- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 10 kwie 2021, 17:13
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
pulkownik • 21 minut(y) temu@Kamil1998 fantastyczne porównanie xD Jakoś nie słyszałem, żeby kura zabiła człowieka... I żeby zwierzęta gospodarskie zabijały ludzi dla pożywienia xD
-
Kamil1998 • 20 minut(y) temu@pulkownik Ale dlaczego atakujesz moją wypowiedź?
-
pulkownik • 20 minut(y) temuJesteś wybitnie przewrażliwiony. Każda odpowiedź na twoje słowa to wg ciebie atak
-
Tomasz_B • 19 minut(y) temu@pulkownik no właśnie aż strach cokolwiek do niego napisać
-
Kamil1998 • 19 minut(y) temuMasz rację, walczę z tym ale już tak mam.
-
Tomasz_B • 19 minut(y) temuBo albo troll albo serio ma jakaś nerwicę lub kompleks
-
pulkownik • 19 minut(y) temuJeśli Ci nie pasuje, że ktoś może się z tobą nie zgadzać, to może po prostu nie zabieraj głosu?
-
Kamil1998 • 19 minut(y) temuJa?
-
kacper3100 • 17 minut(y) temu@Tomasz_B sam jesteś troll, odpuść sobie.
-
J-Will • 16 minut(y) temuPrzy Weganiźmie cierpią roślinki, które są wyrywane z ziemi i pozbawiane tym samym życia. Change my mind.
-
pulkownik • 16 minut(y) temuNajlepiej to żywić się energią słoneczną jak Jaca Stachurski
-
Kamil1998 • 15 minut(y) temuNie jestem trollem. I proszę mnie tak nie nazywać. Fajnym chłopakiem jestem. @kacper3100 Dzięki ale umiem się bronić sam.
-
DAWIDKI • 15 minut(y) temuJestem ciekaw jakie widoki z pogrzebu dzisiaj pokażą główne media - czy stonowane czy też będą hienami i pokażą płaczącą wdowę na trumnie...
-
DAWIDKI • 15 minut(y) temuMowa o głównych wiadomościach.
-
kacper3100 • 15 minut(y) temu@Kamil1998 to świetnie
-
J-Will • 14 minut(y) temu@pulkownik jak widać skutecznie, zobacz jak Stachursky schudł xD
-
pulkownik • 14 minut(y) temu@DAWIDKI no za chwilę pierwszy sprawdzian - Teleexpress.
-
Kamil1998 • 13 minut(y) temu@kacper3100 Przepraszam jeśli kogoś uraziłem.
-
DAWIDKI • 13 minut(y) temu@pulkownik WP i Pudel już wrzuciły leżącą na trumnie wdowę... po takim czymś aż popieram PiS w sprawie medialnego podatku
-
DAWIDKI • 12 minut(y) temuHieny zasługują na najwyższy podatek z puli
-
pulkownik • 10 minut(y) temu@DAWIDKI gwoli ścisłości, Pudel należy do WP. No miejmy nadzieję że reszta mediów zachowa resztki kultury.
-
DAWIDKI • 10 minut(y) temu@pulkownik zaczekajmy jeszcze, bo znając Polsat to spodziewam się hienowatości :/
-
J-Will • 9 minut(y) temuNie w 2021. Teraz liczy się akcja sensacja, więc wyciągną jak najwięcej zdjęć typu wdowa nad trumną
-
pulkownik • 9 minut(y) temuWiesz, mnie to z jednej strony oburza, ale z drugiej - jakoś bardzo nie dziwi. Gdyby ludzie nie chcieli takich rzeczy oglądać, to by media nie puszczały tego typu zdjęć w świat. A jesteśmy narodem który kocha plotki i zaglądanie sąsiadowi przez okno
-
kacper3100 • 9 minut(y) temuwprowadźmy podatek medialny, bo WP zachowało się nieodpowiednio. Niech inne media też cierpią z tego powodu. No bardzo ciekawe rozumowanie.
-
DAWIDKI • 7 minut(y) temu@pulkownik przecież janusze nagrywały też to... @kacper3100 tak - które "wolne media" dzisiaj powiedziały, że mamy więcej ozdrowieńców od zakażeń na grafice? Zadne
-
pulkownik • 7 minut(y) temuNatomiast największym winowajcą jest telewizja która realizowała transmisję z pogrzebu czyli TVP. Jak pisałem - realizator, który pokazywał wielokrotnie Ewę Krawczyk jest albo idiotą albo skurwysynem. Obawiam się, że to drugie.
-
DAWIDKI • 7 minut(y) temuprócz TVP of course bo pokazują
-
DAWIDKI • 7 minut(y) temu@pulkownik Janusze i Grażyny z telefonami to samo robiły
-
DAWIDKI • 6 minut(y) temuNa całe szczęście TeX tego nie pokazał, więc na razie jest takt