- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 10 kwie 2021, 13:59
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
DAWIDKI • 8 minut(y) temu@Jordi jak jest kondukt to zawsze robią objazdy
-
Jordi • 8 minut(y) temuTak
Tramwaje objazdami walnęli...
-
Manieq • 8 minut(y) temuI to powinny być główne obrazki dnia, a nie jedenasty rok sztucznego pompowania teorii spiskowych i to jeszcze w obliczu tego, że ~8 takich tupolewów zmarło przez COVID...
-
Tomaldo Banjo • 8 minut(y) temuTramwaje pewnie zawieszone
-
Jordi • 8 minut(y) temuNormalnie co 2min jest tramwaj bo to główny trakt w Łodzi.
-
Trzeciak • 8 minut(y) temu@DAWIDKI - media reagują tak, jak chcą tego też widzowie, i trudno się dziwić, że stacje w UK przerwały swoje nadawanie, skoro to była informacja dnia na świecie.
-
Tomaldo Banjo • 7 minut(y) temukomunikacja zastępcza
-
Jordi • 7 minut(y) temu@Tomaldo Banjo nie objazdy są.
-
kuc12102004 • 7 minut(y) temuWitam w wątku o szansie na sukces film nie działa bo co wiem że yt wprowadził blokadę filmów +18 na stronach https://forum.media2.pl/viewtopic.php?p=655103#p655103
-
DAWIDKI • 7 minut(y) temu@Jordi takie coś jest planowane dzień wcześniej
-
kuc12102004 • 7 minut(y) temuJak by ktoś nie widział
-
Jordi • 7 minut(y) temuNo właśnie nie. Po 13 dopiero decyzja o objazdach
-
Trzeciak • 7 minut(y) temu@kuc12102004 - dlatego co szkodzi kliknąć link w YT.
-
Jordi • 6 minut(y) temu2 z 11 jako najważniejsze dali Politechniki. Reszta poskracana
-
DAWIDKI • 6 minut(y) temu@Jordi http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/utrudnienia.jsp
-
Tomaldo Banjo • 6 minut(y) temuo będzie pochówek live
-
Trzeciak • 6 minut(y) temuBlokadzie 18+ się nie dziwię, skoro padają tam dwa słynne słowa.
-
Manieq • 6 minut(y) temu@kuc12102004 A co? Jeszcze nie możemy obejrzeć?
-
kuc12102004 • 6 minut(y) temu@Trzeciak no wiem że to wina ustawienia ograniczenia wiekowego
-
Jordi • 6 minut(y) temu@DAWIDKI no to są bieżące utrudnienia.
-
Jordi • 5 minut(y) temu@annawoj1104 no do Grotnik z 25 kilometrów.
-
kuc12102004 • 5 minut(y) temu@Trzeciak no rozumiem jak czytałam wątek to zobaczyłam że 2 takie słowa są
-
kuc12102004 • 5 minut(y) temuGorzej jak będzie trzeba potwierdzać wiek dokumentem i wiem dlaczego
-
dida12314 • 5 minut(y) temu@Trzeciak - gdzie jest blokada 18+ ?
-
Trzeciak • 4 minut(y) temu@dida12314 - w filmie na YT - w moim poście w wątku o "Szansie na sukces".
-
kuc12102004 • 4 minut(y) temuW wątku szansa na sukces on wstawił wideo z yt
-
DAWIDKI • 3 minut(y) temuJuż reklamują "Turbo dużych" z Sierockim
-
DAWIDKI • 2 minut(y) temuTymczasem dziś w Familiadzie chyba mistrz z Va Banque
-
Trzeciak • 2 minut(y) temu@DAWIDKI - pewnie w związku ze śmiercią Krawczyka, pierwotnie jutro mieliśmy zobaczyć ostatni odcinek "Szansy" z Orzechem i 2+1, a Trubadurów 18 kwietnia.
-
kuc12102004 • 1 minutę temuJa już od dawna wiedziałam o blokadzie filmów +18 na stronach żeby kontrolować ososby nieletnie