TVP Seriale
- Mocny FULL
- Activist
- x 8
TVP Seriale
Chodzi im o oglądalność, starsze seriale nie przyciągnęłyby tak dużej oglądalności jak przykładowo ,,Ranczo", stąd niezłe wyniki tej oto stacji.
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
-
- Junior
- x 2
- Kontakt:
TVP Seriale
Oglądalność oglądalnością, ale jaki sens jest tworzenia kanału nadającego to co równocześnie leci na innych antenach?
- odrodzony
- Obserwator
- Kontakt:
TVP Seriale
Kanał fajny można oglądać stare odcinki serialów np.Ranczo albo M jak miłość.
- Mocny FULL
- Activist
- x 8
TVP Seriale
Akurat serial pt.,,Ranczo" jest wałkowany także od początku na TVP Polonia.
INNA
INNA
- MistrzSeksu
- Użytkownik
- Kontakt:
TVP Seriale
szkoda tylko że powtarzają na razie same starocie, jest tyle seriali, ale czasami fajnie poprzypominać sobie jak to było parę lat temu 

To ja nauczyłem Włochów "Bunga Bunga" - sprawdź http://mistrzseksu.pl/
-
- Junior
- x 2
- Kontakt:
TVP Seriale
Same starocie? Ja tam widzę Ranczo, Barwy szczęścia, Ojca Mateusza. Jak dla mnie to nie są starocie.
- Mocny FULL
- Activist
- x 8
TVP Seriale
Powtarzają to wszystko co osiągnęło i nadal osiąga sukces, mniej znanych pozycji tam nie widzę.
INNA
INNA
- andrzejrusznica
- Użytkownik
TVP Seriale
Ten ich logotyp na emisji jest taki jakby go wcale nie było. Napis seriale jest w miarę widoczny, ale samo T V P już niekoniecznie.
TVP Seriale
Zgadzam się co do logotypu na ekranie, co ciekawsze, tego emisyjnego logotypu nie zobaczymy w oprawie, a jedynie w oficjalnych folderach. W oprawie napis "seriale" jest za napisem tvp.
Myślę, że dobrze, że logo jest takie a nie inne, i tak wszyscy wiedzą, że to kanał tvp (mimo wszystko widać), a chyba najważniejsze w nazwie jest podpis seriale. Podobny zabieg stosuje Polsat, mianowicie w logotypie Polsat Sport, ciężko doszukać się napisu Polsat.
Myślę, że dobrze, że logo jest takie a nie inne, i tak wszyscy wiedzą, że to kanał tvp (mimo wszystko widać), a chyba najważniejsze w nazwie jest podpis seriale. Podobny zabieg stosuje Polsat, mianowicie w logotypie Polsat Sport, ciężko doszukać się napisu Polsat.
▲waldus_5
- Mocny FULL
- Activist
- x 8
TVP Seriale
To chyba dobrze, że napis TVP jest mało widoczny, przynajmniej nie rzuca się w oczy.
INNA
INNA
- MazowszeSercePolski
- Obserwator
TVP Seriale
Zgadza się to samo powinni zrobić na TVP1 i TVP2.
@Mocny FULL opróżnij skrzynkę pocztową bo nie mogę wysłać do ciebie wiadomości, a mam sprawę
@Mocny FULL opróżnij skrzynkę pocztową bo nie mogę wysłać do ciebie wiadomości, a mam sprawę

- Mocny FULL
- Activist
- x 8
TVP Seriale
Opróżniona...śmiało możecie pisać, jak coś...
INNA
INNA
TVP Seriale
Nie mówię, że nie dobrze, może i dobrze, zwracałem tylko uwagę na szczegóły. Nikt nie mówi, że obecne logo jest złe.
▲waldus_5
TVP Seriale
W TVP Seriale pojawia się coraz więcej seriali zagranicznych. Tej jesieni zobaczymy takie produkcje jak "Savannah","Z archiwum X" i "Cudowne lata", a także nominowaną do międzynarodywych nagród Emmy argentyńską telenowelę "Zakład o miłość.