Polsat 2 (HD)

Dział poświęcony ogólnopolskim kanałom Grupy Polsat.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14290
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Napisał to dokładniej gość podpisujący się jako Polsat (mówił że ma to z jakiegoś wiarygodnego źródła).
Poland - Aktywnie najlepszy!
Spooky
VIP Expert
Posty: 921
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin
x 2
x 3

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Spooky »

Wiarygodne źródło to to samo ty coś tu mozesz napisac i wszyscy mają ci wierzyć. Ktoś sobie napisał co mu sie myslało i masz. A żeby pisac z Shoutboxa wiadomości to żenada.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14290
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

A jeśli ten gościu dostał meila od Polsatu ??
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
Posty: 2669
Rejestracja: 06 mar 2008, 21:35
x 8

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Ice »

Jak można być tak naiwnym? Przecież te informacje nie są OFICJALNE. To tylko informacje NIEOFICJALNE. Polsat nawet fanatykom stacji nie odpowiada na takie mejle. Ale co tam. Dla Ciebie każda informacja jest wiarygodna. Ale cóż. To cały Ty. Tylko nie płacz jak się przeliczysz.

Jednocześnie proszę o oczyszczenie wątku. Szybka interwencja się przyda.

EDIT: Polsat nawet w informacjach prasowych nie podał tej infortmacji a miałby przekazywać to mejlowo fanom stacji? No pomyśl.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17459
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 577
x 2837

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

kisiel205 pisze:A jeśli ten gościu dostał meila od Polsatu ??
A jak ja powiem, że dostałem maila i napisali mi, że nowej ramówki nie będzie to uwierzysz?
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14290
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Nie no ta ramówka będzie i to pewnie jak najszybciej. Nie na darmo kodowali ten kanał i na dodatek planują Polsat International.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17459
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 577
x 2837

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

A kto powiedział, że ktoś planuje Polsat International? Przecież to tylko plotka. Moto Polsat też miał powstać, później projekt miał być reaktywowany. Tyle hałasu o to, że jeden z userów tego forum wymyślił sobie komunikat prasowy.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14290
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

To w takim razie chyba kodowanie byłoby bezcelowe :) Jakieś zmiany za tym muszą stać.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Krewetka »

Dla nich nie byłoby bezcelowe. Oni przecież mają na tym zarobek. I zakodowanie wcale nie musi oznaczać lepszej ramówki.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17459
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 577
x 2837

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

kisiel205 pisze:To w takim razie chyba kodowanie byłoby bezcelowe :) Jakieś zmiany za tym muszą stać.
Oczywiście. Wprowadzenie Nagravision 3 do Cyfrowego Polsatu i zerowy dostęp piratów do programów tej platformy. Ludzie sobie nawet na Polsat 2 nie zasłużą. Jesienno-zimowa ofensywa marketingowa. Zabierając Polsat 2 widzom FTA, więcej ludzi zachęci się do kupienia Polsatu 2, bo pozostanie im tylko Tele 5 i Puls. Poza tym widzowie C+ i N mieli za dobrze dodając sobie program do list. Teraz już "Wydarzeń" bez anteny naziemnej nie zobaczą.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14290
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Od połowy listopada Polsat będzie wałkował serial Adam i Ewa oraz od nowa Szpital na Perypetiach a także Zostać Miss wróci też Awantura o kasę :(
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17459
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 577
x 2837

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

To chyba przedsmak nowej ramówki :D:D
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Krewetka »

Czyli że ta "nowa" ramówka to tylko przemieszanie czasu emisji danych pozycji i ewentualnie dodanie jakiejś nowej powtórki np. "Psie Serce".
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 14290
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 18
x 191
Kontakt:

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Pewnie chodzi oto by w pomostowej fazie ramówki były same pozycje emitowane na głównym Polsacie.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Kuba 942
Użytkownik
Posty: 56
Rejestracja: 05 sie 2008, 21:31
Lokalizacja: Chojnice

Polsat 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kuba 942 »

Zakodowali mi Polsat 2 na C+. Patrzę w program TV a tu żadnych jakiś ciekawych propozycji które miały się pojawić. Właśnie dlatego mieli zakodować Polsat 2 a jakiś większych zmian nie widzę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Główne anteny Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości