TVP2 (HD)
TVP2 (HD)
Zmiany w ramówce TVP2 w związku z zawieszeniem produkcji "Star Voice - Gwiazdy mają głos", "Lajk!" i "Dance Dance Dance":
Piątek, 20.03.:
zamiast SV koncert "Pamiętamy, Ojcze Święty - w hołdzie Św. Janowi Pawłowi II"
Sobota, 21.03 i 28.03.:
zamiast przedpołudniowej powtórki SV "film fabularny"
zamiast "Lajka!" "Ja to mam szczęście! - ulubione skecze"
20:00 "Dance Dance Dance Extra - The Best Of"
20:35 "Dance Dance Dance" - odcinek 4 duety (21.03.), "Dance Dance Dance" - odcinek 4 solówki (28.03.)
Niedziela, 22.03. i 29.03.
"Pytanie na śniadanie" do godziny 12, od 12 powtórki dwóch odcinków DDD z soboty
Piątek, 20.03.:
zamiast SV koncert "Pamiętamy, Ojcze Święty - w hołdzie Św. Janowi Pawłowi II"
Sobota, 21.03 i 28.03.:
zamiast przedpołudniowej powtórki SV "film fabularny"
zamiast "Lajka!" "Ja to mam szczęście! - ulubione skecze"
20:00 "Dance Dance Dance Extra - The Best Of"
20:35 "Dance Dance Dance" - odcinek 4 duety (21.03.), "Dance Dance Dance" - odcinek 4 solówki (28.03.)
Niedziela, 22.03. i 29.03.
"Pytanie na śniadanie" do godziny 12, od 12 powtórki dwóch odcinków DDD z soboty
TVP2 (HD)
Od poniedziałku, 30 marca o 15.10 Dwójka po emisji "Doktorka Kleista", ponownie od pierwszego odcinka rozpocznie emisję "Doktor z alpejskiej wioski".
TVP2 (HD)
Od poniedziałku 30.03. po PNŚ od 11:05 do 12:30 program? pasmo? "Pytania dzieci".
TVP2 (HD)
W soboty po DDD koncerty, w najbliższą zespołu Pectus na żywo? Najprawdopodobniej tak, z zachowaniem zasad bezpieczeństwa:
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
TVP2 (HD)
Tak, na żywo
Z kolei 4 kwietnia wystąpi Warszawskie Combo Taneczne.

TVP2 (HD)
Jaki to ma być nowy program od poniedziałku ?
- Tele Rozrywka
- VIP Expert
- x 64
- x 229
- Kontakt:
TVP2 (HD)
Program edukacyjny "Wesoła nauka"
Emisja w dwóch częściach - o 11:05 i 11:40.

TVP2 (HD)
Chyba nietrudno się domyśleć, że to program dla uczniów z powodu zamkniętych szkół w całej Polsce.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
TVP2 (HD)
Prowadzącym Robert El Gendy, a program skierowany do najmłodszych uczniów
TVP2 (HD)
Pod koniec "Teleexpressu" mówili że dziś o 20:35 będzie koncert "W hołdzie Św. Janowi Pawłowi II"
TVP - Najlepsze teleturnieje i programy rozrywkowe
Polsat - Najlepsze filmy
TVN - Najlepsze serwisy
Polsat - Najlepsze filmy
TVN - Najlepsze serwisy
TVP2 (HD)
W czwartek, 23 kwietnia po ,,Barwach szczęścia" ma ruszyć emisja jakiegoś miniserialu obyczajowego pod tytułem ,,Będzie dobrze, kochanie", prawdopodobnie z aluzjami do obecnej sytuacji koronawirusowej. Patrząc na ramówkę dla prasy, wygląda to na emisję w Dwójce w czwartki i piątki po dwa odcinki.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVP2 (HD)
W piątek 24.04 o 21.15 TVP2 pokaże 2-częściowy Benefis 40-lecia współpracy A.Majewskiej i W.Korcza "Gdzie ci artyści szaleni, czyli benefis Majewska - Korcz"