TVP INFO (HD)
TVP INFO
Marne to pocieszenie, ale na TVN24 też leciała cała konferencja... :/
TVP INFO
Początek dzisiejszego Poranka:
http://www.youtube.com/watch?v=ekSFmozw ... e=youtu.be
I od jutra dużo tematyki z Forum Ekonomicznym w Krynicy:
http://media2.pl/media/105799-TVP-Info- ... edium=link
http://www.youtube.com/watch?v=ekSFmozw ... e=youtu.be
I od jutra dużo tematyki z Forum Ekonomicznym w Krynicy:
http://media2.pl/media/105799-TVP-Info- ... edium=link
-
- Obserwator
TVP INFO
No, ja dzisiaj włączyłem info ok. 9:50, leciał sobie prokurator. Więc nawet nie wiem, o której zaczęli ten kabaret.
Gdzieś od 10:39 do 11:11 była przerwa, Kraśko pogadał z jakimś adwokatem. Potem przywitała się Diana Rudnik i włączyli adwokata.
Co jakiś czas włączam, i cały czas to samo - zanudzają cały dzień!
Na Jedynce o 15 zachwalali magazyn Twoje Info, tyle że wiele wskazuję że dziś do tego nie dojdzie, bo leci proces.
Edit: Teraz pora na INFOrmacje, więc włączyli tłumacza migowego. Niesłyszący dostaną kawałek przemówienia adwokata
Gdzieś od 10:39 do 11:11 była przerwa, Kraśko pogadał z jakimś adwokatem. Potem przywitała się Diana Rudnik i włączyli adwokata.
Co jakiś czas włączam, i cały czas to samo - zanudzają cały dzień!
Na Jedynce o 15 zachwalali magazyn Twoje Info, tyle że wiele wskazuję że dziś do tego nie dojdzie, bo leci proces.

Edit: Teraz pora na INFOrmacje, więc włączyli tłumacza migowego. Niesłyszący dostaną kawałek przemówienia adwokata

- janekpogwad
- Tech Administrator
- x 107
- x 227
- Kontakt:
TVP INFO
Zejdź dziadek, kurka, z tej anteny! Nad czym tu się roztkliwiać, o co tyle hałasu? Wsadzić dzieciobójczynię do paki na dożywocie i koniec gadania, a nie robić z tego show na cały dzień. Wracam do domu, chcę "wiedzieć więcej", a tu non stop pitolenie o jednym i tym samym. Żenada Panie Sygut, żenada!
TVP INFO
Teraz Michał Adamczyk w serwisie. Przerwa, tylko co z tego jak to show nadal będzie trwać.
Zaczynam się obawiać czy wyemitują dziś kolejne nowości np. Dziś Wieczorem itp.
Dobrze, że ośrodki mają swoją antenę
Zaczynam się obawiać czy wyemitują dziś kolejne nowości np. Dziś Wieczorem itp.
Dobrze, że ośrodki mają swoją antenę

TVP INFO
Gratulacje! Nie będzie premiery programu, bo ważniejsza jest konferencja dzieciobójczyni 

TVP INFO
No i co, tak zachwalali "Twoje Info", a tu kicha miał być 17:15, a tu serwis leci i czekają na wyrok sądu. Achhh, jak dobrze, że odłączyli ośrodki od Info
.

1000 postów minęło jak z pejcza strzelił 
----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

-
- Obserwator
- Kontakt:
TVP INFO
Twoje Info to chyba miał być program widzów? Tematy chyba mieli wybierać widzowie a co widzę to tematy wybrane przez Info zostały. Ciekawe czy ktoś na antenę zadzwoni 
I znów tak samo studio jest podświetlone :/ Biało czerwono... Nie można było by to inaczej zrobić?

I znów tak samo studio jest podświetlone :/ Biało czerwono... Nie można było by to inaczej zrobić?

TVP INFO
@Lord_info: TVN 24 też od rana prowadzi transmisje z Katowic.
-
- Obserwator
- Kontakt:
TVP INFO
Co poradzimy. Media i Rutkowski wykreowały taką "Zabójczyni Madzia" i teraz media się nią jarają jakby nie wiem jaka to afera korupcyjna w sejmie była...
TVP INFO
Ja nie mogę, przerwali program by połączyć się z sądem 

-
- Junior
- x 34
- x 11
- Kontakt:
TVP INFO
Pierwszy temat był podany przez Info, następne już przez widzów.adekpabianice pisze:Twoje Info to chyba miał być program widzów? Tematy chyba mieli wybierać widzowie a co widzę to tematy wybrane przez Info zostały. Ciekawe czy ktoś na antenę zadzwoni