TVP Seriale

Tematyczne stacje nadawane przez Telewizję Polską.
Robertita
Użytkownik
Posty: 51
Rejestracja: 05 gru 2013, 14:26

TVP Seriale

Post autor: Robertita » 11 gru 2013, 14:13

Gdyby to ode mnie zależało już dawno wyrzuciłabym tvpSRIALE z oferty UPC i zastąpiła je Novela Tv !
0 x
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7458
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 32
x 96

TVP Seriale

Post autor: matik » 11 gru 2013, 15:13

Całe szczęście nie Ty o tym decydujesz. Zamierzasz wszystko teraz hejtować, bo nie ma Twojego ulubionego kanału w UPC? Powodzenia.
0 x
Robertita
Użytkownik
Posty: 51
Rejestracja: 05 gru 2013, 14:26

TVP Seriale

Post autor: Robertita » 11 gru 2013, 15:33

Hahahahaha kolejny żałosny pseudo-inteligent :D Biedak jest przekonany, że polskie seriale są na wyższym poziomie od meksykańskich telenowel :D :D :D
0 x
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1822
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice
x 9
x 21

TVP Seriale

Post autor: brk » 11 gru 2013, 15:35

Temat dotyczy TVP Seriale nie jakiś meksykańskich telenowel. Powróćcie do tematu!
0 x
9 lat minęło jak jeden dzień... ^-^
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7458
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 32
x 96

TVP Seriale

Post autor: matik » 11 gru 2013, 15:57

Robertita pisze:Hahahahaha kolejny żałosny pseudo-inteligent :D Biedak jest przekonany, że polskie seriale są na wyższym poziomie od meksykańskich telenowel :D :D :D
Na pewno nie na niższym. Nie oglądam TVP Seriale ale to co Ty wypisujesz tu o każdej stacji (czy to TVP, ATM czy TVN) nie emitującej telenowel jest smutne, bo pokazuje, jak ograniczonym można być. Nie samymi telenowelami człowiek żyje.
0 x
Robertita
Użytkownik
Posty: 51
Rejestracja: 05 gru 2013, 14:26

TVP Seriale

Post autor: Robertita » 11 gru 2013, 16:00

matik pisze:Na pewno nie na niższym.
Hahahahahahahaha :D :D :D :D :D
0 x
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8920
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 108
x 237

TVP Seriale

Post autor: Direct » 11 gru 2013, 18:36

Robertita, przypominam, że obrażanie innych użytkowników (np. słowami typu "kolejny żałosny pseudo-inteligent") oraz pisanie postów o treści "Hahahahahahahaha" nie będzie na tym forum tolerowane. Otrzymujesz w tej chwili pierwsze ostrzeżenie. Uzbieranie trzech skutkuje blokadą dostępu do forum.
0 x
Pozdrawiam, Direct
Robertita
Użytkownik
Posty: 51
Rejestracja: 05 gru 2013, 14:26

TVP Seriale

Post autor: Robertita » 11 gru 2013, 18:58

Po pierwsze - powiedz mi które z wymienionych przeze mnie słów jest niecenzuralne: kolejny, żałosny czy może pseudo-inteligent ? A po drugie - wytłumacz mi racjonalnie, dlaczego używanie słów ,,hahahahaha" jest niedozwolone :D
0 x
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 8920
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 108
x 237

TVP Seriale

Post autor: Direct » 11 gru 2013, 19:03

Wszystko jest w regulaminie. W tym poniższe słowa:
Decyzje moderatorów oraz administratorów nie mogą być komentowane w części "medialnej" forum. Wszelkie uwagi odnośnie działania osób zarządzających oraz sprawujących opiekę nad forum należy opisywać w specjalnych wątkach, w dziale dotyczącym działania forum dyskusyjnego.
Zatem koniec OT.
0 x
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
Pither216
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 sty 2013, 19:47

TVP Seriale

Post autor: Pither216 » 15 lut 2014, 12:44

A na TVP seriale pasy teraz kontrolne..
Nie ma żadnego kanału TVP.. tylko na sat jest czarny obraz wyjatek TVP SERIALE a w dvb-t jest tylko TVP Kultura.. inne kanału działają.. Czyżby jakaś awaria.. ?
0 x
Awatar użytkownika
matti
Obserwator
Posty: 420
Rejestracja: 02 wrz 2008, 18:24
Lokalizacja: Józefów
x 7
x 6

TVP Seriale

Post autor: matti » 15 lut 2014, 12:53

U mnie działa tylko TVP1 SD.
0 x
Obrazek
pazdziochowicz99
Obserwator
Posty: 309
Rejestracja: 20 sty 2014, 17:35

TVP Seriale

Post autor: pazdziochowicz99 » 27 kwie 2014, 14:02

Od jakiegoś czasu ponownie powtarzany jest serial "Sąsiedzi" z tym że od 43 odcinka. Emisja od poniedziałku do piątku o 15:20 i 15:50 (codziennie po 2 odcinki).
0 x
Awatar użytkownika
Medyk24
VIP Expert
Posty: 10228
Rejestracja: 31 lip 2011, 11:37
x 380
x 947

TVP Seriale

Post autor: Medyk24 » 29 maja 2014, 22:17

Obecnie TVP seriale nadaje 4. odcinek "Rancza" i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ten odcinek jest emitowany w pełnym 16:9, a jak wiemy 1. seria była realizowana w 4:3 z przyłożonymi czarnymi pasami u góry i dołu ekranu.
0 x
POZDRAWIAM, Medyk24
Awatar użytkownika
Dijon
VIP Expert
Posty: 6375
Rejestracja: 28 gru 2009, 21:48
x 3
x 4

TVP Seriale

Post autor: Dijon » 30 maja 2014, 18:31

Trzeba pochwalić TVP za taki krok. Może planowana jest też powtórka w TVP1 w wakacje? Może uznano już że w tych czasach emitowanie w windowbox w kanale HD byłoby po prostu niekomfortowe dla widza? Wreszcie!

W ogóle w TVP już powymieniano większość kopii filmów, prawie wszystko leci w HD. Trzeba ich za to pochwalić, bo zwykle pisze się tylko o krytyce, a o dobrych rzeczach już mniej.
0 x
tvferdex97
Junior
Posty: 1380
Rejestracja: 14 maja 2014, 6:59
x 2
x 10

TVP Seriale

Post autor: tvferdex97 » 30 maja 2014, 19:28

Jak wiadomo takie przycinanie do 16:9 ma konsekwencje w postaci skompresowanej rozmazanej jakości obrazu. Czy w emisji I serii Rancza na TVP Seriale obraz jakby utracił na jakości, chciałbym wiedzieć?

Po drugie powtórki Rancza muszą być na TVP1 od I serii, rok temu nie wiem czemu powtarzali tylko V serię z 2011 roku
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVP”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości