Polsat 2 (HD)

Dział poświęcony ogólnopolskim kanałom Grupy Polsat.
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
Posty: 4494
Rejestracja: 30 sie 2007, 13:43
x 57
x 203

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamilo »

Evil pisze:No i Polsat 2 emituje programy Polsatu News. Obecnie leci "Debata".
Ta ''Debata'', to program ''Wybierz gospodarkę''. Na antenie Polsatu 2 leciał już w zeszłym tygodniu.
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Krewetka »

Jednak.... Polsat ze wzgledu na duze zainteresowanie sieci kablowych, postanowil przeniesc date zakodowania Polsatu2 na 10 Wrzesnia.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14792
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 22
x 231
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

No i przy okazji przesunął się start nowej ramówki tego kanału która wystartuje wraz z zakodowaniem. A co do tego co mówiłeś dumbo93 Polsat to potocznie Polsat 1 a to z tego względu że Polsat wystartował wcześniej od Polsatu 2 więc skoro jest Polsat 2 to wiadomo że pod nazwą Polsat 1 kryje się "duży" Polsat.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17811
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3079

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Buka pisze:Jednak.... Polsat ze wzgledu na duze zainteresowanie sieci kablowych, postanowil przeniesc date zakodowania Polsatu2 na 10 Wrzesnia.
Tutaj zapewne chodzi o małe zaangażowanie z unowocześnienie formatu Polsatu 2. To samo działo się z logiem i oprawą graficzną, która chociaż minimalnie różni się o tej prezentowanej na głównej antenie, musiała być akceptowana przez Solorza kilka tygodni. Tak to jest jak prace nad kanałem to tak naprawdę zadanie dla jednej, może dwóch osób.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14792
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 22
x 231
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Ciekawe jak będzie wyglądać nowy Polsat2 ?? Za pewnie bez przenosin programowych z Polsatu się nie obejdzie. Może dzięki takiemu rozwiązaniu sam Polsat będzie lepszy ?? Tym czasem ramówka Polsatu 2 na 10.09 jest już opublikowana i jak na niej widać nie wiele się zmieni (jest już dostępna na stronie Telemagazynu) ale to może jeszcze ulec zmianie.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
embi
Junior
Posty: 1006
Rejestracja: 07 paź 2007, 19:13
Lokalizacja: kuj.-pom.
x 1
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: embi »

kisiel205 pisze:No i przy okazji przesunął się start nowej ramówki tego kanału która wystartuje wraz z zakodowaniem. A co do tego co mówiłeś dumbo93 Polsat to potocznie Polsat 1 a to z tego względu że Polsat wystartował wcześniej od Polsatu 2 więc skoro jest Polsat 2 to wiadomo że pod nazwą Polsat 1 kryje się "duży" Polsat.
Dziecko pomyśl logicznie ! Polsat z założenia nazywa się po prostu Polsat, a ten Polsat 1 to twój kolejny głupi pomysł.
Polsat-Włącz Emocje!
Kazik
Obserwator
Posty: 377
Rejestracja: 07 paź 2007, 18:09

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kazik »

Niewiele jak na razie to nie ma żadnych zmian w tej ramówce.

Jakoś nie chce mi się wierzyć w zmiany pewnie znowu pewną powtórki powtórek , jeszcze seriale komediowe to tak , ale Zostać Miss itp to już przesada.
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Krewetka »

Wg. Mnie, skoro chca kodowac Polsat2, to moze beda jakies ulepszenia ?
Awatar użytkownika
Tomala
Obserwator
Posty: 281
Rejestracja: 05 lip 2008, 20:00

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tomala »

No właśnie o zmianach w Polsat 2 mówiło się już roku temu... I do dziś nic tylko powtórki... Może od jesieni coś się zmieni...
CZYNY NIE CUDA... ;)
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17811
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 609
x 3079

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

dumbo93 pisze:Dziecko pomyśl logicznie !
O ile się orientuję Kisiel jest starszy od Ciebie, więc bez takich uwag.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14792
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 22
x 231
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Ja jestem z kolei ciekaw czy po zmianach Polsat 2 stanie się taką stacją jak Polsat czy Czwórka tzn. czy będą w niej zagraniczne filmy i seriale a także większa ilość programów własnych.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
wojt.20
Obserwator
Posty: 252
Rejestracja: 11 wrz 2007, 21:29
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: wojt.20 »

w sumie Polsat2 ma udziały ok.0.8% wiec tyle samo co Puls i o polowe mniej niz 4, czy tvn7, więc mogą się w przyszłości postarac o jakies tanie seriale, talk-show-y i tasiemce z Ameryki.
Awatar użytkownika
Kryterium0
VIP Expert
Posty: 1400
Rejestracja: 21 lip 2006, 23:08
x 23
x 209

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kryterium0 »

wojt.20 pisze:więc mogą się w przyszłości postarac o jakies tanie seriale, talk-show-y i tasiemce z Ameryki.
o tak - Polonia amerykańska byłaby zachwycona, że zamiast programów z Polski mogą oglądać talk shows, które oglądali np. w ABC z 4 lata wcześniej.
kisiel205 pisze:Ja jestem z kolei ciekaw czy po zmianach Polsat 2 stanie się taką stacją jak Polsat czy Czwórka
Ty nie rozumiesz po co kodują ten sygnał - po to, by mogli nadawać programy z głównej anteny, czy też tematycznych, których wcześniej nie mogli nadawać przez ograniczenia licencyjne. Polsat 2 nadal będzie kanałem powtórkowym.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14792
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 22
x 231
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Mi chodziło oto czy ramówka będzie zrobiona w takim formacie jakim są zrobione ramówki Polsatu i Czwórki. No to zrobią dobry ruch gdyż to będzie podstawą "wepchania" Polsatu 2 do DVB-T.
Poland - Aktywnie najlepszy!
ARTUR B.

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: ARTUR B. »

Przecież ten kanał się opiera na produkcjach polskich, bo jest skierowany do Polonii. Nie liczcie na żadne zagraniczne programy czy też seriale.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości