Polsat 2 (HD)

Dział poświęcony ogólnopolskim kanałom Grupy Polsat.
kochaś
Użytkownik
Posty: 33
Rejestracja: 09 mar 2008, 0:38

Polsat 2 (HD)

Post autor: kochaś » 20 paź 2008, 0:10

I taki zostanie, bo już tego kanału nie zobaczycie.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12384
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 147
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 20 paź 2008, 13:52

Znając Cyfrę + to oni chyba i tak nie kupią dekodera do odbioru tego kanału.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Spooky
VIP Expert
Posty: 897
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin
x 3

Polsat 2 (HD)

Post autor: Spooky » 20 paź 2008, 14:01

Kisiel o czym ty mówisz dobrze sie czujesz? To dekoder dla operatorów kablowych a nie satelitarnych a jak C+ by chciała go umiescic w swojej ofercie by musiała podpisać umowę z CP .
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12384
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 147
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 20 paź 2008, 14:12

Faktycznie. Nie wiem czy zauważyliście ale Polsat 2 tymczasowo od środy zacznie po raz kolejny i na dodatek zaraz po zakończeniu wcześniejszej emisji wałkować "Grę w ciemno".
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 4945
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
x 50
x 242
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Tomek » 20 paź 2008, 23:06

Polsat 2 wałkuję już od dwóch lat te same programy. Graczykowie, Rodzina Zastępcza, Świat wg. Kiepskich, Gra w Ciemno to niektóre pozycję, które już dawno powinny być zdjęte. Dlatego ten kanał jest tak beznadziejny, nawet jako przeznaczony dla Polonii. Gdybym był emigrantem w życiu bym za niego nie zapłacił, a załatwił sobie iTVN, który ma np. Ligę Polską i także programy informacyjne.

Ciekawe, kiedy kolejna powtórka "Awantury o kasę"? :P
0 x
HENSHIN!
Awatar użytkownika
12345678a
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 21 lip 2006, 1:47

Polsat 2 (HD)

Post autor: 12345678a » 27 paź 2008, 2:30

No Admin niestety juz nie ma ligi polskiej od momentu jesiennej rundy.A szkoda.itvn nie doszedl do porozumienia.
Od listopada polsat 2 wprowadza cos z glownego polsatu a od 1 stycznia nowa ramowka.
A tak a propo ta slaska tv tez rusza w USA na dish net od 1 listopada.Sorry ale jest beznadziejna
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12384
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 147
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 27 paź 2008, 16:46

Pojawiła się opcja tymczasowego Polsatu 2 otóż jak sądzi jeden z użytkowników Satkuriera Polsat2 może być przez miesiąc kanałem Polsat + 1 czyli takim gdzie program z Polsatu jest z godzinnym poślizgiem.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

Post autor: Krewetka » 27 paź 2008, 17:12

Dla ciekawostki:
Dużo takich plusów1 jest w angielskich kanałach.

Obiecywali nowości wraz z zakodowaniem P2... Jakoś ich nie widzę.
Nie wiecie kiedy te "nowości" ujrzą światło dzienne?
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12384
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 147
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 27 paź 2008, 17:14

Całkowicie nowa ramówka od 1 stycznia :)
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3863
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 11

Polsat 2 (HD)

Post autor: TiM » 27 paź 2008, 17:39

chyba 2010 roku xD Polsat ma tendencje do spóźniania się ze swoimi ''nowościami''. Zresztą nie należy oczekiwać cudów, zapewnię dadzą kilka nowości, a reszta zostanie taka jak była.
0 x
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15533
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 354
x 1911

Polsat 2 (HD)

Post autor: Karol » 27 paź 2008, 22:06

kisiel205 pisze:Całkowicie nowa ramówka od 1 stycznia :)
O ile pamiętam, Polsat 2 miał być super już po wprowadzeniu funkcji-wydmuszki "redaktora prowadzącego". Przyznam - pan Michał Banach wie jak tworzyć radio, jednak o prowadzeniu telewizji nie ma większego pojęcia, bądź też po prostu nie ma żadnych możliwości technicznych i finansowych. Jednak ostatnie miesiące udowodniły, że mimo iż niby od niego zależy kształt dzisiejszego Polsatu 2, to w stacji nie zaszły żadne kolosalne zmiany poza zmianą loga oraz oprawy graficznej.

W ogóle jak dla mnie cały ten szum wpierw o wprowadzaniu redaktora prowadzącego, później zmianie loga, oprawy graficznej i ramówki, ma na celu zrobienie bezpłatnej reklamy w mediach, bo przecież do tej pory ten kanał po prostu wegetował, a ostatnio więcej się o nim słyszy i ludzie myślą, że dzieją się tam niewiadomo jakie zmiany. A prawda jest bolesna, Polsat nie umie zainwestować w główną antenę, a co dopiero mówić o antenie powtórkowej. Cóż nowego zobaczymy w styczniu? Premierowe powtórki zamiast powtórek powtórek?
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12384
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 147
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 29 paź 2008, 8:23

Mam nowe wieści z bardziej wiarygodnego żródła od forum Satkuriera : Listopad zostanie z powtórkami. Nowa ramówka wejdzie natomiast 1 stycznia 2009 choć w grudniu mogą się pojawic pierwsze nowości.
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 15533
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 354
x 1911

Polsat 2 (HD)

Post autor: Karol » 29 paź 2008, 18:02

Forum SK jest tak samo wiarygodne jak i cały serwis.
0 x
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 12384
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 13
x 147
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

Post autor: Poland » 29 paź 2008, 20:01

Te wieści co przedstawiłem pochodzą z shoutboxa tvpolsat.info
0 x
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Daredevil
Użytkownik
Posty: 169
Rejestracja: 31 sie 2006, 10:26

Polsat 2 (HD)

Post autor: Daredevil » 29 paź 2008, 20:07

Ło matko... z shoutboxa powiadasz? Mniej wiarygodne niż "Fakt"...
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości