Polsat 2 (HD)
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
Polsat 2 (HD)
Tymczasem jak już wiemy w związku z ewentualnym startem Polsatu World ma zostać zmodyfikowana ramówka Polsatu 2. Ciekawi mnie w jakim stopniu bo jeżeli ma wyjść z tego druga ATM Rozrywka to już lepiej niech się za to nie biorą.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat 2 (HD)
Ale to już jest druga ATM Rozrywka,a tak naprawdę to ATM Rozrywka to taki Polsat 2 (nie mówię tu o początkach Polsat 2,bo to ma się nijak do tego co teraz jest).
A gdyby Polsat World się potwierdził to byłaby rewolucja dla Polsatu 2.
A gdyby Polsat World się potwierdził to byłaby rewolucja dla Polsatu 2.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
Polsat 2 (HD)
Rewolucja to chyba byłaby tylko wtedy gdyby się połączył z TV4 (odwracając zmiany sprzed 15 lat) na tej zasadzie że kontent byłby Czwórki a nazwa "dwójki" Polsatu. Zresztą chyba Polsat przygotowuje się już pod tą operacje gdyż koncesja Szóstki przechodzi na ogólną a marki obydwóch stacji są powoli wygaszane w produkcjach na rzecz Polsatu.
-
- Thinker
- x 20
- x 30
Polsat 2 (HD)
Mi też ATM Rozrywka również kojarzy się z Polsatem 2. Tyle że Polsat 2 ma jeszcze zachęcającą ofertę do oglądania zaś ATM Rozrywka zniechęcającą ofertę do oglądania. I to jest ta różnica.
Polsat 2 (HD)
Były już plany kilka lat temu, że Polsat 2 będzie kanałem ogólnotematycznym, a dla Polonii zagranicą powstanie Polsat International. I co? Nic z tego nie wyszło. Moim zdaniem teraz też tak będzie. A nawet jeśli powstanie Polsat World to Polsat 2 nadal będzie kanałem powtórkowym z serialami, teleturniejami i innymi odpadkami.
Polsat 2 (HD)
Pewnie chodzi o zwykle wycofanie polskich reklam z kanału polonijnego i wrażenie odświeżenia telewizji. Polsat 2 nadal będzie nadawał to samo, czyli powtórki. Z kolei Polsat World będzie emitował powtórki, ale urozmaicone o programy innych stacji tematycznych Polsatu, bez polskich spotów reklamowych.
HENSHIN!
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
Polsat 2 (HD)
Pomyślmy co Polsat musiałby zrobić:
- stworzyć oprawy (także dla Polsatu 2 bo ta jest okropna)
- stworzyć ramówkę (w przypadku fuzji z TV4 mieliby to z głowy)
- zmienić nazwy na feedach i identyfikacjach stacji
Inaczej mówiąc Polsat wcale nie miałby tak dużo roboty z otwieraniem swojej "dwójki" w nowym kształcie.
- stworzyć oprawy (także dla Polsatu 2 bo ta jest okropna)
- stworzyć ramówkę (w przypadku fuzji z TV4 mieliby to z głowy)
- zmienić nazwy na feedach i identyfikacjach stacji
Inaczej mówiąc Polsat wcale nie miałby tak dużo roboty z otwieraniem swojej "dwójki" w nowym kształcie.
Polsat 2 (HD)
Krzysztofie, o jakich fuzjach mówisz? Mając dwa oddzielne kanały - Polsat 2 i TV4, Solorz ma dwa miejsca we wszystkich sieciach kablowych i na platformach cyfrowych w Polsce oraz dwie maszynki do reklam. Widzowie z kolei mają większy wybór. Grunt, że najlepiej na tym wychodzi nadawca. Przecież w dzisiejszych czasach chodzi o to, by siać drobnicę, bo wszystkie oferowane kanały sprzedają reklamy, mimo, że oferują ten sam produkt.
Poza tym masz bujną wyobraźnię. Padła tylko krótka sugestia "Pressa" na temat tego, co miałoby się stać z Polsatem 2 po ewentualnym uruchomieniu Polsat World. Fakty są takie: koncesji nie mają, Polsat 2 jest kanałem international, TV4 ma się dobrze jako samodzielny kanał. Amen.
Poza tym masz bujną wyobraźnię. Padła tylko krótka sugestia "Pressa" na temat tego, co miałoby się stać z Polsatem 2 po ewentualnym uruchomieniu Polsat World. Fakty są takie: koncesji nie mają, Polsat 2 jest kanałem international, TV4 ma się dobrze jako samodzielny kanał. Amen.
Polsat 2 (HD)
Nic dziwnego że się kojarzy - powtórkami. Ale ATM Rozrywka to jednak większy śmieć niż Polsat 2, również generujący wysoką widownię.Zbychu51 pisze:Mi też ATM Rozrywka również kojarzy się z Polsatem 2.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
Polsat 2 (HD)
Po starcie Polsatu World w zasadzie nic by się nie zmieniło gdyż dalej te maszynki by były a dodatkowo jeszcze Polsat 2 mógłby zastąpić TV4 w telewizji naziemnej. Zwłaszcza że jeszcze mają dojść Polsat Show oraz Polsat Stars. W sumie do takich zmian mogłoby dojść bo produkcje coraz częściej są na zlecenie Polsatu a nie CzwórkiKarol pisze:Krzysztofie, o jakich fuzjach mówisz? Mając dwa oddzielne kanały - Polsat 2 i TV4, Solorz ma dwa miejsca we wszystkich sieciach kablowych i na platformach cyfrowych w Polsce oraz dwie maszynki do reklam. Widzowie z kolei mają większy wybór. Grunt, że najlepiej na tym wychodzi nadawca. Przecież w dzisiejszych czasach chodzi o to, by siać drobnicę, bo wszystkie oferowane kanały sprzedają reklamy, mimo, że oferują ten sam produkt.

Polsat 2 (HD)
Kiedy przestaniesz żyć swoimi marzeniami? Przestań siać ploty.
Polsat 2 (HD)
W sumie fajnie by było, gdyby Polsat 2 był dopełnieniem Polsatu. Mógłby mieć swoje pasma, swoje własne programy, a nie powtórki sprzed kilkunastu lat. Nie wiem w jakim celu nadal jest emitowana Awantura o Kasę. Mogliby postarać się o premierowe odcinki...
Polsat 2 (HD)
Prawdopodobnie ten teleturniej ma nadal wysoką oglądalność - taki gust ogółu ludzi oglądających telewizję w Polsce. Zresztą Awantura to słaby przykład przy takiej Rodzinie Zastępczej, która nie tak dawno potrafiła być nadawana na trzech kanałach równocześnie i chyba ani razu nie zniknęła z ekranów TV od czasu premiery w 1999 roku. Mimo, że nowe odcinki nie są produkowane od 5 lat.
HENSHIN!
Polsat 2 (HD)
Emisję zakończono w grudniu 2009 roku, więc pewnie gdzieś przed tym okresem zakończono produkcję serialu.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<