Ja tylko pomyślałem tylko co trzeba zrobić by kanały Polsat News i TV Biznes pasowały do siebie.Ice pisze:Nie podoba mi się to logo. Sorry za krótką wypowiedź, ale to logo jest.. nijakie.
Ale może to kwestia przyzwyczajenia.
Kisiel - nowe logo TV Biznes raczej się na razie nie zmieni bo było zmienione dość nie dawno! A na zmianę nazwy również się nie zanosi. I skąd wiesz, że Polsat chce tak nazwać swój kanał? Skąd wiesz co aktualnie zarząd Polsatu rozważa? Pracujesz tam? Proszę ogranicz swoją wyobraźnię...
Polsat News (HD)
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat News (HD)
Już nawet z planszy wynika że to będzie kanał w stylu Polsatu, czyli byle jaki. Czy powinno być "7 czerwca" czy "Od 7 czerwca"?
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Chyba to drugie bo samo 7 czerwca wskazuje na termin jednodniowy.
Polsat News (HD)
Agnieszka Gozdyra, Marek Kacprzak, Artur Kaczmarski oraz Piotr Glicner nie poprowadzą serwisów.Kamilo pisze:Serwisy poprowadzą (najprawdopodobniej): Ewa Gajewska, Katarzyna Włodarczyk, Anna Słysz, Agnieszka Gozdyra, Marek Kacprzak, Piotr Glicner, Artur Kaczmarski, Dorota Rojek. Gospodarzem Poranków będzie Robert Bernatowicz.
Koleżanka Słysz ma na imię Agata.
By lista prowadzących była pełna należałoby dopisać jeszcze 6 nazwisk.
Polsat News
- SNOL
- VIP Expert
- x 138
- x 164
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Logo pasowałoby do krajów arabskich, bo tam czyta się na odwrót niż w Polsce.
Z logotypu (swoją drogą nawet ciekawego) wynika, że jest to kanał o nazwie NEWS POLSAT:

Podobnie jest z 5TELE (podobno kanał nazywa się TELE5):

Z logotypu (swoją drogą nawet ciekawego) wynika, że jest to kanał o nazwie NEWS POLSAT:

Podobnie jest z 5TELE (podobno kanał nazywa się TELE5):

tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
Polsat News (HD)
W portalach medialnych było napisane inaczej, ale wierzę Tobie.Agnieszka Gozdyra, Marek Kacprzak, Artur Kaczmarski oraz Piotr Glicner nie poprowadzą serwisów.
... i mówi niewyraźnie.Koleżanka Słysz ma na imię Agata.

Jeśli możesz, to uzupełnij moją listę.By lista prowadzących była pełna należałoby dopisać jeszcze 6 nazwisk.

I jeszcze jedno. Czy kanał, dopóki będzie FTA, będzie można bezpłatnie lub za ''grosze'' oglądać w sieci?
Polsat News (HD)
Owszem, tam czyta się od prawej do lewej strony, ale nie od dołu do góry.SNOL pisze:Logo pasowałoby do krajów arabskich, bo tam czyta się na odwrót niż w Polsce.
Polsat News (HD)
"Polsat News pokazał swoje studio"
http://www.medialink.pl/artykul/1001,Po ... dio,group4
http://www.medialink.pl/artykul/1001,Po ... dio,group4
Polsat News (HD)
Bardzo ciekawie skonstruowane studio. powiem wiecej ciekawsze niż w TVN24! Wiadomo, że to nie jest wszystko. No i ciekawie skonstruowany stół. Naprawdę dobra robota - Polsat przykłada się do tego projektu co widać. Widać także, że to projekt brany na poważnie przez stację Solorza.
Polsat News (HD)
Tak ,studio dobrze zrobione tylko logo Polsatu News (Moim zdaniem) trochę je szpeci
Więcej o tym studiu będe mógł powiedzieć jak z nim wystartują w sobotę 

Polsat News (HD)
Powiem szczerze, że do loga można się przyzwyczaić. Obecnie podoba mi się studio, nazwa kanału i logo i osobowości [no może prócz niektórych osób]... Stacja będzie na pewno różniła sie od TVN24... I bardzo dobrze... Na razie jestem pozytywnie zaskoczony.
Polsat News (HD)
Hehe, super studio. Bardzo kosmiczne, nie uważacie? 

Polsat News (HD)
To jest studio !
A najlepsza ta ''strzała'' na środku. A logo jest fajne, tylko ta szarość gdzie piszę News nie pasuje (rodem ikonek w telefonach z Orange). Start zapewne będzie ciekawy, no chyba że będzie tak jak wczoraj wieczorem na TVN xD

- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 266
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Mi się z kolei plany Polsatu News (studio,logo) podobają tylko czemu :
1. Nie rozpoczynają nadawania live o 5:30 lub 6:00 jak konkurencja
2. Czemu nie ujawniają pełnego układu ramówki ??
1. Nie rozpoczynają nadawania live o 5:30 lub 6:00 jak konkurencja
2. Czemu nie ujawniają pełnego układu ramówki ??
Polsat News (HD)
Bo tak im się podoba. A na poważnie - nie muszą upodabniać się do konkurencji - godzina jest ja najbardziej trafiona. Zapewne o godz. 7 więcej osób obejrzy start kanału.Kisiel: 1. Nie rozpoczynają nadawania live o 5:30 lub 6:00 jak konkurencja
Ramówkę zapewne poznamy jutro - spokojnie.Kisiel: 2. Czemu nie ujawniają pełnego układu ramówki ??
Kisiel - tobie nigdy się nie dogodzi. Czepiasz si.ę drobnych szczegółów... Tragedia...