- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 11 kwie 2021, 21:14
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomasz_B • 21 minut(y) temuSlaby był to ściągnęli
-
Alek1224 • 19 minut(y) temuO kur..
-
FelciakPL • 19 minut(y) temu@Darilla Serial został zakończony z powodu ciąży głównej odtwórczyni - Basi Kurdej - Szatan.
-
Tomasz_B • 19 minut(y) temuCo się dzieje tam ludzie
-
pulkownik • 14 minut(y) temuNo cóż, drugi raz wcale łatwiej się nie ogląda tego odcinka Stulecia.
-
Alek1224 • 10 minut(y) temuOdcinek przełomowy wręcz dla całej historii
-
Hot Heart • 9 minut(y) temuNiech dają już na VOD kolejny odcinek!!!
-
Alek1224 • 9 minut(y) temuAle teraz będę miał kontrast na TBR
-
Ogorek • 7 minut(y) temuPuchacz ma przejść po sezonie z Lecha Poznań do Unionu Berlin
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temu@Alek1224 patrz co na metro rusza
-
dida12314 • 7 minut(y) temu@Ogorek - niech tak sprzedają to w tym Lechu nikt już nie będzie grać
-
DAWIDKI • 6 minut(y) temu@Ogorek ostatnia szansa na "spotkanie" z Wieniawą.
-
Alek1224 • 6 minut(y) temuPułapka z chaty w Gołkowie
-
pulkownik • 6 minut(y) temu@Hot Heart póki co to jedynie nam zostaje zwiastun, który prawdopodobnie będzie zaraz po reklamach
-
DAWIDKI • 5 minut(y) temuZaraz wracamy do roku Familiady i 1z10
-
dida12314 • 5 minut(y) temu@DAWIDKI - i do roku moich urodzin
-
Ogorek • 5 minut(y) temui do roku urodzin Murańki i Zniszczoła
-
Trzeciak • 4 minut(y) temu@Jordi - widzisz mój najnowszy post w wątku o zapowiadanych programach?
-
atomówka96 • 4 minut(y) temuRok 1994, za bardzo nie będę wspominać bo mnie jeszcze wtedy na świecie nie było.
-
FelciakPL • 3 minut(y) temuRok, w którym na ekranach szerszej publiczności pojawiła się niezależna telewizja, a potem dostała charakterystyczny symbol Słońca.
-
dida12314 • 3 minut(y) temu@FelciakPL - Polsat działał od 1992, ale słoneczko dostał faktycznie później.
-
dida12314 • 2 minut(y) temu@Trzeciak - a propos słoneczka Polsatu. Przypomniało mi się, że w pytaniu eliminacyjnym "Chciwości..." pytano o ilość promieni w logo Polsatu.
-
FelciakPL • 2 minut(y) temu@dida12314 Ale w 1994 roku Polsat dostał koncesję i pojawił się w naziemnej.
-
Ogorek • 2 minut(y) temuCzas szybko leci, w przyszłym roku 30-lecie Polsatu
-
pulkownik • 2 minut(y) temu@Ogorek moje, o zgrozo, też xD
-
Trzeciak • 1 minutę temu@dida12314 - jaka stawka była? 1000, 5000, 10 000 czy 20 000 zł?
-
dida12314 • 1 minutę temu@Trzeciak - to było eliminacyjne, by ustalić skład drużyny, która chciwie będzie grała o forsę
-
Jordi • chwilę temu@pulkownik jaka zgrozo? Młody chłop w sile wieku. Nie to co ja
-
Jordi • chwilę temuJa zaraz wiek Jezusowy
-
Trzeciak • chwilę temu@dida12314 - a no tak. Tymczasem polska widownia będzie miała okazję zapoznać się z tworem pod tytułem "I can see Your Voice". Od 18 kwietnia w niedziele o 20:00 Telewizja WP będzie emitować edycję z USA.