TV4 (HD)

Dział poświęcony ogólnopolskim kanałom Grupy Polsat.
Awatar użytkownika
chrisj
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 24 maja 2006, 20:17
Lokalizacja: Wałcz

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: chrisj »

czesc "źle by sie stalo" nie tyczyla sie RTL 7, tylko Tv 4, nic nie mam do tej stacji o czym moze swiadczyc moj avatar :) Swoja droga moze RTL zainwestuje w Polske ponownie....
???
ARTUR B.

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: ARTUR B. »

O tak RTL7. Oglądałem na nim wspaniały serial Sunset Beach :)
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Axel »

Ja mam jednak nadzieję, że TV4 nie utraci tej koncesji bo wtedy właśnie będziemy mieli na tej częstotliwości pewnie jakiś słabszy kanał jak np. TVN7 który jest bezwartościowy :/
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 15324
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 25
x 308
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

a ja się ciesze to dobra okazja dla Tele 5 :)
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 18098
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 661
x 3409

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

kisiel205 pisze:a ja się ciesze to dobra okazja dla Tele 5 :)
Ciekawe z czego utrzymają nadajniki mózgu :)
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 15324
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 25
x 308
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

z top shopów polonii 1
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

To ja już bym wolał TVN Siedem od Tele5. Gdyby TVN dostał koncesje na nadawanie naziemne to myślę że zadbał by trochę o ramówkę...
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 15324
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 25
x 308
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

A Tele 5 to samo wiecie jaka by tam była rewolucja ?
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
RaPi
VIP Expert
Posty: 1874
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:38
Lokalizacja: Poland
x 2
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: RaPi »

Tylko tyle ze tele5 nie ma tego co ma TVN! Chodzi o KASĘ
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Axel »

No to wtedy gdyby Tele 5 dostał koncesję naziemną to na pewno mieli by jakieś dofinansowanie od Mediasetu - wtedy przecież i oni by mieli jakiś zysk.
Awatar użytkownika
przemkob
VIP Expert
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: przemkob »

Nawet jakby TVN 7 przejął nadajniki od TV 4 , to w Zielonej Górze TVN 7 się nie pojawi bo nawet TVN nie mamy do tej pory.
Więc prędzej bym się spodziewał TVN.
PRZEMKOB
Awatar użytkownika
stevie
VIP Expert
Posty: 1449
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:35
Lokalizacja: z domu
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: stevie »

Ja to bardzo bym chciał,aby TVN przejął nadajniki po TV 4.Dzięki temu bym mógł go odbierać naziemnie z anteny.Trochę szkoda TV 4,bo im oglądalność spadnie,ale...takie życie.Raz lepiej,raz gorzej.
Pozdrawiam.

Stevie
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 6031
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
x 77
x 399
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomek »

Axel pisze:Ja mam jednak nadzieję, że TV4 nie utraci tej koncesji bo wtedy właśnie będziemy mieli na tej częstotliwości pewnie jakiś słabszy kanał jak np. TVN7 który jest bezwartościowy :/
Myśle, że gdyby TVN7 zacząłby nadawać naziemne to by się zmienił. TVN bardzo się stara w przeciwieństwie do Polsatu. Ta już miała szanse i g* z TV 4 zrobiła.

Poza tym nawet teraz wole TVN7 od TV4. Fajne sitcomy na nim są. W oglądalnościach nawet widać, że gdyby TVN7 był naziemnie to TV 4 nie miałby co się z nim równać.
RaPi pisze:Tylko tyle ze tele5 nie ma tego co ma TVN! Chodzi o KASĘ
No nie wiem, czy Eurocast Italia - największy usługodawca od 0-700 nie ma pieniędzy. Nie wspomnę już o innym udziałowcu - "Fininvescie" Berlusconiego. Na początku istnienia Tele 5 Eurocast już wydał dużo kasy i ilościa programów ta telewizja dorównowała TVN-owi. Problemem, że projekt nie przynosił zysków był brak reklam spowodowany małą dostępczością kanału. Teraz mogłoby się to zmienić.
HENSHIN!
Awatar użytkownika
[email protected]
Użytkownik
Posty: 227
Rejestracja: 24 maja 2006, 20:03
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: [email protected] »

Ja uwazam ze TV4 raczej nie straci koncersji na nadawanie i nie ma sensu zgadywac czy obstawiac kto przejmie ick nadajniki...
gosc
VIP Expert
Posty: 2141
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54
x 2

TV4 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Nikt nie rozszerzy koncesji tvn-u bo ta stacja jest troszkę przeciw PiS-owi i to ją dyskwalifikuje. Może Trwam tv wystaruje????
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości