- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 16 kwie 2021, 10:21
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Jordi • 46 minut(y) temu@Karol nom.
-
pulkownik • 45 minut(y) temu"Po dwóch odcinkach Big Brothera, chciałem zadzwonić do dyrektora programowego i powiedzieć, że to jest ponad moje siły. […] Dzień rozpoczynałem 15-20 minutowymi wymiotami. Potem nic nie jadłem, tak działał mój organizm. Wychodzenie z domu było torturą. Całą drogę z domu do Dzień Dobry TVN były łzy, płacz i histeria. […] "
-
pulkownik • 44 minut(y) temu@Jordi wiesz co, po tym wywiadzie to stwierdzam, że to nie BB był powodem depresji ale depresja była powodem tego jak prowadził program.
-
pulkownik • 41 minut(y) temuNaprawdę Was dziwi, że manipulują montażem? W każdym programie przecież tak jest
I o ile w BB mnie to jeszcze oburzało, bo głosowali ludzie i można było nimi manipulować, tak w HP mam to w czterech literach
Liczy się dla mnie tylko finalny produkt o 20:30; i tak nie mamy wpływu na przebieg programu.
-
Jordi • 33 minut(y) temuNo jeśli po dwóch odcinkach miał dosyć, to faktycznie może z powodu depresji był taki zamotany i nie ogarniał totalnie co tam się dzieje.
-
Jordi • 32 minut(y) temu@pulkownik no po pseudolajwach bardzo zmieniłem zdanie o Bibusze (na minus), Olce (BARDZO na minus co za chamowate traktowanie obsługi
), za to Luiza zyskuje bez Olki i to bardzo. Ewka z HEHEHE też potrafi normalnie porozmawiać o dziwo...
-
Jordi • 31 minut(y) temuKrystian tylko mnie upewniło, że cwaniak co przyszedł tylko po kasę nawet jeśli o dziwo cośtam poczuł do Baśki (ale o wiele mniej niż ona do niego).
-
Jordi • 30 minut(y) temuSzymon bez Bibi jest znośny, Krzysiek to MEGANUDZIARZ
Podziwiam tu akurat montaż jak wyłuskują jego "momenty"
-
semperadastra • 30 minut(y) temuJa zmieniłem zdanie na minus o Krystianie, momentami to na tych lajwach był wręcz odrażający
-
semperadastra • 29 minut(y) temuKrzychu, to się zachowuje jakby też jakąś depresję miał. Przygaszony i przybity ciągle, tak to odebrałem
-
Karol • 29 minut(y) temuA mnie bardziej martwi to, że jest picno na dworze
-
Jordi • 27 minut(y) temuNatalia jest okej, Marcin w miarę też... I tyle w sumie chyba wszystkich wymieniłem. Sara też była fajna na tych lajwach.
-
Jordi • 24 minut(y) temu@semperadastra no jego rozmowy z facetami, gdzie co drugie słowo to bluzga to odpycha totalnie, ale i BARDZO widać to, czego nie dają w odcinkach. Jego parcie, żeby mimo braku Baśki przeć do finału.
-
KG2 • 19 minut(y) temuZamówiłem sobie pierwszą część Żywiołów Saszy. Na kolejną część serialu szybko się chyba nie zanosi, a ja jestem mega ciekawy co się tam jeszcze wydarzyło
-
KG2 • 18 minut(y) temuOprócz tego jeszcze składankę z tegorocznej Eurowizji
-
Manieq • 17 minut(y) temuMam jedno zasadnicze pytanie - czy tegoroczną wiosnę organizuje pewien minister aktywów państwowych? Śnieży jak w środku stycznia
-
pulkownik • 16 minut(y) temuPodejrzewam że jak teraz jest taka pizgawica, to do połowy maja walnie 30 stopni XD
-
Jordi • 15 minut(y) temu@KG2 Lampiony są najbardziej dynamicznym tomem.
-
Jordi • 14 minut(y) temuDlatego od niego zaczęli. Najgorszy jest chyba pierwszy tom z sprawą z Gdańska. Wlecze się niemiłosiernie.
-
donixxx • 11 minut(y) temu@Jordi jak dla mnie 2 pierwsze były dobre za to Lampiony najsłabsze i brawo dla TVN że zrób z tego całkiem dobry serial
-
Jordi • 8 minut(y) temu@donixxx Lampiony są z denka niedorzeczne, ale właśnie najbardziej dynamiczne. I obawiam się, że kolejne serie mogą mieć problem z dynamiką i to spory...
-
Jordi • 7 minut(y) temuOgólnie seria jest mocno specyficzna moim zdaniem. Tak jak Mroza książki to gotowe scenariusze TV prawie że (jak Brejdyganta), tak Bondy trzeba się mocno natrudzić, żeby to dobrze i sensownie pokazać.
-
donixxx • 7 minut(y) temu@Jordi na dynamiczne wychodzą jeśli obejrzy się też serial , jak czytałem to nie mogłem przebrnąć przez to że było bardzo dużo długich opisów tego co wokół które za bardzo nie popychały akcji do przodu
-
FelciakPL • 6 minut(y) temuAleż zbieżność imion i nazwisk Sandry Hajduk z Polsatu News i DDTVN.
-
Jordi • 5 minut(y) temu@donixxx ostatni tom mimo że mi się podobał, to WYMĘCZYŁEM strasznie...
-
donixxx • 5 minut(y) temu@Jordi widziałeś na wykopie uczestników 4 edycji HP do których ktoś doszedł przez znajomych Hubercika
-
Jordi • 5 minut(y) temuPo tej serii nic innego Bondy nie tykałem i nie chcę nawet specjalnie tykać.
-
Kamilo • 4 minut(y) temu@FelciakPL już tak od jesieni przynajmniej, ta zbieżność.
-
Jordi • 3 minut(y) temu@donixxx nie, ale to trzeba zapisać i przejrzeć
-
donixxx • 2 minut(y) temuSą dziewczyny z Armenii, Szwecji czy jedna czarnoskóra , oprócz tego wysyp misterów i kolega Hubercika który zajął 8 miejsce w jednej edycji TopModel