TVP INFO (HD)

Tematyczne stacje nadawane przez Telewizję Polską.
Awatar użytkownika
Jacek_TVPinfo
Obserwator
Posty: 745
Rejestracja: 17 sie 2008, 18:18

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jacek_TVPinfo »

Ja też nie mam dostępu do Info. Oglądałem z przerwami Poranek, lecz jakoś koło 5 wskoczyła plansza testowa TVP KATOWICE, a potem to już wskoczyła na tym kanale regionalna. Skan nie pomógł. Może potem się znajdzie.

Btw. Ma ktoś nagrane jakieś czołówki? Serwisu, pogody, jakieś krótkie filmiki przedstawiające przykładowy serwis? :)
szymek48
Junior
Posty: 1135
Rejestracja: 31 lip 2013, 20:13
Lokalizacja: Wielkopolska
x 28
x 11
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: szymek48 »

Ja mam na swoim koncie czołówkę serwisu, resztę nagrywam.
Awatar użytkownika
Mateusz44
VIP Expert
Posty: 1420
Rejestracja: 07 maja 2012, 7:01
x 33
x 64

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mateusz44 »

@szymek48 : Wielkie dzięki !:D
[ Spoiler ]
adekpabianice
Obserwator
Posty: 664
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: adekpabianice »

Przed chwilą TVP Info zadebiutowało w UPC. Te kwadraciki na telewizorkach mogły by się animować :/
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1871
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice
x 26
x 44

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: brk »

Ja mam inne zdanie od wszystkich i w praniu te zmiany wyszły bardzo dobrze - czołówki graficznie w gruncie rzeczy bardzo ładne, muzyka świetna, studio też bardzo dobrze. Nie zachwyca jedynie jakość obrazu, no ale...
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci ;D
adekpabianice
Obserwator
Posty: 664
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: adekpabianice »

Teraz można powiedzieć, ze to TVP Info wyznacza trendy bo zrezygnowała jako pierwsza stacja z safe-area :D

Edit
Chmielowska tragicznie zaczęła wywiad z gościem. Boże kto ją tam wpuścił? Zaczęła chaotycznie gość nie wiedział jak zacząć i wgl:/
Awatar użytkownika
Mattatyah_LION
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 21 wrz 2009, 8:30
Lokalizacja: Głogów
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mattatyah_LION »

Czemu te kwadraty na plazmach nie są animowane?

A z TVP Stream to dali d*py po całości
szymek48
Junior
Posty: 1135
Rejestracja: 31 lip 2013, 20:13
Lokalizacja: Wielkopolska
x 28
x 11
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: szymek48 »

Czołówka Reklamy:
http://youtu.be/XjjniuHpt-I
Krótka czołówka Serwisu:
http://youtu.be/VfOt5sMpHs8
Awatar użytkownika
Mattatyah_LION
Użytkownik
Posty: 103
Rejestracja: 21 wrz 2009, 8:30
Lokalizacja: Głogów
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mattatyah_LION »

Widać jak Beata Chemilowska Olech się nadaje do prowadzenia poraka - rozmowę z gościem zaczęła od "będzie...wojna..." a teraz już rozmawia z nim tylko Kraśko....
Awatar użytkownika
Jacek_TVPinfo
Obserwator
Posty: 745
Rejestracja: 17 sie 2008, 18:18

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jacek_TVPinfo »

Dzięki Bogu, że dali tak doświadczonego dziennikarza, jak Kraśko do współprowadzenia dzisiejszego Poranka. Przynajmniej Piotrek ratuje sytuację, i dobrze. Chyba ktoś mógł przewidzieć, że Beata sobie nie do końca poradzi i dali na wszelki wypadek koło ratunkowe...

Dziękujemy za filmiki :) Dzień pomału wstaje, to inne nagrania też będą pomału wpływać :)
san.k7
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 23 lut 2011, 13:04

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: san.k7 »

michael112 pisze:A co jest na mux1?
Pierwszy multipleks (paczka kanałów cyfrowych).
Kamilx
Obserwator
Posty: 394
Rejestracja: 14 maja 2012, 19:09
x 39
x 5
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamilx »

Jeśli nie macie TVP INFO to usuńcie całą liste kanałów i od nowa wyszukajcie.
tvradio.ugu.pl
Kainróg
Obserwator
Posty: 577
Rejestracja: 22 lis 2009, 15:24
x 1
x 18

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kainróg »

Zostałem pozbawiony TVP INFO pewnie do jutra. :( TVP STREAM tez jakaś porażka bo widzę tam tylko TVP Regionalną. TVP Katowice mam tak jakoś dziwnie z przyciętym od góry logiem. Może ktoś potwierdzić czy tak ma czy to problem w mojej kablówce? Będę zgłaszał w takim przypadku.
Awatar użytkownika
Jacek_TVPinfo
Obserwator
Posty: 745
Rejestracja: 17 sie 2008, 18:18

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jacek_TVPinfo »

Kamilx pisze:Jeśli nie macie TVP INFO to usuńcie całą liste kanałów i od nowa wyszukajcie.
Gorzej z tymi, którzy maja zwyczajnego Azarta... :P
szymek48
Junior
Posty: 1135
Rejestracja: 31 lip 2013, 20:13
Lokalizacja: Wielkopolska
x 28
x 11
Kontakt:

TVP INFO

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: szymek48 »

Dodatkowo wydanie Pogody:
http://youtu.be/GzTleSEg8NM
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVP”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość