- Forum media2.pl mChat
- Szukaj
-
- Dzisiaj jest 13 kwie 2021, 12:34
- Strefa czasowa UTC+02:00
mChat
Potwierdź
-
Manieq • dzisiaj, 9:35Ex-prokurator PZPR przepytuje RPO jak jakiegoś studenta prawa na pierwszym lepszym egzaminie - w jakim ja kraju żyję?
-
Jordi • dzisiaj, 9:39@Manieq no gdzie w świecie PiS on nigdy nie był komuchem
-
Jordi • dzisiaj, 9:40Poza światem PiS to 90% członków tej partii to komuchy tylko ślepi ludzie tego nie widzą ich wyznawcy...
-
MB89 • dzisiaj, 9:44Oczywiście że tak, ale w PO są również byli komuniści możne nie w takim stopniu jak w PISie, ale również. Mam nadzieję że Hołowni uda się uczknąć w następnych wyborach jedną z tych partii, bo jak jedna z nich przegra to druga partia również poniesie porażkę
-
Alek1224 • dzisiaj, 9:48Najgorsze że wiemy w jakim kierunku zmierza ta rozprawa. Nawet pytania do tego dążą
-
Alek1224 • dzisiaj, 9:50A Bodnar oraz ich potężnie
-
Alek1224 • dzisiaj, 9:51*ora ich potężnie
-
Kamilo • dzisiaj, 9:53Piotrowicz w sędziowskiej todze to widok tyleż zabawny, co żałosny.
-
Jordi • dzisiaj, 9:55@Kamilo a sałatkowy babsztyl?
-
Kamilo • dzisiaj, 9:57A jej akurat nie widziałem, bo tylko włączyłem na chwilę. Ale też
-
Manieq • dzisiaj, 9:57Krychy akurat chyba nie ma - na szczęście
-
Alek1224 • dzisiaj, 10:02Piotrowicz już na etapie pytań wydał wyrok
-
Kamilo • dzisiaj, 10:03Rzeczywiście trochę jak obrona pracy mgr
-
FelciakPL • dzisiaj, 10:06Materiał o 50. Górskiego wyemitowano na dzień przed jego urodzinami.
-
FelciakPL • dzisiaj, 10:06Jutro Górski skończy 50 lat.
-
Manieq • dzisiaj, 10:08Ten cały Piotrowicz kandydował w ostatnich wyborach parlamentarnych z mojego rejonu (jeden z największych bastionów PiS-u w kraju). I wiecie co? Nawet tam go pogonili
Tyle jest wart
-
semperadastra • dzisiaj, 10:13Ech, a nie było tak, że o włos się nie dostał znowu do Sejmu ???
-
Manieq • dzisiaj, 10:14@semperadastra No właśnie do tego piję - gdyby tak bardzo go wyborcy kochali, to kolejną kadencję w Sejmie miałby jak w banku
-
Kamilo • dzisiaj, 10:23Czabańskiego też nie wybrali, to się wziął za Trójkę
Dzięki temu jest do teraz do wyboru do koloru
-
Manieq • dzisiaj, 10:25Ogłoszenie wyroku w czwartek, a teraz wszyscy idą na obiadek do trybunałowego bufetu
-
Kamilo • dzisiaj, 10:27Jutro komunikat ws. obostrzeń.
-
Manieq • dzisiaj, 10:28A tymczasem ten zły Czaskoski pokonał w rankingu zaufania Dudę i Morawieckiego. Machina na 19:26/19:30 już się nagrzewa
-
Kamilo • dzisiaj, 10:33Znowu testować przestali
-
Alek1224 • dzisiaj, 10:34Jutro też ma być Konferencja Morawieckiego oraz prezesów Bońka i Kraśnickiego
-
Karol • dzisiaj, 10:52@Kamilo Przestali. Przecież to wina ludzi, że nie zgłaszają się na badania. Kogo mają badać? Mnie, Ciebie?
-
Alek1224 • dzisiaj, 11:00Agencja Kyodo zrobiła sondaż według którego 72% Japończyków chce kolejnego odwołania Igrzysk
-
Alek1224 • dzisiaj, 11:05To i tak już mniej niż jeszcze niedawno bo kilka miesięcy temu to było 80-90%
-
Jordi • dzisiaj, 11:05o kolejny bohater Złomowiska zmarł
-
jas06 • 39 minut(y) temuGram w grę na padzie i myszkę
-
Kisik94 • 4 minut(y) temuJordi, zaglądałeś na instagrama Shiffrin ?