Ta belka powinna być też używana w tyłówce do napisu TVP INFO 2013Lord_info pisze:Jednak dobrze widziałem tą małą belkę
[url]http://imageshack.us/scaled/large/845/3zw8.jpg[/url]
TVP INFO (HD)
TVP INFO
- Jacek_TVPinfo
- Obserwator
TVP INFO
Jedno mnie martwi. Troszkę przeciętna jest pętla przed serwisami i po nich. Po serwisie idealnie by pasował kadr na studio+ ostatnia cześć muzyki z czołówki serwisu. Taka moja skromna opinia.
TVP INFO
Coś jak w TVN CNBC, zgadzam się całkowicie!
TVP INFO
Fajnie by było jakby zamiast belek "TVP INFO 2013" pojawiała się ta kratkowana grafika programu na koniec, tak jak jest, a obok już napis 2013.
Chyba nikt jeszcze nie wspomniał o tym tutaj na forum, ale z tego co zaobserwowałem to ten kwadracik w scroll'u się obraca
Chyba nikt jeszcze nie wspomniał o tym tutaj na forum, ale z tego co zaobserwowałem to ten kwadracik w scroll'u się obraca

POZDRAWIAM, Medyk24
TVP INFO
Czołówka Sportu:
http://www.youtube.com/watch?v=Lhn1ARrR6v0
TVP INFO
No to wszystko fajnie, ale jak na końcu sześciany zasłaniają dokładnie głowę prowadzącej to nie wygląda to dobrze. Może mogliby te sześciany w sporcie wyświetlać po prawej, albo zmienić kadr końcowy.
TVP INFO
Kompletnie nie rozumiem nad czym tu się "rozpływać" i czym "podniecać":
studio
Genialne na zdjęciach, ale to studio nie ma dobrych kadrowań, prowadzący zawsze ginie gdzieś w tym Bizancjum kwadracików i luster, studio się zlewa jest męczące, na ekranach w studiu się nic nie dzieje, kwadraciki się podobno ruszają, ale pozostaje wierzyć na słowo. Jedynie kadry z dużym ekranem jakoś wyglądają (np. sport).
oprawa graficzna
Spójna i nijaka, amatorska, do ostatniego kadru nie wiadomo co za program zaraz obejrzysz, to nie oprawa jaką TVP Info winna mieć, po raz kolejny oszczędzono na jednym z najważniejszych elementów, a skończy się tym, że za 6-8 miesięcy znowu będą zmiany.
Może i Rubik napisałem muzykę ale to jest nijakie, mdłe, ktoś kiedyś powiedział o muzyce z czołówki obecnej Panoramy, że to brzmi jak zapowiedź końca świata, taka powinna być melodia w serwisie, to już lepiej działo się w tym temacie na antenie TVP Info wczoraj, 2 lata temu i wtedy gdy kanał ten startował.
grafika ekranowa
Mocny element, tu chyba spaprano najmniej, jest prosta i fajna (ale i tak gorsza od 3colors), brakuje tylko kategorii na pasku informacyjnym na dole, ale oceniam na 4+ pozytywnie, było lepiej, ale bywało znacznie gorzej.
programowo
Słabo, nie najlepiej wypadła pani Beata Chmielowska-Olech, nie to, że atakuje ją personalnie, bardzo fajnie ogląda się ją w Teleexpressie, ale ona nie ma talentu konferansjera, nie daj Bóg jak ją coś zaskoczy, kompletna pomyłka, szybko wrócą poprzedni prowadzący, oj szybko i w podskokach. Ale TVP Info już dziś coś udowodniło, ma gwiazdy, ale gwiazdy na boisku nie grają.
Nowe TVP Info, to pasmo katastrof, tragedii w większości na własne życzenie, wiele rzeczy nie przemyślano, to nie utrzyma się długo, wstyd mi, że mój publiczny nadawca znowu coś spaprał i jest mi szkoda pieniędzy, bo choć to wszystko nie jest warte 100 zł, kosztowało sporo. Na szczęście TVP regionalna, trzyma poziom.
studio
Genialne na zdjęciach, ale to studio nie ma dobrych kadrowań, prowadzący zawsze ginie gdzieś w tym Bizancjum kwadracików i luster, studio się zlewa jest męczące, na ekranach w studiu się nic nie dzieje, kwadraciki się podobno ruszają, ale pozostaje wierzyć na słowo. Jedynie kadry z dużym ekranem jakoś wyglądają (np. sport).
oprawa graficzna
Spójna i nijaka, amatorska, do ostatniego kadru nie wiadomo co za program zaraz obejrzysz, to nie oprawa jaką TVP Info winna mieć, po raz kolejny oszczędzono na jednym z najważniejszych elementów, a skończy się tym, że za 6-8 miesięcy znowu będą zmiany.
Może i Rubik napisałem muzykę ale to jest nijakie, mdłe, ktoś kiedyś powiedział o muzyce z czołówki obecnej Panoramy, że to brzmi jak zapowiedź końca świata, taka powinna być melodia w serwisie, to już lepiej działo się w tym temacie na antenie TVP Info wczoraj, 2 lata temu i wtedy gdy kanał ten startował.
grafika ekranowa
Mocny element, tu chyba spaprano najmniej, jest prosta i fajna (ale i tak gorsza od 3colors), brakuje tylko kategorii na pasku informacyjnym na dole, ale oceniam na 4+ pozytywnie, było lepiej, ale bywało znacznie gorzej.
programowo
Słabo, nie najlepiej wypadła pani Beata Chmielowska-Olech, nie to, że atakuje ją personalnie, bardzo fajnie ogląda się ją w Teleexpressie, ale ona nie ma talentu konferansjera, nie daj Bóg jak ją coś zaskoczy, kompletna pomyłka, szybko wrócą poprzedni prowadzący, oj szybko i w podskokach. Ale TVP Info już dziś coś udowodniło, ma gwiazdy, ale gwiazdy na boisku nie grają.
Nowe TVP Info, to pasmo katastrof, tragedii w większości na własne życzenie, wiele rzeczy nie przemyślano, to nie utrzyma się długo, wstyd mi, że mój publiczny nadawca znowu coś spaprał i jest mi szkoda pieniędzy, bo choć to wszystko nie jest warte 100 zł, kosztowało sporo. Na szczęście TVP regionalna, trzyma poziom.
▲waldus_5
TVP INFO
A u mnie (nadajnik Tarnów/Góra św. Marcina) ciągle nie ma TVP Info w DVB-T. Dalej mam dwie wersje TVP Regionalnej. Czy gdzieś indziej jest podobnie?
TVP INFO
Bardzo fajna jest ta czołówka. Dobrze zrobiona jest również czołówka Pogody. Tylko szkoda, że towarzyszący jej sygnał nie powala. W dodatku dziwi mnie pozostawienie map, które wprowadzono 28.09.2009 r.TiM pisze:Czołówka Sportu:
- Peter Parker
- VIP Expert
- x 1
- x 1
TVP INFO
Szkoda, że w sporcie nie pokazują już zapowiadanego materiału jak dawniej tzn. pierwszy kadr z materiału omawianego przez prezentera.
Dodam także, że w TVP Stream mamy już nowe info
Dodam także, że w TVP Stream mamy już nowe info

POZDRAWIAM, Medyk24
TVP INFO
Czołówka INFORMACJI taka sama jak Serwisu Info , tylko program INFOrmacje to podsumowanie wydarzeń dnia.
[ Spoiler ]