Polsat (HD)
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
Polsat (HD)
No to Polsat ciekawie ułoży omijany szerokim łukiem daytime. Grę Wstępną czy jak ona się tam nazywa zobaczymy w niedziele a więc pewnie o 16:45 lub 17:15 czyli przed "Strzałem w 10".
Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat (HD)
Kisiel kiedy do ciebie dotrze, że daytime NIE JEST najważniejszym pasmem. Każda stacja, nie tylko Polsat inwestuje głównie w prime-time, ewentualnie popołudniowe pasmo.
Polsat-Włącz Emocje!
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
Polsat (HD)
No właśnie pod pojęciem daytime mam na myśli przedział pomiędzy 16:30 a 20:00 

Polsat (HD)
Skąd informacja, że "Chłopaki z taśmy" vel. "Gra wstępna" będą emitowane w niedziele? Poza tym słyszałem, że "Strzał w 10" nie pojawi się w wiosennej ramówce Polsatu.
Polsat (HD)
Trudno się połapać co z tym 'Strzałem w 10' oglądalność jest średnia i media tłuką o końcu emisji, a nabór uczestników do kolejnej edycji trwa..
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
Polsat (HD)
Napewno Chłopaki z taśmy wyląduje w niedziele ew. w sobotę gdyż będzie pewnie emitowana raz w tygodniu tak jak jego poprzednik z TVP1 (choć ten był w piątki).
Polsat (HD)
Tylko, że od 18:00 do 22:00 funkcjonuje się z tego co wiem pasmo prime-time...kisiel205 pisze:No właśnie pod pojęciem daytime mam na myśli przedział pomiędzy 16:30 a 20:00
Polsat (HD)
Czas dla prime-time jest w każdej tv i kraju inny np. w Australii jest to 19:30-22 w Stanach ABC,CBS,NBC 20-23, a Fox 20-22 i w weekendy od 19.W UK 20-23. Jednak w Polsce wyraźnie widac ,że główny czas to 20-22 ,a dla tvn 20-22:30. Daytime to (12)13-20 (najkrócej mówiąc) i jest to pasmo szalenie zapomniane w polskiej komercyjnej tv. Jednak tvn w ostatnich latach wyróżnia sie na +. Rozmowy w toku, Sądy, Detektywi, Fakty, Uwaga. Tu mamy jakąś stałą, która może byc przrz lata, a w Polsacie (brak słów) jedyne co to Wydarzenia 15:50 i Interwencja 16:15 później, jak i wcześniej kicha ,która się zmienia bez ładu i składu.Ice pisze:Tylko, że od 18:00 do 22:00 funkcjonuje się z tego co wiem pasmo prime-time...kisiel205 pisze:No właśnie pod pojęciem daytime mam na myśli przedział pomiędzy 16:30 a 20:00
Polsat (HD)
''Tele Tydzień'' pisze, że trwają przygotowania do pilotażowego odcinka nowego programu, do którego zapraszana będzie gwiazda i jej niezwiązany z show-biznesem partner. Jeśli wszystko się uda, program zadebiutuje w marcu, a poprowadzą go Krzysztof Ibisz i Agata Młynarska.
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 288
Polsat (HD)
O nie... Znowu Ibisz ?! 
Co do programu - miał taki być kilka lat temu w TVP 1. Zapowiadano nawet jego premierę. Prowadzić to miała jakaś kobieta z radia, ale projekt "Dobrana para" ostatecznie nie pojawił się na wizji.

Co do programu - miał taki być kilka lat temu w TVP 1. Zapowiadano nawet jego premierę. Prowadzić to miała jakaś kobieta z radia, ale projekt "Dobrana para" ostatecznie nie pojawił się na wizji.
Polsat (HD)
Mylisz się, ten program był emitowany kilka lat temu parę razy.Kryterium0 pisze:Co do programu - miał taki być kilka lat temu w TVP 1. Zapowiadano nawet jego premierę. Prowadzić to miała jakaś kobieta z radia, ale projekt "Dobrana para" ostatecznie nie pojawił się na wizji.

- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 288
Polsat (HD)
Jeśli tak, to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Polowałem na ten program wiele razy i nigdy nie mogłem go zobaczyć, bo jego premiera była przekładana kilkakrotnie.
Polsat (HD)
Pamiętam, że leciał on w sobotę przed południem. Natknąłem się na niego kilka razy.
-
- Użytkownik
Polsat (HD)
Jeśli powróci to wypada się zastanowić czy wyjdzie gniot, jak wiele produkcji Polsatu (niestety) i gadające o niczym głowy.
Pozdrowienia.
Pozdrowienia.
Bartłomiej Juszczyk
Polsat (HD)
No, a ja radzę zastanowić nad tym o czym się pisze.
Bo gniotami można ocenić produkcje nie mające sensu, a nie takie, które z różnych powodów nie osiągają sukcesów. Tak myślę. A program pewnie będzie nieco inny od tego co prezentowało TVP także radzę wstrzymać się ze wszelkimi pochopnymi opiniami przed emisją.