- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 21 kwie 2021, 13:44
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Dominik19891 • 56 min temuJeszcze był Piasecki
-
Telewizja2 • 55 min temuTak i Piasecki był nawet lepszy od Bercikowej
-
Telewizja2 • 54 min temuMoim zdaniem tak to wygląda ranging prowadzących : 1 miejsce Drozda, 2 Piasecki 3 Bercikowa a 4 Kabaret Jurki
-
Dominik19891 • 52 min temuBercikowa pierwsza klasa
-
Dominik19891 • 51 min temu
-
Kamilo • 43 minut(y) temuCoś wiadomo o której ta konferencja?
-
Tomasz_B • 40 minut(y) temuPisali że 13 30
-
Jordi • 38 minut(y) temuPodobno mają przedstawić "mapę znoszenia obostrzeń" do końca czerwca.
-
Kamilo • 38 minut(y) temu@Tomasz_B Jeszcze inni że o 12:30. A RMF ma nastawioną na YT transmisję na 14:00, ale też nie mogę znaleźć żadnego potwierdzenia
-
Kamilo • 37 minut(y) temu@Jordi za 2 tygodnie wszyscy o niej zapomną
-
Tomasz_B • 36 minut(y) temuNo miałem pisać że mapkę to i mogę pokazać
-
Tomasz_B • 36 minut(y) temuA tu nagle znienacka wyskoczą i tyle
-
Jordi • 31 minut(y) temuNa wykopie pojazd na Bibi, Michała i Kubę po HPE 35 - nie dziwię się
-
bucik11 • 31 minut(y) temuO której w końcu ta konferencja? Przeciągają to zbędnie
-
Tomasz_B • 30 minut(y) temuNie brak opinii że 13 30
-
Kamilo • 29 minut(y) temuCzarno widzę to zapanowywanie nad pandemią, skoro nawet godzina konferencji to taki problem.
-
Kamilo • 29 minut(y) temuI znowu będzie po 1 pytaniu na redakcję
-
Tomasz_B • 28 minut(y) temuAle gdzie jakieś info mówi że inna godzina niż 13 30?
-
Tomasz_B • 28 minut(y) temuOprócz RMF 14
-
Kamilo • 27 minut(y) temuPN godzinę temu podawał 12:30.
-
Kamilo • 26 minut(y) temuRp: Konferencja ws. #obostrzenia dzisiaj będzie, a godzina jest jeszcze do ustalenia. Proszę oczekiwać na komunikaty z naszej strony - usłyszeliśmy w #KPRM. Obecnie trwa posiedzenie #rząd.u
-
Dominik19891 • 24 minut(y) temuNo wreszcie mam lepszy odbiór
-
Karinkabart • 20 minut(y) temuAC Milan również wycofuje się z SL
-
Dominik19891 • 19 minut(y) temuNo i dobrze niech sie wszyscy wycofają.
-
MB89 • 11 minut(y) temuMam nadzieję że Barcelona też się szybko wycofa z honorem z tej pseudo Super Ligi, niech tam gra sobie tylko Real, tam ich miejsce a nie w LM
-
jas06 • 7 minut(y) temuKonferencja trwa
-
Karinkabart • 4 minut(y) temuJuventus OUT
Zostały tylko Real i Barcelona
-
Tomasz_B • 3 minut(y) temuKtoś ich zastraszyl czy co
-
jas06 • chwilę temuA nie jednak nie przepraszam, odpaliłem zapis starej konferencji z Facebooka
-
jas06 • chwilę temuA nie jednak przepraszam, odpaliłem zapis starej konferencji z Facebooka