Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
Myślisz Karol, że tak łatwo jest się pozbyć wpadek we wszystkich transmisjach live? Czasami się pojawiają sytuacje, które normalny telewidz nie jest w stanie zobaczyć, a osoba znająca się na mediach, siedząca w tym fachu wszystko wychwyci.
Polsat News (HD)
Z tym "Kinomaniakiem" to przesadzili. Nie dość, że to jakis stary odcinek to jeszcze obraz jest rozciągnięty.
Zap ode mnie:

Zap ode mnie:

Polsat News (HD)
Czy mi się wydaje, czy niektórzy z Was oglądają ten kanał od samego rana?
Polsat News (HD)
Paska nie ma, zegarka, daty... Oj, coraz gorzej mi to wygląda... A może mieli jakieś problemy techniczne, że to puścili?
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad dziesięciu lat.
Polsat News (HD)
To jest to samo co "rodzina zastępcza" i "daleko od noszy" na PZiU popełniają te same błędy nie to co trzeba w nie tym kanale
Ciekawy materiał: http://pl.youtube.com/watch?v=sUoG83likOE
A tak na dodatek to ten pasek polska świat itp troche głupio wygląda cały czas czerwony.
Ciekawy materiał: http://pl.youtube.com/watch?v=sUoG83likOE
A tak na dodatek to ten pasek polska świat itp troche głupio wygląda cały czas czerwony.
- Poland
- VIP Expert
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Ja też proszę o dokładną ramówkę i jakby można zapy Polsatu News ale ramówki to chyba ze świecą szukać.Alfernando pisze:Mógłby ktoś wstawić ramówkę i zapy?
Od 24.05.2006 do 27.08.2014 jako kisiel205 / Od 27.08.2014 jako Poland
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Aktywnie najlepszy na forum już od 12 lat! Na moim koncie już ponad 10,000 postów!
Polsat News (HD)
To się nazywa czytanie ze zrozumieniem!dumbo93 pisze:Przecież TVN24 nie nadaje w 16/9.Ice pisze:No i format 16/9.

Wspomniałem tylko o TVN24, ale potem podsumowałem Polsat News pod względem oprawy i ogólnego wykonania na dzień dzisiejszy. Do tego wspomniałem o formacie 16/9, który jest jednym z atutów kanału informacyjnego Polsatu.
Polsat News (HD)
Teraz o 20:00 ruszyły "Wydarzenia". I uważam, że serwis informacyjny nadawany co 30 minut był tak samo profesjonalny jak w/w wydarzenia.
Denerwują mnie już te przerywniki z WTC i Afganistanem
EDIT zauważyłem, że pod koniec (muszę się powtórzyć) Wydarzeń słychać temat muzyczny bardzo podobny do ITV News.
Denerwują mnie już te przerywniki z WTC i Afganistanem

EDIT zauważyłem, że pod koniec (muszę się powtórzyć) Wydarzeń słychać temat muzyczny bardzo podobny do ITV News.
Polsat News (HD)
Ramówka Polsatu News (częściowa)
Co pół godziny - Informacje
11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 21:00 Sport
12:30 Wydarzenia Tygodnia
...
16:00 Kinomaniak
16:30 ShowBiz
...
18:30 ShowBiz (powtórka)
18:50 Wydarzenia
19:30 Interwencja Extra
20:00 Wydarzenia
20:15 To Był Dzień
...
21:30 To był dzień na świecie
22:10 Dorota Gawryluk - Konfrontacje (powtórka)
Co pół godziny - Informacje
11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 21:00 Sport
12:30 Wydarzenia Tygodnia
...
16:00 Kinomaniak
16:30 ShowBiz
...
18:30 ShowBiz (powtórka)
18:50 Wydarzenia
19:30 Interwencja Extra
20:00 Wydarzenia
20:15 To Był Dzień
...
21:30 To był dzień na świecie
22:10 Dorota Gawryluk - Konfrontacje (powtórka)
Polsat News (HD)
Żal, znów Kinomaniak, powtórka programu Doroty Gawryluk z Polsatu.... Co to za program ShowBiz ? A zapowiadało się dobrze, myślę że to tylko początki i będzie lepiej.
Polsat-Włącz Emocje!
Polsat News (HD)
Program ''ShowBiz'' to autorski program Polsatu News. W miarę ciekawy opowiadający o wydarzeniach kulturalnych i lekko o znanych osobach. Z tym Kinomaniakiem to chyba tak na razie, na zapełnienie luki w ramówce - przypominam, że jest to emisja TESTOWA. Na większe zmiany przyjdzie nam poczekać. No i sami widzicie, że Polsat nie ujawnia swojej ramówki obszernie. Wszystko dlatego, że na większe zmiany nastąpią później. Co więcej to są początki w dodatku pierwszy dzień nadawania i nie oczekujmy już w pierwsze dni Bóg wie jakich fajerwerków.
Polsat News (HD)
Kto prowadził Interwencję Extra? Była nadawana z tego samego studia co ''Interwencja''? I to samo pytanie odnośnie ''To był dzień'' - kto prowadził i jak pokrótce wygląda formuła tego programu?
Będę wdzięczny za odp. Czekam coraz bardziej niecierpliwie, kiedy kanał dołączy do oferty mojej kablówki.
Będę wdzięczny za odp. Czekam coraz bardziej niecierpliwie, kiedy kanał dołączy do oferty mojej kablówki.
Polsat News (HD)
Interwencję Extra prowadzili bodajże Adam Kuklewicz i Maciej Dowbor.
EDIT:Prowadzili ją za czasów gdy była ona emitowana w Polsacie. Nie wiem kto ją prowadził w Polsat News.
EDIT:Prowadzili ją za czasów gdy była ona emitowana w Polsacie. Nie wiem kto ją prowadził w Polsat News.
Polsat-Włącz Emocje!
Polsat News (HD)
Dowbor!? Już kiedyś ją prowadził, nie sprawdził się w tej roli. Teraz jest przecież w redakcji sportowej Polsatu. Okazjonalnie prowadzi jakąś rozrywkę.Maciej Dowbor