TVP2 (HD)

Forum ogólnopolskich anten TVP.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12492
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 152
Kontakt:

TVP2 (HD)

Post autor: Poland » 11 paź 2007, 11:06

Dobra wiadomość dla fanów Fort Boyard za powstanie rok TVP2 wyemituje polską wersje programu.
Więcej tutaj : http://www.wirtualnemedia.pl/article/25 ... Boyard.htm
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15917
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 416
x 2265

TVP2 (HD)

Post autor: Karol » 11 paź 2007, 16:42

Świetny zakup! Choć mówię to niechętnie to "BRAWO TVP!".
0 x
kas
Użytkownik
Posty: 55
Rejestracja: 24 wrz 2007, 12:23

TVP2 (HD)

Post autor: kas » 11 paź 2007, 16:59

Liczyłem,ze Fort kupi TVN albo AXN Lub Puls a tu proszę.Szkoda ze tak póżno ale bardzo bardzo się cieszę,że Fort poleci w polskiej telewizji.Pozdro
0 x
Awatar użytkownika
zoltar
Użytkownik
Posty: 143
Rejestracja: 17 wrz 2006, 10:47

TVP2 (HD)

Post autor: zoltar » 11 paź 2007, 20:08

Wrescie zakupil ktos Fort BOYARD ,pamietam dawno temu oglodalem go codziennie w ATV, bardzo mi sie podobal takze przez ostatnie lata czesto oglodalem w francuskiej TV5 Ciekawy jestem polskiej wersji,jak to bedzie wyglodalo i kto go poprowadzi i czy to bedzie wierna kopia francuskiej edycji?
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15917
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 416
x 2265

TVP2 (HD)

Post autor: Karol » 11 paź 2007, 21:04

TV5 nadaje jeszcze edycje sprzed kilku lat. Za to na France2 lecą nowe edycje, lecz tylko w wakacje.

kas: Wyobrażałeś sobie, że AXN wyprodukuje polską wersję "Fortu Boyard"?
0 x
kas
Użytkownik
Posty: 55
Rejestracja: 24 wrz 2007, 12:23

TVP2 (HD)

Post autor: kas » 11 paź 2007, 21:14

Nie,ale pisałem do nich myślalem,że ogólnie jakąś edycje puszczą.
0 x
Awatar użytkownika
arczi13_90
Użytkownik
Posty: 203
Rejestracja: 16 lip 2007, 11:46

TVP2 (HD)

Post autor: arczi13_90 » 12 paź 2007, 15:11

wczoraj widziałem reklamówkę Koła Fortuny w TVP2
0 x
Awatar użytkownika
lukin
Użytkownik
Posty: 202
Rejestracja: 10 mar 2008, 20:53
Kontakt:

TVP2 (HD)

Post autor: lukin » 25 mar 2008, 21:01

Przed chwilą była w TVP2 malutka wpadka,podczas M jak miłość w pewnej chwili trwało sekundę dwie była myszka komputerowa zwykła.:)
0 x
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

TVP2 (HD)

Post autor: Artu » 25 mar 2008, 21:05

What? :rolleyes:
0 x
Paweł Ciupak
Obserwator
Posty: 312
Rejestracja: 02 gru 2007, 12:27
Kontakt:

TVP2 (HD)

Post autor: Paweł Ciupak » 25 mar 2008, 21:14

Artu pisze:What? :rolleyes:
Lukin się napił i widział białe myszki [komputerowe]? :P
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
lukin
Użytkownik
Posty: 202
Rejestracja: 10 mar 2008, 20:53
Kontakt:

TVP2 (HD)

Post autor: lukin » 25 mar 2008, 23:23

Naprawde,moja mama też to widziała po prostu ta strzałka która zazwyczaj mamy.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15917
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 416
x 2265

TVP2 (HD)

Post autor: Karol » 26 mar 2008, 0:11

To się nazywa kursor jeśli o to chodzi. Cóż - lepszy kursor niż zestaw ikon i pasek narzędzi, które pojawiały się czasem na Polsacie.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15917
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 416
x 2265

TVP2 (HD)

Post autor: Karol » 26 mar 2008, 11:31

Chyba nie myślałeś, że plansze pogodowe lecą z kasety?
0 x
Awatar użytkownika
wojt.20
Obserwator
Posty: 252
Rejestracja: 11 wrz 2007, 21:29
Kontakt:

TVP2 (HD)

Post autor: wojt.20 » 26 mar 2008, 19:36

Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego na kochanym drugim kanale państwowej tv między 11 a 18 są same powtórki: Dr Quinn (czy jakoś tam), Gliniarza i prokuratora, Czterdziestolatków, Ryzykantów (od czasu, do czasu), i wielu innych dennych seriali i programów dokumentalnych. Niestać ich na nowości w ramówce, czy może nikt już nie płaci abonamentu :) to już Polsat ma lepszą ramówkę w tym czasie.
0 x
Miro
Obserwator
Posty: 436
Rejestracja: 28 maja 2007, 17:10
Lokalizacja: Chojnice
Kontakt:

TVP2 (HD)

Post autor: Miro » 27 mar 2008, 18:42

kamil559 pisze:A w pogodzie na TVP1 tylko jest pokazane i nic prezenter nie moze z tym robic bo to tylko wielki ekran jakby telewizor.
O Jeny! W DDTVN też przedstawiają inaczej pogodę.Pamiętaj,że to telewizja śniadaniowa :P Jakoś dziwnie to by wyglądało, gdyby po głównym wydaniu wiadomości prezenter waliłby palcami w mały ekranik dotykowy :)
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny TVP”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości