TVP INFO (HD)
TVP INFO (HD)
Karuzela poszerzona i "ujarzmiona".
Ostatnio zmieniony 05 lis 2018, 20:31 przez szymek48, łącznie zmieniany 2 razy.
TVP INFO (HD)
Ogólnie podoba mi się stwierdzenie Dyrektora Olechowskiego "Telewizja Polska przez ostatnie lata była zwijana, likwidowana" No nie mogę! 

[ Spoiler ]
TVP INFO (HD)
Ta prezentacja studia teraz była "na żywo" czy wcześniej nagrana? Bo Minęła 20 rozpoczeła się z opóźnieniem. To prezentacja rozpoczeła się zaraz po Gościu Wiadomości?
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 
----------------------------------------------------

TVP INFO (HD)
Tutaj też widać nowe belki i pasek. Wydaje mi się, że belka z podpisem będzie miała dynamiczną długość, która dostosowuje się do ilości tekstu - tak jak na podglądzie napis "Komisja śledcza...".
TVP INFO (HD)
Prezentacja była w ciągu dnia.
TVP INFO (HD)
Muszę przyznać, że całkiem ładnie wygląda ta zmodyfikowana oprawa graficzna.
TVP INFO (HD)
Mi też z czasem coraz bardziej zaczyna się podobać
TVP INFO (HD)
Szczerze to na zdjęciach te kolory nie gryzą się tak bardzo. Może w telewizorze będzie to wyglądało w miarę przyzwoicie. Mam taką nadzieję. Zobaczymy jak to będzie jutro.
Czy ktoś będzie nagrywał start nowego studia?
Czy ktoś będzie nagrywał start nowego studia?
Pozdrawiam!

TVP INFO (HD)
Główna belka jednak trochę mała w porównaniu z całokształtem.
Jutro oprócz Minęła 8 również Minęła 9, czyli na dynamiczny Poranek po 8 nie mamy co liczyć, a szkoda. To był dobry moment powrócenia do kilkudziesięciu minut po porannych Wiadomościach, ewentualnie do usunięcia całkowicie porannej mutacji M20.
Jutro oprócz Minęła 8 również Minęła 9, czyli na dynamiczny Poranek po 8 nie mamy co liczyć, a szkoda. To był dobry moment powrócenia do kilkudziesięciu minut po porannych Wiadomościach, ewentualnie do usunięcia całkowicie porannej mutacji M20.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2018, 20:57 przez bastus18, łącznie zmieniany 1 raz.
TVP INFO (HD)
A'propos - do prowadzenia 55 minut pasma (5:35 - 6:30) zaangażowana jest trójka prezenterów, która później przez kolejną 1h 15 min we "Wstaje Dzień" czyta samodzielnie jeden? serwis na osobę. Do tego Popek/Giza, Trzmiel od prasy, w pierwszej części też Soporek od głupot i ciekawostek. Na 2h 10 min brutto porannego pasma 6 prezenterów. Bizancjum. Pomijam już poroniony pomysł wstawienia dwóch godzin gadających głów po "Wiadomościach" porannych.
TVP INFO (HD)
Szkoda, że za zmianą studia, nie idzie modyfikacja ramówki.
TVP INFO (HD)
Ciekawe czy zmieni się oprawa graficzna i muzyczna programów?
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 

TVP INFO (HD)
O ile jeszcze wczoraj uważałem, że zmiana oprawy ekranowej wyjdzie im na gorsze, o tyle teraz w ruchu wygląda to naprawdę fajnie - zaokrąglone belki, powrót po 9 latach paska z pojedynczymi informacjami (osobiście uważam, że taka forma jest zdecydowanie lepsza od przewijających się newsów) i żywe animacje na wallu. Jeśli jutro będzie to wyglądać tak jak w zapowiedziach, to będę w stanie rzec, że zawstydzili Gawryluk i Solorza z ich "najnowocześniejszym w Europie studiem". TVN24 pomijam, bo obecny wystrój ma już swoje lata. 

POZDRAWIAM | MANIEQ
TVP INFO (HD)
Muzyka chyba zostanie ta sama. W materiale dla Wiadomości słychać było podczas prób sygnał Panoramy Info. Natomiast, brak modyfikacji ramówki, to jak na razie największy minus tych zmian.
TVP INFO (HD)
nowe studio startuje jutro od 6:00?