- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 23 kwie 2021, 15:49
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomasz_B • dzisiaj, 14:41Tak?
-
N-O-R-O-N • dzisiaj, 14:441z10 w innej, dużej stacji musiałoby robić w miarę dobre wyniki w grupie komercyjnej, a jak wiadomo, to jest niespecjalnie komercyjny format.
-
Tomasz_B • dzisiaj, 14:46O z nowinek sztafeta 2x2x400 i sztafeta przez plotki
-
Tomasz_B • dzisiaj, 14:49Kiedyś fajne tam były np. 4x800 czy tam 4x1500
-
Dominik19891 • 58 min temuSzczególnie, że żaden teleturniej w komercyjnych stacjach nie przetrwał no po za Milionerami, ale ten program bez Urbańskiego nie istnieje bo jak przeszedł do TVP to zakończyli nadawanie a jak wrócił z powrotem to przywrócili program.
-
Jordi • 57 min temuFIS ogłosił, że kalendarze na kolejny sezon biegów i alpejów będą pod koniec maja
-
Tomasz_B • 56 min temuCo w tym dziwnego
-
Jordi • 54 min temuNo to czemu skoki i kombi tak szybko dali?
-
Tomasz_B • 53 min temuTo inne komisje przecież?
-
Jordi • 52 min temuo jest kalendarz biath z zawodami.
-
Jordi • 47 minut(y) temu6 sztafet, 2,5 miksta (bo na IO jest tylko jeden) - nie za dużo? :/
-
Jordi • 46 minut(y) temu26 indywidualnych biegów.
-
Tomasz_B • 46 minut(y) temu26 ind
-
Tomasz_B • 45 minut(y) temuDo tego ile sprintow i innych
?
-
Jordi • 43 minut(y) temu3 IND, 10 SP, 9 PUR, 4MS
-
Jordi • 42 minut(y) temuWywaliłbym jedną sztafę i jeden mikst. Za to mass i Ind.
-
Tomasz_B • 40 minut(y) temuTo 3 ind, nie 26
-
Jordi • 40 minut(y) temuNa IO prawie cały biath o 10 rano.
-
Tomasz_B • 39 minut(y) temuNaszego czasu?
-
Jordi • 39 minut(y) temuTylko jeden bieg w Kontio, jeden w Oster i Olimpiada będą przy sztucznym świetle.
-
Jordi • 39 minut(y) temu@Tomasz_B tak.
-
Jordi • 37 minut(y) temuTylko sztafa babek będzie w dzień na IO.
-
jas06 • 36 minut(y) temuNie jestem czytelnikiem, ale powiedziałbym co ostatnio oglądałem, czy grałem. Teraz gram w Among Us, Animal Crossing: New Horizons, Forza Horizon 4, Forza Motosport 7 i Minecraft. Teraz szukam kolejnej gry. Ktoś mi proponował Pokemon. Zaś ostatnio oglądałem od Wielkanocy filmy Disney'a w Polsacie, Minionki w TVN (wszystkie filmy), i Shrek'a na Netflixie.
-
Alek1224 • 34 minut(y) temuBaza reprezentacji w czasie Euro będzie w Gdańsku. Naprawdę w czerwcu, zakwaterowanie ich w Trójmieście to "fantastyczny" plan. Wszędzie blisko, szczególnie na Monciak
-
Dominik19891 • 32 minut(y) temu
-
jas06 • 30 minut(y) temuJeszcze niedawno grałem też w New Super Mario Bros. (od Brothers) U Deluxe (Ukończyłem na 100% tylko normalną, zaś Luigi już nie), no i Ori and the Will of the Wisps 3 razy.
-
Kisik94 • 14 minut(y) temuJordi, czyli wszystko pokrywa się z kalendarzem igrzysk wrzuconym w listopadzie
-
Ogorek • 12 minut(y) temuWitam wszystkich
-
Tomasz_B • 11 minut(y) temuNo cześć
-
jas06 • 5 minut(y) temu@Ogorek Hej