TVP INFO (HD)

Tematyczne stacje nadawane przez Telewizję Polską.
Awatar użytkownika
Manieq
VIP Expert
Posty: 2639
Rejestracja: 29 kwie 2016, 20:18
x 257
x 910

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Manieq »

Kwestią czasu jest to, że Centrum Informacji TVP wypuści notkę o tym, że "Telewizja Polska przestrzega standardów dziennikarstwa, a artykuł Gazety Wyborczej jest poparty nieprawdziwymi informacjami" ;D
POZDRAWIAM | MANIEQ
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 4410
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 54
x 194

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamilo »

Nawet jeśli, to ten pijarowy bełkot i tak nic wart nie będzie.
Parowka09
VIP Expert
Posty: 3578
Rejestracja: 12 lis 2014, 16:06
x 519
x 71

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Parowka09 »

TVP Info nie pokazuje konwencji Polski Fair Play. Jakoś wcześniej TVP nie przeszkadzało emitować konwencji partii Biedronia... Są równi i równiejsi w TVP.
bastus18
Junior
Posty: 1021
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków
x 10
x 30

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bastus18 »

Od kilku dni podczas serwisów mamy nowe tło na bimie. Zamiast niebiesko-czerwonych pasów wyświetlana jest panorama Warszawy. W animacji mamy również sunące po niebie chmury. Kadry również nie są już takie szerokie, a ruch kamery jest tylko delikatny. Wszystko wygląda bardzo ładnie.
m1992
Obserwator
Posty: 341
Rejestracja: 12 cze 2018, 20:54
x 1
x 30

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: m1992 »

Parowka09 pisze: 02 mar 2019, 12:39 TVP Info nie pokazuje konwencji Polski Fair Play. Jakoś wcześniej TVP nie przeszkadzało emitować konwencji partii Biedronia... Są równi i równiejsi w TVP.
Na szczęście transmisja jest również w internecie, na youtube.
Awatar użytkownika
x-bass
Użytkownik
Posty: 153
Rejestracja: 06 sty 2013, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
x 1
x 7

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: x-bass »

No tak bezczelnie chwiać się nowym cranem hahaha ;D
[ Spoiler ]
---
Dkdomjk
Obserwator
Posty: 324
Rejestracja: 20 cze 2016, 14:58
x 293
x 38

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dkdomjk »

Poprostu poleciał za daleko i nie zdążył odlecieć. :lol: Swoją drogą, ten kran ma chyba prompter w sobie.
Awatar użytkownika
x-bass
Użytkownik
Posty: 153
Rejestracja: 06 sty 2013, 14:17
Lokalizacja: Warszawa
x 1
x 7

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: x-bass »

To monitor podwieszony pod obiektywem z podglądem
---
bastus18
Junior
Posty: 1021
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków
x 10
x 30

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bastus18 »

Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44570
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3276
x 1447

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Skoro znajduje się tam newsroom, to trudno, żeby nie stało. :)
Pozdrawiam, Trzeciak
tv_fan
Obserwator
Posty: 478
Rejestracja: 06 gru 2016, 20:08
x 18
x 44

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: tv_fan »

Karol Gnat po raz kolejny w "Info Dniu". Bardzo ciekawe, zważywszy na fakt, że odejście Cholewińskiego z "TeX-u" było tłumaczone tym, iż nie może łączyć dyżurów w TVP Info z Teleexpressem - że jest to "nieprofesjonalne". Gnat prowadzi już Poranki, serwisy w Info Dniu oraz Panoramę.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44570
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3276
x 1447

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Chodziło oczywiście o zwolnienie miejsca dla Krzysztofa Ziemca. Idąc tym tropem, może coś szykuje się dla Cholewińskiego.

Dodajmy, że Gnat oprócz "Poranków Info" równocześnie prowadził także magazyn poranny Jedynki pt. "Dzień dobry, Polsko!".
Pozdrawiam, Trzeciak
bastus18
Junior
Posty: 1021
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków
x 10
x 30

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bastus18 »

Trzeciak pisze: 06 mar 2019, 0:28 Skoro znajduje się tam newsroom, to trudno, żeby nie stało. :)
Chodzi o to, że nie została rozebrana scenografia.
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44570
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3276
x 1447

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Akurat rozbiórka scenografii i tak w tej chwili utrudniłaby pracę newsroomu. :)
Pozdrawiam, Trzeciak
bastus18
Junior
Posty: 1021
Rejestracja: 23 sty 2014, 7:17
Lokalizacja: Kraków
x 10
x 30

TVP INFO (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bastus18 »

Stacja zrezygnowała z fleszu serwisu między W Tyle wizji, a W Tyle wizji EXTRA.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVP”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: bedi, Kostka i 3 gości