TVP INFO (HD)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
TVP INFO
W Trwam czy Republice są pogody i sporty , żeby poobsadzać? 

TVP INFO
PD najprawdopodobniej poprowadzi Sławomir Siezieniewski ! Widać go za plecami Mariusza Pietrasika. 

[ Spoiler ]
-
- Obserwator
TVP INFO
A do duetu chyba red. Dobrzyńska, ale ręki nie dam uciąć
Klaudia Carlos w Pulsie Polski
Klaudia Carlos w Pulsie Polski
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 271
- Kontakt:
TVP INFO
No chciała (nawet naciskała razem z widzami na KRRiT co się jej w pewnym sensie udało) ale jednak zrezygnowała i zamiast niej mamy teraz w MUX8 stacje WP1 i Zoom TV.Medyk24 pisze:Podobno TV Republika chciała kiedyś dostać się do NTC, już nie musi jej druga wersja już (prawie) jest...
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP INFO
Uff, najsympatyczniejsza prezenterka Info została 

TVP INFO
"Panoramę Dnia" prowadzą dziś: Sławomir Siezieniewski i Marta Kielczyk
TVP INFO
Czemu oni tyle naraz prowadzących wywalają
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2394
TVP INFO
pulkownik pisze:Uff, najsympatyczniejsza prezenterka Info została
Dziś jest

Ostatnio zmieniony 12 sty 2016, 21:53 przez wiatriwoda, łącznie zmieniany 1 raz.
TVP INFO
Ciekawe, że jej nie wyrzucili za te sporadyczne "Śniadania" w TOK FM. Może obiecała, że już więcej tam się pojawiać nie będziepulkownik pisze:Uff, najsympatyczniejsza prezenterka Info została

Cezary "Trotyl" Gmyz to chyba już mieszka w TVP

TVP INFO
Szkoda że co niektórzy wyrzuceni prezenterzy nie mogli złożyć tego typu "obietnic"...
POZDRAWIAM, Medyk24
TVP INFO
Mnie szkoda tylko Adama Federa i Piotra Maślaka. Jeśli chodzi o tego ostatniego, to będzie mi bardzo brakowało jego genialnych materiałów społecznych, które w "W" były emitowane zdecydowanie zbyt rzadko.woj29 pisze:Feder? Kulczyckiego i Maślaka szkoda. Co do Maślaka, skoro już się pożegnał, to kto poprowadzi Puls Polski o 21:15.
TVP INFO
W TVP info została zapoczątkowana dziś dobra zmiana. Po 3 latach do kanału powrócił usunięty bez żadnej sensownej przyczyny Adrian Klarenbach. Brakowało Go w info, cieszę się, że wrócił. Po kilkunasto-miesięcznej przerwie na to forum wróciłem i ja, Klarenbach był ważnym impulsem - musiałem odpocząć od konfliktów, które toczą się na tym forum, na bieżąco jednak śledziłem o czym piszecie. Mam nadzieję, że będzie On także impulsem do powrotu na antene takich znanych i lubianych osobowości "dawnego Info" jak: Lewandowska, Kutyna czy Żochowska.
Tak więc od razu zabieram się do roboty. Na początek pokrótce odniosę się do tych zmian personalnych, które już znamy - sądzę, że będzie ich więcej:
1. Karolina Lewicka - usunięcie tej redaktor bardzo potrzebne. Nie potrafiła prowadzić dyskusji w sposób spokojny. W trakcie wywiadów często atakowała rozmówców o innych poglądach niż sama wyrażała, a to jest niedopuszczalne w telewizji publicznej. Nie obronił jej nawet dobry warsztat, który miała.
2. Piotr Maślak - nigdy nie przepadałem za tym panem, bardzo źle oglądało się serwisy przez niego prowadzone. Denerwowało szczególnie akcentowanie początkowych sylab wyrazów. Tylko do tego można mieć zastrzeżenia. Żałować można jedynie Jego dobrych społecznych materiałów w Wiadomościach i programu Twoje Info, w którym bardzo szybko potrafił złapać dobry kontakt z widzem.
3. Jarosław Kulczycki - zwolnienie tego pana to słuszna decyzja. Powinna ona zapaść już rok temu po skandalicznym stylu prowadzenia wywiadów jaki zaprezentował w rozmowie z red. Warzechom.
M20, 12 I 2016 - Adrian Klarenbach: http://vod.tvp.pl/23301118/12012016
Tak więc od razu zabieram się do roboty. Na początek pokrótce odniosę się do tych zmian personalnych, które już znamy - sądzę, że będzie ich więcej:
1. Karolina Lewicka - usunięcie tej redaktor bardzo potrzebne. Nie potrafiła prowadzić dyskusji w sposób spokojny. W trakcie wywiadów często atakowała rozmówców o innych poglądach niż sama wyrażała, a to jest niedopuszczalne w telewizji publicznej. Nie obronił jej nawet dobry warsztat, który miała.
2. Piotr Maślak - nigdy nie przepadałem za tym panem, bardzo źle oglądało się serwisy przez niego prowadzone. Denerwowało szczególnie akcentowanie początkowych sylab wyrazów. Tylko do tego można mieć zastrzeżenia. Żałować można jedynie Jego dobrych społecznych materiałów w Wiadomościach i programu Twoje Info, w którym bardzo szybko potrafił złapać dobry kontakt z widzem.
3. Jarosław Kulczycki - zwolnienie tego pana to słuszna decyzja. Powinna ona zapaść już rok temu po skandalicznym stylu prowadzenia wywiadów jaki zaprezentował w rozmowie z red. Warzechom.
M20, 12 I 2016 - Adrian Klarenbach: http://vod.tvp.pl/23301118/12012016
TVP INFO
Słabo płacili w Tele 5janekpogwad pisze:Ależ wyszczuplał. Na plus!