Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
fajnie by było jak gawryluk poprowadziła tez wydarzenia:)w dodatku nie doczekam sie zeby już zobaczyć te nowe studio czy ktoś wie coś więcej na temat jak ma ono wyglądać bo ja pozatym ze ma mieć 400 m kwadratowych to nic więcej nie wiem
Polsat News (HD)
Studio nigdzie nie było pokazane - jak by były jakieś materiały w internecie to dawno info znalazłoby się na forum.
Zanosi się na to, że Gawryluk nie poprowadzi Wydarzeń. Ma poprowadzić jakiś program publicystyczny emitowany na głównym Polsacie.

Polsat News (HD)
Zaskoczyli mnie.Polsat News na Dzień Dziecka
Do TVN24, TVP Info, Superstacji, TVN CNBC Biznes oraz TV Biznes w ciągu najbliższych dni dołączy kolejny polski telewizyjny kanał informacyjny - Polsat News, który według medialnych zapewnień ma ruszyć na początku czerwca.
Według nieoficjalnych informacji branżowego serwisu Presserwis informacyjny kanał Polsat News ma pojawić się na naszych ekranach 1 czerwca 2008 roku.
Do czasu uzyskania polskiej koncesji kanał będzie nadawał korzystając z koncesji brytyjskiej. Wprawdzie w kwietniu KRRiT przyznała Polsatowi koncesję na kanał informacyjny, ale: po pierwsze na nadawanie kanału Polsat24, a po drugie decyzja KRRiT jeszcze nie dotarła do nadawcy.
Jeśli informację się potwierdzą, termin startu nie jest przypadkowy. Szefowie stacji zapewne liczą, że mistrzostwa Euro 2008 pomogą nowej telewizji w zdobyciu popularności.
[źródło: www.media2.pl]

Polsat News (HD)
Nie wiedziałem, aby do rozpoczęcia nadawania potrzebne jest jakieś pismo. Myślałem, że po prostu po otrzymaniu koncesji można nadawać.
Polsat-Włącz Emocje!
Polsat News (HD)
Polsat ma polską koncesję, jednak dopóki nasza wspaniała Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji nie wyśle pisma z przyznaniem koncesji do nadawcy - kanał nie będzie mógł ruszyć... Dlatego Polsat załatwił sobie brytyjską koncesję - przynajmniej tam przebiegło to w miarę szybko...
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
Polsat News (HD)
A poza tym jeszcze rada musi zmienić nazwę w koncesji na Polsat News więc trochę czasu to weźmie.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat News (HD)
O, Kisiel zapomniałem tego dodać.
Więc dlatego Polsat dobrze to wykombinował.
W między czasie załatwili sobie brytyjską koncesję i wystartują czasowo. 
Więc dlatego Polsat dobrze to wykombinował.

Polsat News (HD)
Jeśli chcą ruszyć 1 czerwca ,to powinna niedługo zacząć się jakaś kampania wizerunkowa Polsatu News 

Polsat News (HD)
polsat news ma ruszyć 7 czerwca. w nowym studiu trwają ostatnie prace wykończeniowe. w tym tygodniu wystartują tam próby kamerowe i zerowe wydania serwisów informacyjnych nowego kanału. w najbliższym czasie przeniesie się tam też emisja wydarzeń.
Polsat News
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Założę się że pod koniec maja pojawi sie ich ramówka w Polsat Media.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat News (HD)
Tobie naprawdę się nudzi... Po co się zakładać? Który to raz? A miał być koniec... Jak się pojawi ramówka to oczywiście dowiemy się albo z tego forum, albo z z serwisów medialnych. Spokojnie.kisiel205 pisze:Założę się że pod koniec maja pojawi sie ich ramówka w Polsat Media.
Polsat News (HD)
Jednak nie będzie Kulczyckiego ani w "Wydarzeniach" ani w Polsacie News. Szkoda.tvpolsat.info pisze:Jarosław Kulczycki na łamach Dziennika zdementował doniesienia Faktu, który podał, że dziennikarz wróci do Polsatu, gdzie poprowadzi Wydarzenia i zasili ekipę powstającego kanału informacyjnego Polsat News. Prezenter nie odejdzie na razie z zespołu Wiadomości TVP1, w którym pracuje od jesieni zeszłego roku
Prawdą jest jednak to, że otrzymał propozycję z Polsatu. - Na razie nie mam zamiaru zmieniać swojej sytuacji zawodowej - powiedział Kulczycki w rozmowie z Dziennikiem. Według Faktu prezenter miał opuścić Wiadomości z powodu planowanych zmian w zespole tego programu.
Polsat-Włącz Emocje!
Polsat News (HD)
Też jestem ciekaw jaki będzie ten Polsat News
Polsat News (HD)
Na pewno będzie lepszy od TVP Info (Przynajmniej technicznie)