Polsat News (HD)
Polsat News (HD)
Jutro w związku z rozpoczęciem ferii zimowych przez pierwszy turnus specjalne - wyjazdowe wydanie programu "Nowy dzień" prosto z Zakopanego, które poprowadzi Ewelina Kopic. Ponadto w okresie ferii zimowych o 20:00 będą specjalne wyjazdowe wydania magazynu "To był dzień". Stacja zapowiada wydania wyjazdowe "Nowego dnia" conajmniej raz w miesiącu.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Polsat News (HD)
Dość ciekawy pomysł z tymi wyjazdowymi programami. Mam nadzieję że wypali.
Polsat-Włącz Emocje!
Polsat News (HD)
Kolejny pomysł zaczerpnięty z TVN24. "Poranek..." też emitowany był wielokrotnie spoza studia, nie jestem pewien czy akurat z Zakopanego, ale na bank znad morza (m.in. z Sopotu) a także z Krakowa, Wrocławia, Augustowa, Ogrodzieńca, Pszczyny, Wisły, Bielsko-Białej, itd.
Niestety Polsat News dopiero teraz wpadł na ten pomysł.

Polsat News (HD)
Przecież już wcześniej były jakieś wydania Nowego Dnia w terenie...
Polsat News (HD)
I jeszcze 2. Jedno z jakiegoś ogrodu botanicznego, a drugie nie mogę sobie przypomnieć...
- Peter Parker
- VIP Expert
- x 1
- x 1
Polsat News (HD)
W sierpniu było wydanie z Palmiarni w Zielonej Górze, z okazji koncertu i startu akcji Podziel się posiłkiem. Wcześniej (5 lipca) program był sprzed Pałacu Prezydenckiego: http://www.youtube.com/watch?v=oDQq_-NGsJ8
Polsat News (HD)
Tylko że Polsat News nie robi co pięc minut reklam -_-
Polsat News (HD)
Może to nie tylko mnie zastanawia, ale rozmyślam sobie, dlaczego Polsat nie da do naziemnej telewizji cyfrowej Polsat News? Czy zostało to uzasadnione? Ktos zna odpowiedź, albo jakieś przypuszczenia?
Polsat News (HD)
Polsat nie da bo nie musi.
To ich prywatny kanał i chcą na nim zarabiać a nie rozdawać go za darmo.
Polsat News (HD)
Ja myślę, że gdyby w DVB-T nie było TVP Info, to ludzie w Polsacie zastanowiliby się nad umieszczeniem Polsat News w naziemnej telewizji cyfrowej (byłby to wtedy jedyny kanał informacyjny nadający naziemnie), ale tak to raczej nie ma na to szans.
Przyznaję jednak, że Polsat News w DVB-T to byłoby coś pięknego.
Przyznaję jednak, że Polsat News w DVB-T to byłoby coś pięknego.
Pozdrawiam, Direct
- Gumowy ninja
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Takim postępowaniem zrzynają ten kanał .Wiadomym jest ze informacja najwięcej kosztuje bo tu są wejścia na żywo , łączenia satelitarne itd .Im mniej widzów tym mniej z reklam , długo tak nie pociągnąKamil pisze:Polsat nie da bo nie musi.
Polsat News (HD)
Bo brakuje im reklamodawców.arci59 pisze:Tylko że Polsat News nie robi co pięc minut reklam -_-
- Gumowy ninja
- Użytkownik
Polsat News (HD)
Brakuje bo jest mały zasięgKarol pisze:Bo brakuje im reklamodawców.arci59 pisze:Tylko że Polsat News nie robi co pięc minut reklam -_-