- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 23 kwie 2021, 10:03
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Darilla • dzisiaj, 8:35@pulkownik wyobraziłam sobie właśnie jak Popielewicz przeprowadza wywiad z Majką
-
Tomasz_B • dzisiaj, 8:37Ja dopiero teraz ogarnąłem że ta hyzy to kiedyś popielewicz
-
pulkownik • dzisiaj, 8:38Tzn jak dla mnie to KTZG mogą prowadzić spokojnie Ibisz i Pauliną, a tak w ogóle to te Kulisy są zupełnie zbyteczne. Nic ciekawego w nich nie ma. Wywiady w biegu po odcinku i jakieś stare materiały sprzed 2-3 tygodni.
-
Darilla • dzisiaj, 8:42Zamiast kulisów mogliby zrobić 20 minutowy odcinek podsumowujący udział danej pary i dłuższy wywiad z tą parą
-
Darilla • dzisiaj, 8:43Podoba mi się to co jest w UK, w środku tygodnia przeprowadzają wywiady z parami w ładnym studio, ale to za duże przedsięwzięcie na Polskę
-
Tomasz_B • dzisiaj, 8:46Maciej Sawicki
to ten z tvp?
-
pulkownik • dzisiaj, 8:56@Darilla no It takes to to jest chyba 5 razy w tygodniu, w Polsacie pół godziny Kulis nie potrafią zrobić dobrze xD
-
Tomasz_B • dzisiaj, 8:59A nie, tam to Marcin w tym TVN
-
Christianus • 55 min temuOrientujecie się kiedy w Ipli pojawia się nowy odcinek TTBZ? Jeszcze w piątkowy wieczór czy dopiero dzień później?
-
pulkownik • 55 min temuChyba od razu. Kiedyś dawali nawet równo z emisją w TV.
-
Christianus • 53 min temuTo świetnie, nie obejrzę dzisiaj drugiej połowy, to będę mógł sobie szybko nadrobić
-
Christianus • 52 min temuKto by pomyślał, że lepsze wrażenie wywołają Ama i Majka niż Tamara, duuuuze rozczarowanie mimo dobrych występów.
-
dida12314 • 51 min temuMoja mama 6 maja ma szczepienie.
-
pulkownik • 50 min temu@dida12314 super!
-
dida12314 • 50 min temu15km od miejsca zamieszkania. Jednocześnie dowiedziała się, że u nas w Rogoźnie dostałaby termin na przełomie... czerwca i lipca.
-
dida12314 • 49 min temuFajzerem ma być szczepiona.
-
Jordi • 43 minut(y) temuW pojedynku środowych seriali wygrało TZ w każdej grupie z Matejką.
-
Jordi • 43 minut(y) temuChociaż w 16-59 wygrana nie taka spora.
-
Jordi • 42 minut(y) temuMama wyraźnie poprawiła pasmo po ZW w 4+ i 16-59. W 16-49 niewiele, ale też
-
Tomasz_B • 40 minut(y) temuWielkoludy na TVN
-
dida12314 • 38 minut(y) temuIza ale dzisiaj wygląda
-
Jordi • 37 minut(y) temuCiekawe czy dadzą 2 sezon TZ na jesień? Bo wtedy albo to albo TM zmieni pasmo.
-
Tomasz_B • 35 minut(y) temuTak Jordi?
-
pulkownik • 24 minut(y) temu@dida12314 właśnie nie jest jej dobrze w tych jaśniejszych włosach
-
Tomasz_B • 24 minut(y) temuWziąłem tvp2 to akurat reklama
-
Kamilo • 23 minut(y) temuTaka fryzurka na lato
-
Tomasz_B • 22 minut(y) temuJakie fajne autka
-
Tomasz_B • 19 minut(y) temuA Krzan nie było
-
kuc12102004 • 4 minut(y) temuWidzę że ktoś lubi Izę 13 ♥
-
Tomasz_B • 3 minut(y) temuTo miłości platoniczne