Polsat 2 (HD)
Polsat 2 (HD)
Dyskusja o kanale Polsatu dla Polonii.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat 2 (HD)
Gdyby TV4 nie istniał to na Polsacie 2 byłoby to samo co w TV4 !
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Polsat 2 (HD)
Nie do końca. Wielu pracowników TV4 wcześniej pracowało w Naszej TV, także wiele programów przeszło z jednej stacji do drugiej. Poza tym Polsat 2 był nudniejszy od Czwórki.kisiel205 pisze:Gdyby TV4 nie istniał to na Polsacie 2 byłoby to samo co w TV4 !
Polsat 2 (HD)
Oj jak dla mnie to był lepszy. Emitował bardzo fajne filmy, seriale i anime, których w większości nigdy wczęśniej nie było na Polsacie. Był dużo ambitniejszy od Czwórki. Brakuje mi takiej przyjemnej stacji teraz. Poza tym TV4 na początku też powtarzał archiwum Polsatu 2 (w zasadzie to TV4 jest prawdziwym kontynuatorem Polsatem 2).Poza tym Polsat 2 był nudniejszy od Czwórki.
A Polsatu 2 International to nie wiadomo, po co nadaje w Polsce. Tylko kradnie oglądalność głównemu kanałowi, a nie emituje reklam. Nie wspomne już o "pięknej" oprawie graficznej. Jakbym oglądał Polsat w połowie lat 90, z tym, że nie ma żadnego programu z tego okresu (dawniej to jeszcze Kalambury nadawali, a teraz to już tylko powtórki z naszego stulecia).
HENSHIN!
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat 2 (HD)
Nieprawda kiedyś były programy z starego Polsatu !!!
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Polsat 2 (HD)
Najfajniejsze na Polsacie były programy Jerzego Petersburskiego Juniora
W 2002 roku dawali też powtórki m.in. Infojuniora i kawałki z Dezinformacji 

Polsat 2 (HD)
No w 2002 roku Polsat 2 był niezłym programem: powtarzano "Przygode Leona H", programy z Polsat Komedia (a łezka mi poleciała jak zobaczyłem po kilku latach te charakterystyczne logoAxel pisze:Najfajniejsze na Polsacie były programy Jerzego Petersburskiego JunioraW 2002 roku dawali też powtórki m.in. Infojuniora i kawałki z Dezinformacji

HENSHIN!
Polsat 2 (HD)
Ja na Polsacie 2 widziałem reklamy, tylko rzadko.Tomek pisze:Tylko kradnie oglądalność głównemu kanałowi, a nie emituje reklam.
Polsat 2 (HD)
witam bardzo mi na tym zalezy prosze podac nowe paramaetry Polsat2 ,TVpuls,Zdrowie i uroda,do wczoraj odbieralam na HotBird 13 11413 H .Dzisaj juz nie ma nic
Polsat 2 (HD)
11158V. 11413H? Serio???
Polsat 2 (HD)
Polsat 2 nadaje reklamy. Mi najbardziej odpowiadał w formule Polsat 2 INFO. Wtedy dało się oglądać.
Można być moderatorem media2, ale można też być chamem.
Polsat 2 (HD)
Może i dało się oglądać, ale jeśli mamy być szczerzy, to Polsat 2 Info jako kanał informacyjny był do niczego.burli pisze:Polsat 2 nadaje reklamy. Mi najbardziej odpowiadał w formule Polsat 2 INFO. Wtedy dało się oglądać.
Polsat 2 (HD)
W dzień widziałem tylko reklamy Tele2. Za to o 2 w nocy lecą reklamy polonijne podczas produkcji Polish TV (Oblicza Ameryki). Jak myślicie ile na tym zarobi Polsat? Myśle, że wszystko idzie do Polish TV.peter690 pisze:Ja na Polsacie 2 widziałem reklamy, tylko rzadko.Tomek pisze:Tylko kradnie oglądalność głównemu kanałowi, a nie emituje reklam.
Czyli praktycznie Polsat 2 nie ma reklam.
HENSHIN!
- Leszek1979
- VIP Expert
Polsat 2 (HD)
A Polsat2 jest w USA FTA czy trzeba płacić za jego oglądanie ?
Polsat 2 (HD)
Z tego co wiem to trzeba płacić. I to sporo.