnica zawodowa 2, Chyłka 5, Skazana, Nieobecni 2, Żywioły Saszy-Ziemia, Misja, nowy serial TVN7, UU6(?), Behawiorysta
-
Jordi • 1 minutę temu@kamol no pisałem, że słyszałem pogłoski o tuzinie jak nie lepiej seriali w DCTVN