- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 22:46
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
donixxx • 14 minut(y) temu@Jordi gdyby nie Simon to nie wiem czy by się utrzymała długo
-
kamol • 13 minut(y) temuBaśka Kwarc sprawia wrażenie agresywnej, czytałem, że lepiej do niej nie podchodzić, bo szarpie się i wyzywa XD A jej wizerunek to była po prostu dobra reżyseria i gra aktorska, choć nie powiem, lubiłem to oglądać czasem
-
Jordi • 12 minut(y) temuHaha "Wiem, czemu każde RR jest w inny dzień. Bo jakby było zawsze w ten sam to ludzie tylko wtedy by włączali i oglądali, bo tam nic się nie dzieje". Odpowiedź "nawet z podsumowań zrezygnowali, bo NIE MA czego podsumowywać"
-
Kamil1998 • 11 minut(y) temuAle minęło sporo czasu. Lubiłem oglądać jej blog ale to nie znaczy, że jestem fanem jej działań obecnych, ludzie.
-
Alek1224 • 11 minut(y) temuTych dzbanów od Friza nie chcę oglądać
-
Jordi • 11 minut(y) temuI ludzie widzą że jak Krzysiek ewidentnie schudł, tak Bibucha od 1 epa przytyła wyraźnie xD
-
Karinkabart • 11 minut(y) temuWojewódzki o "cudzie życia”
-
Kamil1998 • 10 minut(y) temuA Kamuś to kolejna osoba patola biorąc pod uwagę nowy film.
-
Jordi • 10 minut(y) temu"Produkcja chyba płaci uczestnikom za komplementy dla Sida"
-
Hot Heart • 9 minut(y) temuJak dobrze, że zaczynają od Natalii
-
Kisik94 • 9 minut(y) temuPSG gol ze spalonego
-
Damianou18 • 8 minut(y) temu@Kisik94 UFFF... ale dla Bayernu to coraz gorzej wygląda
-
Jordi • 8 minut(y) temu"NO W OPÓR STARA CZAISZ? SZTYWNIUTKO I PICOBELLO LECIMY Z TEMATEM"
to jest komentarz dnia
-
Alek1224 • 6 minut(y) temuNo nie ma co się łudzić. Bayern out
-
Ogorek • 6 minut(y) temuAle pudło Sane...
-
Damianou18 • 5 minut(y) temu@Ogorek Sane póki co, mocno zawodzi
-
Ogorek • 4 minut(y) temu@Damianou18 Z jakiegoś powodu City go puściło
-
Jordi • 3 minut(y) temuKoniec z dobrymi wynikami LM ale Kura wściekły musi być
-
Alek1224 • 2 minut(y) temuFinał będzie miał dobry wynik bo w sobotę jest
-
Tomasz_B • 1 minutę temuA co on? Kibic Bayernu?
-
Ogorek • 1 minutę temuKibic pików
-
Jordi • 1 minutę temuJuż finał?
-
Alek1224 • 1 minutę temuKibic pików które zapewnia mu Lewandowski
-
Jordi • 1 minutę temuAle Bayern w finale to byłoby więcej widzów
-
Alek1224 • 1 minutę temu@Jordi - nie to jest dopiero 1/4
-
Damianou18 • 1 minutę temu@Jordi nieee, jeszcze półfinały na przełomie kwietnia i maja
-
Alek1224 • chwilę temuMówię ogólnie bo od jakiegoś czasu finał się odbywa w sobotni wieczór
-
Tomasz_B • chwilę temuTo już z 10 lat
-
Alek1224 • chwilę temuFinał jest pod koniec maja
-
Damianou18 • chwilę temuAle dzisiejszy mecz poziomem słabszy niż ten w Monachium