Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
To co się stanie z żarem tropiku o 7 rano będzie? czy znowu znika?
Polsat News (HD)
Jak znajdziesz program ramowy Polsatu obowiązujący od momentu pojawienia się poranka z Polsat News, to się dowiesz.
Polsat News (HD)
Świetna wiadomość
Szansa do poznania Polsatu News dla tych, którzy nie mają tego kanału w ofercie.

Polsat News (HD)
Przecież tak już kiedyś było. Nie wiem skąd ten zachwyt.
Polsat News (HD)
Nie dość, że było, to w dodatku zrezygnowano z niego, bo pasmo przegrywało z bajkami dla kilkulatków w TVP1 

Polsat News (HD)
No, ale umówmy się, że chyba nikt nie sądził, że retransmisja ''Poranka Polsat News'' będzie przyciągała ogromną rzeszę widzów.
Nawet sam Polsat. 

Polsat News (HD)
Dlatego też zapewne wciśnięto to pasmo w okres wakacyjnej przerwy w emisji ,,Żaru tropików'' o 6 jako wypełniacz luki. O 7 pozostanie na pewno* Wielka wygrana ze swoją ,,prowadzącą''. Mam (nie)szczęście to oglądać przed wyjściem do szkoły.
* - jak podaje serwis http://www.interakcja.bo.pl/.
* - jak podaje serwis http://www.interakcja.bo.pl/.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Mylicie sobie seriale ten serial który leci na Polsacie to "Żar Młodości" który jest telenowelą. "Żar Tropików" to natomiast serial sensacyjny który leciał kiedyś na Tele 5 a wcześniej też na Polsacie. Wielka Wygrana napewno zostanie ,TV Market o 7:00 także. Podobnie zresztą seriale które będą na antenie od 8:00 do 12:00 a więc :
08:00 Przygody w siodle - serial przygodowy
08:30 Łowcy skarbów - serial przygodowy
09:30 Czarodziejki - serial fantastyczny
10:30 Sheena - serial przygodowy
11:30 Sabrina, nastoletnia czarownica - serial komediowy o 12:00 jest z kolei Rodzina Zast ępcza więc pewnie tu przeniosą serial.
08:00 Przygody w siodle - serial przygodowy
08:30 Łowcy skarbów - serial przygodowy
09:30 Czarodziejki - serial fantastyczny
10:30 Sheena - serial przygodowy
11:30 Sabrina, nastoletnia czarownica - serial komediowy o 12:00 jest z kolei Rodzina Zast ępcza więc pewnie tu przeniosą serial.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat News (HD)
Chłopcze, jeszcze jedna ramóweczka ułożona przez Ciebie na tym forum i się pożegnamy. Tym razem na znacznie dłużej.
- Poland
- VIP Expert
- x 24
- x 270
- Kontakt:
Polsat News (HD)
To akurat nie jest wymyślony fragement ramówki - tylko fragment oficjalnie podany przez Polsat
Polsat przeniesie na pewno "Żar Młodości" na późniejszą porę albo usunie z ramówki innego wyjścia nie ma. Poczekajmy co Polsat zrobi w tej sprawie.

Poland - Aktywnie najlepszy!
Polsat News (HD)
[...] Lubię mieć na dzień dobry najnowsze informacje. A jako, że lubię styl prowadzenia ''Informacji'', to się zachwyciłem tą informacjąIce pisze:Przecież tak już kiedyś było. Nie wiem skąd ten zachwyt.

{{{Daruj sobie takie odniesienia do postów...}}}
- SNOL
- VIP Expert
- x 140
- x 164
- Kontakt:
Polsat News (HD)
Mam ciekawostkę dotyczącą oprawy graficznej Polsatu News - na http://www.youtube.com/watch?v=cspteN2lgCw&fmt=18 w momencie 7:28 możecie zobaczyć, jak pilny, żółty "scroll" z informacjami o zarzutach dla Lwa R. zmienia się w zwykły, "niepilny" oraz belkę informacyjną Polsatu News "za chwilę".
tylko prywatne opinie. Tutaj od 13 lat.
Polsat News (HD)

Polsat News (HD)
Jakbyś nie wiedział - pisaliśmy już o tym. Czytaj poprzednie posty.
Polsat News (HD)
Już dyskusja na ten temat odbywała się nawet na tej samej stronie. Nwes troche spóźniony:) Poza tym nie wiem, ale czy oni chcą samymi informacjami walczyc z "Kawą czy herbatą", lub poprawic wyniki, bo te, które osiąga "Żar młodości" niezbyt ich zadowala 

Pozdrawiam.