- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 21 kwie 2021, 16:22
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Trzeciak • 20 minut(y) temu"Do nieba, do piekła" Blue Cafe otwiera dzisiejsze "KF".
-
Kamil1998 • 20 minut(y) temu@Karinkabart Jaki obowiązek? Nie każdy nosi.
-
pulkownik • 20 minut(y) temu@Karinkabart
szkoda że samoloty z Indii to nie jest "ryzyko nieakcpetowalne". Ale może "boją się hejtu" jak z lotami z UK...
-
morus1000 • 19 minut(y) temuSyntezator mowy Niedzielski powinien wziąść leki i do psychiatryka bo on wszedzie widzi Covid.
-
DAWIDKI • 18 minut(y) temuBo lepiej zwieść beneficjentów 500+ niż dusić ze szmatą na ryju
-
Kamil1998 • 18 minut(y) temuJacy pakerzy dzisiaj w KF.
Szkoda, że Iza nie nosi związanych włosów.
-
Ogorek • 17 minut(y) temuZaraz finisz kolarskiej Strzały Walońskiej
-
Tomasz_B • 16 minut(y) temuLast km
-
Trzeciak • 16 minut(y) temu@morus1000 - nie przesadzasz ze swoim językiem?
-
Tomasz_B • 15 minut(y) temu500 metrów!
-
Ogorek • 13 minut(y) temuAlaphilippe ograł Roglicia!
-
Tomasz_B • 13 minut(y) temuAlafilip ale finisz!
-
morus1000 • 13 minut(y) temuNiech Ziobro już robi wybory bo syntezator Niedzielski dzień w dzień wraz ze swoimi kumplami się gubi i ludzie mają ich dość. Bo Morawiecki ucieka przed ludźmi. Nie przesadzam bo ci ludzie niszczą biznesy ludziom, a oto w tym wszystkim chodzi. By wmówić chorobę. Nie będę tym ludziom przypisywał ich stanowisk których konstytucyjnie nie wykonują należycie. Minister Zdrowia zamyka przychodnie.
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temuKoniec, wracamy do KF
-
morus1000 • 10 minut(y) temuPolecam obejrzeć oburzenie "ministra Zdrowia" syntezator mowy Niedzielskigo na pytanie w Radiu ZET. Złoto.
-
Dominik19891 • 10 minut(y) temuOgórek kto to ten Bustram jakiś fan BB ?
-
Ogorek • 9 minut(y) temuTak
-
Dominik19891 • 9 minut(y) temu
-
Dominik19891 • 9 minut(y) temu
-
Dominik19891 • 7 minut(y) temuJa widziałem wszystkie edycje
-
Trzeciak • 6 minut(y) temuZłota karta zdobyta.
-
Trzeciak • 5 minut(y) temuA w przyszłym tygodniu w amerykańskim "WoF" w rundach zasadniczych do wygrania będzie... dom.
-
Tomasz_B • 5 minut(y) temuPoszło wpizdu
-
Trzeciak • 5 minut(y) temuI już Złotą Kartę zniszczył Bankrut.
-
Kubex • 4 minut(y) temuA co to za język ulicy dzisiaj na czacie
-
Trzeciak • 4 minut(y) temu@Tomasz_B - uczysz @pulkownika, by nie klnął, a sam klniesz.
-
Tomasz_B • 4 minut(y) temuJa się zdziwiłem, nie uczyłem
-
Tomasz_B • 3 minut(y) temuJa nie zielony, nie muszę dawać przykładu, a czy to pojęcie które napisałem w ogóle takie przekleństwo to?
-
FelciakPL • 2 minut(y) temuA problem u @pułkownika rozwiązany, jeśli chodzi o spokój w osiedlu. Ale częściowo, bo nauka hybrydowa.
-
Mat.212347 • 1 minutę temuJak ten lektor w Labie wkurza