TVP Dokument (HD)
TVP Dokument
W UPC Mediabox też jest dostępny, na pozycji 393.
TVP Dokument
Jednak się samo zaktualizowało u mnie na dekoderze, z Adventure na TVP Dokument.
Minimalistyczna, ale bardzo ładna oprawa.
Minimalistyczna, ale bardzo ładna oprawa.
Maska i bezpieczna odległość to podstawa, pamiętaj o tym!
Oglądam: wszystko, oprócz TVP.
Słucham: wszystkiego, oprócz Polskiego Radia.
TVP Dokument
Czy ktoś z Warszawy jest w stanie potwierdzić czy uruchomiono sygnał DVB-T2 w stolicy z multipleksem w którym jest wspomniany TVP Dokument HD? (a także TVP Polonia HD i duble TVP Kultura HD & TVP Rozrywka)
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
TVP Dokument (HD)
Z tego co czytałem na forum Radiopolski to ten multipleks już działa i to od wczoraj - nie tylko w stolicy Polski ale i Gdańsku czy Poznaniu: https://forum.radiopolska.pl/index.php? ... 5223&st=20
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP Dokument (HD)
Dzięki, równolegle znalazłem również kilka informacji. Szkoda tylko że jeden z piszących na innym forum sugeruje że zasięg może być masakrycznie słaby. Wg niego, multipleks nie odbiera nawet w dzielnicy Wilanowie. W moim przypadku musiałbym kupić nowy odbiornik do tego systemu. Jeśli okazałoby się że u mnie (Mokotów) nie odbiera, to pieniądze wyrzucone w błoto.
-
- VIP Expert
- x 249
- x 164
TVP Dokument (HD)
Z dużych kablówek brakuje Vectry, z platform sat. Cyfrowego Polsatu i Orange (no chyba że orange puściło z automatu bo ma to Canal+).
TVP Dokument (HD)
W UPC od jakiego pakietu jest dostępny?
TVP Dokument
W takim formacie w marcu 2020, gdy rozpoczęły się e-lekcje, na TVP Kultura w częściach był emitowany film "W pustyni i w puszczy".
Maska i bezpieczna odległość to podstawa, pamiętaj o tym!
TVP Dokument (HD)
Może włączą TVP Dokument tymczasowo w SD na MUX 1
TVP Dokument (HD)
A ja się zastanawiam kiedy program tej stacji będzie na Filmwebie i w Tele Maxie.
Uwielbiam alternatywną historię ,jestem kibicem Legii i najchętniej cofnąłbym czas 

- !a1+1v2nagrania
- Użytkownik
- x 6
- x 6
- Kontakt:
TVP Dokument (HD)
TVP Dokument będzie w Orange TV w styczniu-lutym 2021
Tak podaje Nasz Orange
Tak podaje Nasz Orange
[ Spoiler ]
TVP Dokument (HD)
Mogli w Platformie Canal+ dać na pozycji 88, gdzie jest "Strefa Abonenta", a do sierpnia urzędowało Mango24