- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 14 kwie 2021, 22:22
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
pulkownik • 21 minut(y) temu"- Nie mów do mnie kobieto! -Chciwa suko będzie lepiej?"
-
Hot Heart • 20 minut(y) temu@pulkownik no nawet na IG nie ma żadnych zdjęć i zajawek nowego odcinka, a tego pyskacza strach o cokolwiek zapytać, albo Ci usunie komentarz
-
Darilla • 20 minut(y) temuFestiwal piękna (miss/mister Suprnational i miss Polski 2021) odbędzie się nie w grudniu, a w sierpniu
-
pulkownik • 19 minut(y) temuNa Super Expressie jest kilka zdjęć z nowego odcinka. @Darilla no to dobrze, może kogoś do TZG zapowiedzą, jak Kucnera xD
-
Darilla • 19 minut(y) temuTo się miss Polski 2020 za długo korony nie nanosi
-
Darilla • 18 minut(y) temu@pulkownik Nas najprawdopodobniej będzie reprezentował Daniel Borzewski, więc odpada, bo jest tancerzem
-
Ogorek • 18 minut(y) temuDruga połowa, a Jota wciąż na ławce
-
Ogorek • 17 minut(y) temu@Darilla Chyba, że zostanie misterem i zrobią duet z miss xDDD
-
pulkownik • 17 minut(y) temu@Darilla ale zawsze może wystąpić jakaś gwiazda muzyczna, albo aktorka w jury... Na Miss Polski zapowiedzieli Wyszkoni w nowej roli XD
-
Darilla • 17 minut(y) temu@Ogorek hahah on coś gadał, że sobie zrobi kurs tańca towarzyskiego i będzie chciał być tancerzem w tzg
-
Darilla • 16 minut(y) temu@pulkownik festiwal będzie pod koniec sierpnia, a skład będzie znany pewnie jakoś w lipcu
-
pulkownik • 15 minut(y) temu@Darilla OBY
Już przebieram nogami na te wszystkie dochodzenia nasze, to jest najlepsza część TZG.
-
Jordi • 13 minut(y) temu@Asjata ja pojęcia nie mam nie znam się totalnie na tych skryptach xD
-
Jordi • 13 minut(y) temuNawet w ostatnim epie TZ jest ciekawa sprawa poboczna.
-
Karinkabart • 11 minut(y) temuKarny dla City 1-1
-
Jordi • 9 minut(y) temuOoooooo Stramowski
-
Jordi • 9 minut(y) temuW końcu się przydał do czegoś w ostatnim epie
-
Darilla • 9 minut(y) temu@pulkownik chciałam napisać, że oficjalnie w lipcu, a my to pewnie w połowie czerwca wyśledzimy kilka nazwisk
-
Jordi • 8 minut(y) temuCo jednak Polsat po decyzji Miszczaka o MT zrobi TzG jesienią?
-
Jordi • 7 minut(y) temuZa to starsza smarkula znowu wpienia totalnie swoim idiotyzmem...
-
Darilla • 7 minut(y) temu@Jordi to zależy od szczepień, ale podobno wszystko idzie w jak najlepszym kierunku
-
Jordi • 6 minut(y) temuNo ja chciałbym pojechać na tydzień gdzieś nawet we wrześniu mam dość siedzenia w jednym miejscu... Liczę że latem uda się i będę po szczepieniu.
-
Jordi • 3 minut(y) temuUuuuu widzę że nasz ulubiony kolega wszechwiedzący wkurzył modera
-
Jordi • 3 minut(y) temuAle Pazura to krówsko w TZ...
-
Jordi • 2 minut(y) temuAle mieszają.
-
N-O-R-O-N • 2 minut(y) temu@Jordi: ten Dawidek ma chyba tutaj obsesję na twoim punkcie
-
Ogorek • 2 minut(y) temuNareszcie Jota wszedł, ale nie wiem czy nie za późno już
-
Jordi • 2 minut(y) temu@N-O-R-O-N będę Osaczony jak Lichota
-
Jordi • 1 minutę temuO starsza smarkula zaskok.
-
Jordi • chwilę temuJezu ile Stramowskiego w tym finale.