TVP INFO (HD)
- Jacek_TVPinfo
- Obserwator
TVP INFO
A szkoda, szkoda. Teraz zostaje nam się domyślać, jaka będzie, o ile w ogóle będzie, nowa oprawa graficzna TVP INFO. Cóż, nawet nie mamy żadnych "przecieków" w tej sprawie, a @Svip milczy jak zaklęty 

TVP INFO
Ja tylko mogę tutaj powtórzyć to co już napisałem wcześniej, czyli zapewne "3colors" zażądało za dużo pieniędzy za całą identyfikację stacji stąd TVP info się wycofało z ich propozycji, bo pewnie przekalkulowali sobie, że lepiej powierzyć to zadanie grafikom stacji i zaoszczędzić, choć z tym ostatnim to raczej im nie wychodzi skoro zmieniają oprawę co chwilę i wywalają w błoto pieniądze, ale o tym to by można było poematy pisać.
Podsumowując TVP info źle postąpiło, powinni raz wyłożyć trochę kasy i mieć wykonaną oprawę porządnie, schludnie i na dłuższy okres, ale jak widać wolą "uatrakcyjniać" widzom swój odbiór co sezonowymi "niespodziankami", grafikom zapewnić brak nudy, a nas forumowiczów łudzić zmianami na lepsze.
Mimo tego co napisałem wyżej liczę 1. września na jakiś cud.
Podsumowując TVP info źle postąpiło, powinni raz wyłożyć trochę kasy i mieć wykonaną oprawę porządnie, schludnie i na dłuższy okres, ale jak widać wolą "uatrakcyjniać" widzom swój odbiór co sezonowymi "niespodziankami", grafikom zapewnić brak nudy, a nas forumowiczów łudzić zmianami na lepsze.
Mimo tego co napisałem wyżej liczę 1. września na jakiś cud.
POZDRAWIAM, Medyk24
- Peter Parker
- VIP Expert
- x 1
- x 1
TVP INFO
Albo będziemy mieli ujednolicenie opraw 1, 2 i Info i zobaczymy kalejdoskop/wycinanki w biało-czerwonych barwach. Chyba nawet @TiM kiedyś robił taki projekt 

Uważasz że projekty dla TVP Info są złe, a później że nie spotkałeś się z szajsem z ich (3colors.tv) strony. Dziwne.Piotr6666 pisze:Wszystkie ich projekty są dobre bynajmniej te dla TVP Info, nie spotkałem się jeszcze z szajsem z ich strony.
TVP INFO
Człowiek jedzie odpocząć, a tu taka burza 
Oprawa wykonana będzie przez naszych grafików - wierzcie lub nie, mają panowie gorsze i lepsze momenty, ale mnie osobiście się bardzo podoba, generalnie całkowita zmiana myślenia o identyfikacji wizualnej kanału. Na pewno znajdą się hejterzy i "niepłaćcieabonamentu", ale to, co mogę Wam powiedzieć, to "warto poczekać"
. Z ciekawostek dodam, że studio jest już wyczyszczone, czas na ciężki sprzęt
Naprawdę chciałbym Wam coś pokazać, ale jutro już mógłbym nie pojawiać się w firmie... 

Oprawa wykonana będzie przez naszych grafików - wierzcie lub nie, mają panowie gorsze i lepsze momenty, ale mnie osobiście się bardzo podoba, generalnie całkowita zmiana myślenia o identyfikacji wizualnej kanału. Na pewno znajdą się hejterzy i "niepłaćcieabonamentu", ale to, co mogę Wam powiedzieć, to "warto poczekać"

TVP INFO
Naprawdę dziękujemy ci Svipp za wyczerpującą odpowiedź, powiedz nam tylko jeszcze, czy to prawda, że w studiu nadal będzie newsroom i studio poszerzy się tylko o tę część opróżnioną w sobotę 2 tygodnie temu ?
POZDRAWIAM, Medyk24
TVP INFO
Według wstępnych ustaleń sprzed dwóch tygodni, newsroom idzie w odstawkę, dziennikarze zostali przeniesieni do części newsroomu Wiadomości (wspólny newsroom w okrojonej wersji), przestrzeń idzie w całości na studio.
Możliwe jednak, że coś się pozmieniało i np. wydawcy zostaną w studiu, ale tego potwierdzić nie mam jak
Możliwe jednak, że coś się pozmieniało i np. wydawcy zostaną w studiu, ale tego potwierdzić nie mam jak

TVP INFO
Mam nadzieję, że tak będzie jak mówisz, dzięki Ci bardzo za udzielenie odpowiedzi i życzę miłego wypoczynku 

POZDRAWIAM, Medyk24
-
- Junior
- x 34
- x 11
- Kontakt:
TVP INFO
Powiedz mi tylko, jak wygląda sytuacja z Danutą Holecką. Wiemy, co się stało z resztą odsuniętych od prowadzenia programów, a co z p. Holecką, to już nie. Czy jeszcze pracuje w TVP Info, czy została wydawcą jakiegoś programu?
P.S. Przyłączam się do życzeń
P.S. Przyłączam się do życzeń

TVP INFO
Możesz zdradzić czy pojawi się nowa grafika ekranowa?
Odbędzie się jakaś konferencja na temat nowych startów info i regionalnej?
Również życzę miłego odpoczynku :p
Odbędzie się jakaś konferencja na temat nowych startów info i regionalnej?

Również życzę miłego odpoczynku :p
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci 

TVP INFO
No już nie męczcie tak człowieka...
@brk - "całkowita zmiana myślenia o identyfikacji wizualnej kanału" to według mnie zmiana wszystkich elementów graficznych, ale niech Svipp to potwierdzi
.
@brk - "całkowita zmiana myślenia o identyfikacji wizualnej kanału" to według mnie zmiana wszystkich elementów graficznych, ale niech Svipp to potwierdzi

TVP INFO
Danuta Holecka, z tego co wiem, na razie nie objęła żadnej "funkcji" w TVP Info, ale możliwe, że zobaczymy ją jeszcze na wizji. Więcej nie powiem i błagam - nie męczcie! 
Remont studia, remont oprawy, grafiki ekranowej, identów programów - wszystkiego. Od 1 września czekać na Was będzie całkowicie nowa antena
Zaplanowano konferencje prasowe - zarówno dla Regionalnej, jak i dla nowej TVP Info.
/dziękuję za życzenia, ale już spóźnione, bo urlop dobiegł końca - pora wziąć się za pracę
/

Remont studia, remont oprawy, grafiki ekranowej, identów programów - wszystkiego. Od 1 września czekać na Was będzie całkowicie nowa antena

Zaplanowano konferencje prasowe - zarówno dla Regionalnej, jak i dla nowej TVP Info.
/dziękuję za życzenia, ale już spóźnione, bo urlop dobiegł końca - pora wziąć się za pracę

TVP INFO
Nic dodać, nic ująć, nie umiem się już doczekać, po tym co napisałeś, mam nadzieję, że także pozostałe odsunięte osoby od prowadzenia otrzymają swoje programy na antenie 

POZDRAWIAM, Medyk24
TVP INFO
@medyk1234 - nie napisałem, że zobaczymy Danusię akurat na antenie TVP Info...