Polsat 2 (HD)

Dział poświęcony ogólnopolskim kanałom Grupy Polsat.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 3484
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 30
x 130

Polsat 2 (HD)

Post autor: Kamilo » 26 lip 2008, 14:48

Evil pisze:No i Polsat 2 emituje programy Polsatu News. Obecnie leci "Debata".
Ta ''Debata'', to program ''Wybierz gospodarkę''. Na antenie Polsatu 2 leciał już w zeszłym tygodniu.
0 x
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

Post autor: Krewetka » 22 sie 2008, 18:28

Jednak.... Polsat ze wzgledu na duze zainteresowanie sieci kablowych, postanowil przeniesc date zakodowania Polsatu2 na 10 Wrzesnia.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12376
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 22 sie 2008, 19:57

No i przy okazji przesunął się start nowej ramówki tego kanału która wystartuje wraz z zakodowaniem. A co do tego co mówiłeś dumbo93 Polsat to potocznie Polsat 1 a to z tego względu że Polsat wystartował wcześniej od Polsatu 2 więc skoro jest Polsat 2 to wiadomo że pod nazwą Polsat 1 kryje się "duży" Polsat.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15490
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 343
x 1847

Polsat 2 (HD)

Post autor: Karol » 23 sie 2008, 0:46

Buka pisze:Jednak.... Polsat ze wzgledu na duze zainteresowanie sieci kablowych, postanowil przeniesc date zakodowania Polsatu2 na 10 Wrzesnia.
Tutaj zapewne chodzi o małe zaangażowanie z unowocześnienie formatu Polsatu 2. To samo działo się z logiem i oprawą graficzną, która chociaż minimalnie różni się o tej prezentowanej na głównej antenie, musiała być akceptowana przez Solorza kilka tygodni. Tak to jest jak prace nad kanałem to tak naprawdę zadanie dla jednej, może dwóch osób.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12376
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 24 sie 2008, 12:31

Ciekawe jak będzie wyglądać nowy Polsat2 ?? Za pewnie bez przenosin programowych z Polsatu się nie obejdzie. Może dzięki takiemu rozwiązaniu sam Polsat będzie lepszy ?? Tym czasem ramówka Polsatu 2 na 10.09 jest już opublikowana i jak na niej widać nie wiele się zmieni (jest już dostępna na stronie Telemagazynu) ale to może jeszcze ulec zmianie.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
embi
Junior
Posty: 1006
Rejestracja: 07 paź 2007, 19:13
Lokalizacja: kuj.-pom.
x 1
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: embi » 24 sie 2008, 14:11

kisiel205 pisze:No i przy okazji przesunął się start nowej ramówki tego kanału która wystartuje wraz z zakodowaniem. A co do tego co mówiłeś dumbo93 Polsat to potocznie Polsat 1 a to z tego względu że Polsat wystartował wcześniej od Polsatu 2 więc skoro jest Polsat 2 to wiadomo że pod nazwą Polsat 1 kryje się "duży" Polsat.
Dziecko pomyśl logicznie ! Polsat z założenia nazywa się po prostu Polsat, a ten Polsat 1 to twój kolejny głupi pomysł.
0 x
Polsat-Włącz Emocje!
Kazik
Obserwator
Posty: 377
Rejestracja: 07 paź 2007, 18:09

Polsat 2 (HD)

Post autor: Kazik » 24 sie 2008, 14:12

Niewiele jak na razie to nie ma żadnych zmian w tej ramówce.

Jakoś nie chce mi się wierzyć w zmiany pewnie znowu pewną powtórki powtórek , jeszcze seriale komediowe to tak , ale Zostać Miss itp to już przesada.
0 x
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

Post autor: Krewetka » 24 sie 2008, 15:06

Wg. Mnie, skoro chca kodowac Polsat2, to moze beda jakies ulepszenia ?
0 x
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Polsat 2 (HD)

Post autor: Tomala » 24 sie 2008, 17:08

No właśnie o zmianach w Polsat 2 mówiło się już roku temu... I do dziś nic tylko powtórki... Może od jesieni coś się zmieni...
0 x
CZYNY NIE CUDA... ;)
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15490
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 343
x 1847

Polsat 2 (HD)

Post autor: Karol » 24 sie 2008, 17:11

dumbo93 pisze:Dziecko pomyśl logicznie !
O ile się orientuję Kisiel jest starszy od Ciebie, więc bez takich uwag.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12376
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 11 wrz 2008, 14:35

Ja jestem z kolei ciekaw czy po zmianach Polsat 2 stanie się taką stacją jak Polsat czy Czwórka tzn. czy będą w niej zagraniczne filmy i seriale a także większa ilość programów własnych.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
wojt.20
Obserwator
Posty: 252
Rejestracja: 11 wrz 2007, 21:29
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: wojt.20 » 11 wrz 2008, 16:07

w sumie Polsat2 ma udziały ok.0.8% wiec tyle samo co Puls i o polowe mniej niz 4, czy tvn7, więc mogą się w przyszłości postarac o jakies tanie seriale, talk-show-y i tasiemce z Ameryki.
0 x
Awatar użytkownika
Kryterium0
VIP Expert
Posty: 1159
Rejestracja: 21 lip 2006, 23:08
x 7
x 80

Polsat 2 (HD)

Post autor: Kryterium0 » 11 wrz 2008, 17:42

wojt.20 pisze:więc mogą się w przyszłości postarac o jakies tanie seriale, talk-show-y i tasiemce z Ameryki.
o tak - Polonia amerykańska byłaby zachwycona, że zamiast programów z Polski mogą oglądać talk shows, które oglądali np. w ABC z 4 lata wcześniej.
kisiel205 pisze:Ja jestem z kolei ciekaw czy po zmianach Polsat 2 stanie się taką stacją jak Polsat czy Czwórka
Ty nie rozumiesz po co kodują ten sygnał - po to, by mogli nadawać programy z głównej anteny, czy też tematycznych, których wcześniej nie mogli nadawać przez ograniczenia licencyjne. Polsat 2 nadal będzie kanałem powtórkowym.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12376
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 12
x 146
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 11 wrz 2008, 18:24

Mi chodziło oto czy ramówka będzie zrobiona w takim formacie jakim są zrobione ramówki Polsatu i Czwórki. No to zrobią dobry ruch gdyż to będzie podstawą "wepchania" Polsatu 2 do DVB-T.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
ARTUR B.
x 232

Polsat 2 (HD)

Post autor: ARTUR B. » 11 wrz 2008, 18:25

Przecież ten kanał się opiera na produkcjach polskich, bo jest skierowany do Polonii. Nie liczcie na żadne zagraniczne programy czy też seriale.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości