Tyle to ja też wiem. Liczyłem na trochę więcej szczegółów.kisiel205 pisze:To jest chyba coś takiego jak jego dawny odpowiednik z Polsatu.
Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
Z innej beczki - jesienią na antenie Polsat News pojawi się prawdopodobnie program z gatunku talk-show. Nazwy ani formuły niestety nie znam jednak wiem, że prowadzącym będzie między innymi Kuba Wątły.
Polsat News (HD)
Może Mariusz Gzyl przejdzie z TV Biznes do PN i razem z nim poprowadzi ten program ?
Polsat-Włącz Emocje!
Polsat News (HD)
Skąd te info ?Ice pisze:Z innej beczki - jesienią na antenie Polsat News pojawi się program z gatunku talk-show. Nazwy ani formuły niestety nie znam jednak wiem, że prowadzącym będzie między innymi Kuba Wątły.
Polsat News (HD)
Informacja własna. Niestety tylko tyle wiem.
Polsat News (HD)
Nie sądzę żeby ICE to wymyślił podał już wiele sprawdzonych wiadomości. Po za tym patrz ile on napisał postów a ile ja i ty.yellou pisze:informacja własna = sam to wymyśliłeś?
Polsat News (HD)
Informacja własna - nie znaczy, że oficjalna.yellou pisze:informacja własna = sam to wymyśliłeś?

Ale słyszałem, ze taki program jest w przygotowaniu i ma poprowadzić go Jakub Wątły + ktoś jeszcze. A masz jakieś inne informacje? Może rzeczywiście jestem nie do końca doinformowany i docierają do mnie zwykłe ploty..

Polsat News (HD)
Dobrze słyszałeś.Ale słyszałem, ze taki program jest w przygotowaniu i ma poprowadzić go Jakub Wątły + ktoś jeszcze

Oprócz tego K. Wątły poprowadzi jeszcze inny talk-show w Comedy Central.
Obecnie trwają prace przygotowawcze.
Nie pytajcie skąd ta informacja, bo i tak Wam nie odpowiem. Jest ona potwierdzona. Sam sobie jej nie wymyśliłem.
Polsat News (HD)
Cóż ja tej informacji również nie wymyśliłem, chyba, że źrodło od którego się o tym dowiedziałem.Kamilo pisze:Dobrze słyszałeś.Ale słyszałem, ze taki program jest w przygotowaniu i ma poprowadzić go Jakub Wątły + ktoś jeszczeTalk-show pojawi się w Polsat News we wrześniu.
Oprócz tego K. Wątły poprowadzi jeszcze inny talk-show w Comedy Central.
Obecnie trwają prace przygotowawcze.
Nie pytajcie skąd ta informacja, bo i tak Wam nie odpowiem. Jest ona potwierdzona. Sam sobie jej nie wymyśliłem.

Sam chciałbym wiedzieć kto jeszcze poprowadzi ten program. Mam nadzieję, że wkrótce się dowiem i jeżeli będę mógł - podam Wam tą informację.
Co do Comedy Central to nie wiedziałem, że również wystartuje taka produkcja własna z panem Wątłym... Ciekawe.

Polsat News (HD)
Hehe,MastA wkracza do akcji
Myślę ,że oba programy mogą odnieść duży sukces

Myślę ,że oba programy mogą odnieść duży sukces

Polsat News (HD)
A co to ma do rzeczy, ile ktoś napisał postów?cmabb93 pisze:Po za tym patrz ile on napisał postów a ile ja i ty.yellou pisze:informacja własna = sam to wymyśliłeś?
Polsat News (HD)
Może,że ktoś jest mądrzejszy i starszy na tym forum?
Polsat News (HD)
cmabb93: pracujesz na ostrobramskiej? to ujawnij się, wyjdźmy razem na fajeczkę 

Polsat News
Polsat News (HD)
Dlaczego niby? Skąd takie przypuszczeniayellou pisze:cmabb93: pracujesz na ostrobramskiej? to ujawnij się, wyjdźmy razem na fajeczkę