- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 18 kwie 2021, 22:12
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Tomasz_B • 16 minut(y) temuRESTART
-
Trzeciak • 16 minut(y) temu@Jordi - w ogóle telewizja w USA jest bardzo sztywna z ramówka, duże formaty to trwają albo godzinę, albo dwie.
-
Jordi • 15 minut(y) temuNo w BBC 55 minut 1ep a drugi 52.
-
Jordi • 14 minut(y) temuI nawet 55 minut nieźle to wszystko dali. Jedyne na lekki minus to że tylko dwóch bohaterów dają filmiki. W oryginale jest 4. W Niemczech chyba 3.
-
Jordi • 14 minut(y) temuAle panel naprawdę dyskutuje i to zabawnie, sporo uczestnicy mówią, prowadzący też wyraża swoje zdanie i sadzi zabawne teksty w porównaniu do Kena "JONKA".
-
Jordi • 13 minut(y) temuW Niemczech za dużo panel nawija. Tutaj praktycznie było w sam raz
-
Ogorek • 12 minut(y) temuTo która wersja lepsza?
-
Jordi • 12 minut(y) temuHMMMM. Zobaczę drugi brytyjski jak wrócę z psem i powiem xD
-
Tomasz_B • 12 minut(y) temuOdpadl maguire
-
Ogorek • 11 minut(y) temuJones 10-4 i wyrzuca Maguire'a, pierwsza niespodzianka tych MŚ
-
Tomasz_B • 11 minut(y) temuOut!
-
Tomasz_B • 10 minut(y) temuI stoi
-
Ogorek • 10 minut(y) temuJimmie Johnson wypadł
-
Ogorek • 9 minut(y) temuJednak odpalił
-
Tomasz_B • 9 minut(y) temuRuszył
-
Trzeciak • 7 minut(y) temuPierwszy raz od dłuższego czas oglądałem kabarety w Polsacie i nie dziwię się, że "Klinika" tak nieźle żre. Program ewidentnie robiony z pomysłem.
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temuAntyreklama ten wyścig
-
Trzeciak • 7 minut(y) temuJa wyjątkowo wcześnie zmykam do spania, bo jutro czeka mnie misja specjalna i to nie żart. Jadę w delegację zawodową 60 kilometrów od domu. To do jutra.
-
Ogorek • 7 minut(y) temuByło że Trzeciak jedzie w delegację 60 km i zniknęło
-
Tomasz_B • 7 minut(y) temuNo właśnie też miałem pisać
-
Ogorek • 6 minut(y) temuNo już jest. @Trzeciak Dobranoc
-
Tomasz_B • 6 minut(y) temuO wróciło
-
MB89 • 6 minut(y) temu@Trzeciak Ten kabaret z przyjemnością się ogląda, nie to co na tvPiS
-
Jordi • 6 minut(y) temuA kto reżyseruje kabaret? Smugson
-
Tomasz_B • 6 minut(y) temuRESTART
-
Ogorek • 3 minut(y) temuRosenqvist niby out a przeskoczył Hertę
-
Tomasz_B • 1 minutę temuSnooker koniec dziś?
-
Ogorek • 1 minutę temuTak
-
Tomasz_B • chwilę temuTo es1 co da
-
Ogorek • chwilę temuPewnie jakieś replaye