TVP INFO (HD)
TVP INFO
gdzieś czytałem ,że nie
TVP INFO
Ja czytałem, ze zawieszają transmisje tylko na czas wyborow, a po wyborach? Chyba ze PZPN im zabierze prawa i da Polsatowi, ktory takze sie o to stara.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
TVP INFO
Narazie PZPN się zastanawia :
http://www.tvpolsat.info/news.php?readmore=817
http://www.tvpolsat.info/news.php?readmore=817
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP INFO
Ale to by było lipne dla tych co nie mają Polsat Sport, bo na otwartym Polsacie nie było by miejsca na słabą II ligę. Jest jeszcze TV4 i to chyba tam by był 1 mecz w sezonie. Np. Polska Liga Siatkówki tam jest.
TVP INFO
Znowu na TVP info leci LIVE pan zero. Nadmieniam,że na innych informacyjnych nie leci. Żenada, już nie mogę tej stacji oglądać, chyba wywalę tą stację z odbiornika sat.
Aha, miał być serwis kulturalny
Aha, miał być serwis kulturalny
TVP INFO
Też mam takie zdanie. Arial chyba tak.FanTIVI pisze:Już myślałem, że poczytają na forach internetowych, ze ludziom sie to nie podoba i ten pasek przesuną na dół, no ale lipa. Ten zegarek to chyba czcionką arial jest ?Zamiast zrobić "TVP PARLAMENT" jak było w planach, przecież prace już trwały, tylko je wstrzymano. Tam te konwencje, obrady sejmu, komisje śledcze i nie wiem co jeszcze....
Znowu konferencja...

TVP INFO
Mogłby ktos zrobic logo ktorego z regionalnych kanałów TVP na wzór TVP INFO tylko zamiast czerwonego zielony. Co do poprawek to wydaje mi ise ze pasek z inormacjami i logo TVP Info powinno byc lekko bezbarwne i w tej samej lini a na gorze logo stacji regionalnych oczywiscie tylko wtedy jak nadaja wswoje pasma ale logo TVP INFO zostawac powinno na dole i pasek tez.
TVP INFO
Golbi, odczep się od lokalnych ośrodków. To chyba jedyne, co da się oglądać na tej stacji. Nie wyobrażam sobie, abym musiał oglądać stare sondaże, w których PiS wygrywa, w pasmie lokalnym. Ten kanał to kicz wszechczasów, w dodatku powstający za nasze pieniądze. Gorszej stacji w Polsce jeszcze nie było.
HENSHIN!
TVP INFO
A czy ja je ruszam skoro ma to byc kanał informacyjny to pasek z newsami powinien byc cały czas na ekranie czy na TVN 24 było kiedys tak zeby nie było paska z informacjami? Dotego pasek mniejszy i przezroczysty podobnie jak logo. Nad tym logo mogło by byc logo osrodków i pasek z informacjami z regionu.Pojawia sie jakas informacja po 18 (wtedy maja byc regionalne) i co dopiero o 20 poinformuja ludzi o newsie kiedy juz TVN 24 albo inne dawno o tym powiedza.Co to za kanał informacyjny który przez 2 godziny nawet paska z nbewsdami nie bedzie miec?Tomek pisze:Golbi, odczep się od lokalnych ośrodków. To chyba jedyne, co da się oglądać na tej stacji. Nie wyobrażam sobie, abym musiał oglądać stare sondaże, w których PiS wygrywa, w pasmie lokalnym. Ten kanał to kicz wszechczasów, w dodatku powstający za nasze pieniądze. Gorszej stacji w Polsce jeszcze nie było.
TVP INFO
Święta prawdaTomek pisze:Golbi, odczep się od lokalnych ośrodków. To chyba jedyne, co da się oglądać na tej stacji. Nie wyobrażam sobie, abym musiał oglądać stare sondaże, w których PiS wygrywa, w pasmie lokalnym. Ten kanał to kicz wszechczasów, w dodatku powstający za nasze pieniądze. Gorszej stacji w Polsce jeszcze nie było.
TVP INFO
TVP Warszawa, TVP Katowice, TVP Kraków... to (w zasadzie) nie stacje informacyjne, więc dlaczego mają nadawać ten pasek. I jak sobie wyobrażasz oglądanie meczy piłkarskich, z grafiką zakrywającą pół ekranu w paśmie lokalnym?Gdyby ośrodki regionalne mieli w nazwie stacji "Info" moglibyśmy dyskutować, ale nie mają, i są teraz tak jakby (teoretycznie) oddzielnymi stacjami, retransmitującymi TVP Info.A czy ja je ruszam skoro ma to byc kanał informacyjny to pasek z newsami powinien byc cały czas na ekranie czy na TVN 24 było kiedys tak zeby nie było paska z informacjami?
A co do najnowszych newsów, TVP3 nigdy się nie spieszyło z podawaniem informacji (no może konwencji wyborczych

HENSHIN!
TVP INFO
Chyba tak.FanTIVI pisze:Chyba jesteśmy na to skazani