Polsat News (HD)

Pozostałe stacje nadawane przez Polsat i pod jego szyldem.
Awatar użytkownika
Poland
VIP Expert
Posty: 13849
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:59
Lokalizacja: Trzciana k. Bochni
x 16
x 168
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Poland »

Zgadzam się tylko szkoda że retransmisja Polsatu News w dużym Polsacie potrwała tylko 1 dzień dla porównania TV4 i reszta Polsatów ciągle wałkuje ten kanał.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
CamilloIpla
Użytkownik
Posty: 125
Rejestracja: 11 lut 2010, 20:19

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: CamilloIpla »

Na czas żałoby ten kanał został udostępniony za darmo dla wszystkich posiadaczy ipla. Twórcy tego programu zdobyli się na wielki szacunek za udostępnienie tego kanału w tak trudnych chwilach.
Awatar użytkownika
SNOL
VIP Expert
Posty: 3563
Rejestracja: 05 paź 2007, 19:42
Lokalizacja: Wrocław
x 84
x 75
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: SNOL »

Niestety od niedzieli codziennie po kilkanaście razy próbuję połączyć się z PN na Ipla i nie chce się włączyć. Za każdym razem pojawia się komunikat, że nastąpił błąd na łączach.
tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad 12 lat.
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2912
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 14
x 25

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

CamilloIpla pisze:Na czas żałoby ten kanał został udostępniony za darmo dla wszystkich posiadaczy ipla. Twórcy tego programu zdobyli się na wielki szacunek za udostępnienie tego kanału w tak trudnych chwilach.
Dla mnie to jakiś nonsens. TVP INFO i TVN 24 też są teraz w necie live - po za tym to powinna być rzecz normalna.
erkk
Użytkownik
Posty: 171
Rejestracja: 01 wrz 2008, 12:20

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: erkk »

Wszyscy się pytają o sygnał jaki emituje TVP Info, a ja mam pytanie, czy ktoś wie jaką melodię pod zdjęcia z Warszawy i Krakowa podkłada Polsat News?
[email protected]
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 10 kwie 2010, 17:06

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: [email protected] »

na ipla jest polsat news, mi zawsze się loguje dopiero przy drugiej próbie.
Awatar użytkownika
Jacek_TVPinfo
Obserwator
Posty: 745
Rejestracja: 17 sie 2008, 18:18

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Jacek_TVPinfo »

No ja mam czasem ten sam problem no ale co zrobić :)
Awatar użytkownika
Beejay
Użytkownik
Posty: 30
Rejestracja: 12 cze 2006, 13:20
Lokalizacja: Warszawa, SK
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Beejay »

2 lata Polsat News! Stacja dziś na antenie od rana świętuje drugą rocznicę istnienia. Jakoś szybko, jeszcze niedawno była rocznica. :) Czas leci...
Awatar użytkownika
slawomax
Użytkownik
Posty: 38
Rejestracja: 12 kwie 2010, 21:25

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: slawomax »

Polsat News macie zapy ???
d-_-b
Awatar użytkownika
slawomax
Użytkownik
Posty: 38
Rejestracja: 12 kwie 2010, 21:25

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: slawomax »

Studio Polsat NEWS
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
d-_-b
pietka tbg.
Użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 22 cze 2010, 20:09

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pietka tbg. »

Może w końcu wiadomości będą przekazywane uczciwie.Przykładem są relacje z terenów powodzi np.pokazuje się tereny które są medialne,znane miasta jak Sandomierz.Natomiast miasta takie jak np.Tarnobrzeg ktore poniosły czterokrotnie więkrze straty nie są pokazywane.Jest to conajmniej nie uczciwe w stosunku do tych biednych ludzi,a w praktyce przekłada się to na brak pomocy dla nich!
Awatar użytkownika
slawomax
Użytkownik
Posty: 38
Rejestracja: 12 kwie 2010, 21:25

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: slawomax »

Macie info kiedy i czy w ogóle pojawi się strona Polsat NEWS. Ponieważ na polsatnews.pl pisze "Strona w budowie".
d-_-b
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2912
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 14
x 25

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Podobno miała wystartować na początku roku - ale na razie martwa cisza jak widać.
Awatar użytkownika
kossa
VIP Expert
Posty: 1272
Rejestracja: 27 wrz 2009, 12:31
x 6

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kossa »

Zna ktoś jakiś przybliżony termin "otwarcia" strony Polsat News?
1000 postów minęło jak z pejcza strzelił ;)
----------------------------------------------------

Obrazek
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17082
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 539
x 2555

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Jakby ktoś znał, to dawno by tu o tym napisał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość