TVP INFO (HD)
TVP INFO (HD)
Wiele osób w telewizji nie pracuje na umowę o pracę więc kodeks pracy ich wtedy nie obowiązuje.
TVP INFO (HD)
Dzisiejszy poranek w TVP info realizowany był podobnie jak "Wstaje Dzień". Prowadzący siedzieli na kanapach, a studio było w kolorze białym.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
TVP INFO (HD)
Od jutra wraca rozmowa po dwójkowej Panoramie - tym razem będzie się ona nazywać... Panorama opinii.
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP INFO (HD)
Ale zerżnięte z Polsatu - cóż za podobieństwo. "Wydarzenia i Opinie", a "Panorama Opinii". Sztuczne podwyższanie oglądalności ostatniego programu informacyjnego w rankingach oglądalności.
Dziękuję, że przeczytałeś/aś mój post
Jeżeli chcesz, odpisz 

[ Spoiler ]
TVP INFO (HD)
Myślę, że ten program przyda się w TVP info. Według tego co pisze na zapowiedziach, program będzie od dzisiaj.
- PLTelewizja2016
- Obserwator
- x 150
- x 42
- Kontakt:
TVP INFO (HD)
Tak, jak w przypadku Gościa \\' , także i w Panoramie Opinii jest przejście z logiem programu i początek rozmowy także w TVP2, reszta w TVP Info.
EDIT z 19:07
Oto nagranie rozpoczęcia Po Przecinku v2, czyli Panoramy Opinii w TVP Info:
EDIT z 19:07
Oto nagranie rozpoczęcia Po Przecinku v2, czyli Panoramy Opinii w TVP Info:
TVP INFO (HD)
Wydawałoby się po skasowaniu Po Przecinku, że ławka gości TVP Info zgodnych z linią stacji jest zbyt krótka, a prowadzący "Panoramę" nie chcą brudzić sobie rąk publicystyką.
TVP INFO (HD)
Prowadzący zbyt wiele do gadania w tym zakresie nie mają. Oczywiście, ryzykują dodatkowym pobrudzeniem rąk, niemniej najcięższy kaliber gości przypada i tak gospodarzom „Wiadomości”.
TVP INFO (HD)
To już norma że Minęła Ósma wcale nie kończy się o 9 tylko zostało wydłużone?
Pozdrawiam
www.wszystkiestronyswiata.pl
TVP INFO (HD)
Według ramówki na stronach TVP ta zmiana jest od dzisiaj, ale ja zaryzykowałbym stwierdzenie, że ta zmiana była już nawet w sierpniu, gdy była rocznica porozumień.
[ Spoiler ]
Jeżeli chcesz, odpisz 

[ Spoiler ]
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
TVP INFO (HD)
O to szkoda gdyż sam poranek w normalnej formie ma bardzo dobrą formułę.darotv pisze:To już norma że Minęła Ósma wcale nie kończy się o 9 tylko zostało wydłużone?
Poland - Aktywnie najlepszy!
TVP INFO (HD)
Dzisiaj to program na trwać aż do 10:10, przy czym zgodnie z ramówką ta zmiana jest jednorazowa.
Ja to bym się zastanowił, że pewnym problemem jest brak serwisów przez dwie godziny (chyba że ma je Dwójka w "PnŚ").
Ja to bym się zastanowił, że pewnym problemem jest brak serwisów przez dwie godziny (chyba że ma je Dwójka w "PnŚ").
TVP INFO (HD)
Oby się nie okazało, że ta zmiana będzie stała. Wtedy będzie to oznaczało, że jest coraz mniej poranka w poranku, a poza tym w poranku coraz mniej informacji, bo tak naprawdę ostatni serwis w poranku (w tym paśmie pani Popek) byłby o 7:30, bo potem od 8:10 po \\' są tylko gadające głowy.
Jeżeli chcesz, odpisz 

[ Spoiler ]
TVP INFO (HD)
Wczoraj jak oglądałem to w trakcie M8 był skrót informacji o godzinie 9
Pozdrawiam
TVP INFO (HD)
Pan Siezieniewski zamiast trajkotać jak najęty przekaz dnia o "cenzurze internautów", zajrzałby właśnie do (podobno) jeszcze wolnego internetu sprawdził jak wymawia się nazwę "You Tube"...