Polsat News (HD)

Pozostałe stacje nadawane przez Polsat i pod jego szyldem.
Awatar użytkownika
Lord_info
VIP Expert
Posty: 3897
Rejestracja: 27 sie 2010, 16:56
x 9

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Lord_info »

Dzisiaj w Nowym Dniu jako prezenterka informacji zadebiutowała Joanna Górska.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44156
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3095
x 1368

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Jutro w związku z rozpoczęciem ferii zimowych przez pierwszy turnus specjalne - wyjazdowe wydanie programu "Nowy dzień" prosto z Zakopanego, które poprowadzi Ewelina Kopic. Ponadto w okresie ferii zimowych o 20:00 będą specjalne wyjazdowe wydania magazynu "To był dzień". Stacja zapowiada wydania wyjazdowe "Nowego dnia" conajmniej raz w miesiącu.
Pozdrawiam, Trzeciak
Awatar użytkownika
embi
Junior
Posty: 1006
Rejestracja: 07 paź 2007, 19:13
Lokalizacja: kuj.-pom.
x 1
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: embi »

Dość ciekawy pomysł z tymi wyjazdowymi programami. Mam nadzieję że wypali.
Polsat-Włącz Emocje!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17281
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 563
x 2764

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Kolejny pomysł zaczerpnięty z TVN24. "Poranek..." też emitowany był wielokrotnie spoza studia, nie jestem pewien czy akurat z Zakopanego, ale na bank znad morza (m.in. z Sopotu) a także z Krakowa, Wrocławia, Augustowa, Ogrodzieńca, Pszczyny, Wisły, Bielsko-Białej, itd. :) Niestety Polsat News dopiero teraz wpadł na ten pomysł.
ARTUR B.

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: ARTUR B. »

Przecież już wcześniej były jakieś wydania Nowego Dnia w terenie...
Awatar użytkownika
embi
Junior
Posty: 1006
Rejestracja: 07 paź 2007, 19:13
Lokalizacja: kuj.-pom.
x 1
Kontakt:

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: embi »

Było wydanie bodajże z placu budowy Stadionu Narodowego.
Polsat-Włącz Emocje!
ARTUR B.

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: ARTUR B. »

I jeszcze 2. Jedno z jakiegoś ogrodu botanicznego, a drugie nie mogę sobie przypomnieć...
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1200
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca
x 1

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Peter Parker »

W sierpniu było wydanie z Palmiarni w Zielonej Górze, z okazji koncertu i startu akcji Podziel się posiłkiem. Wcześniej (5 lipca) program był sprzed Pałacu Prezydenckiego: http://www.youtube.com/watch?v=oDQq_-NGsJ8
Awatar użytkownika
arci59
Użytkownik
Posty: 11
Rejestracja: 18 gru 2010, 21:50

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: arci59 »

Tylko że Polsat News nie robi co pięc minut reklam -_-
Awatar użytkownika
jekyll
Junior
Posty: 1008
Rejestracja: 25 wrz 2010, 15:12

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: jekyll »

Może to nie tylko mnie zastanawia, ale rozmyślam sobie, dlaczego Polsat nie da do naziemnej telewizji cyfrowej Polsat News? Czy zostało to uzasadnione? Ktos zna odpowiedź, albo jakieś przypuszczenia?
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2916
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 15
x 30

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Polsat nie da bo nie musi.
To ich prywatny kanał i chcą na nim zarabiać a nie rozdawać go za darmo.
Awatar użytkownika
Direct
VIP Mod
Posty: 9094
Rejestracja: 10 maja 2009, 18:09
Lokalizacja: Śląsk
x 128
x 267

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Direct »

Ja myślę, że gdyby w DVB-T nie było TVP Info, to ludzie w Polsacie zastanowiliby się nad umieszczeniem Polsat News w naziemnej telewizji cyfrowej (byłby to wtedy jedyny kanał informacyjny nadający naziemnie), ale tak to raczej nie ma na to szans.

Przyznaję jednak, że Polsat News w DVB-T to byłoby coś pięknego.
Pozdrawiam, Direct
Awatar użytkownika
Gumowy ninja
Użytkownik
Posty: 81
Rejestracja: 01 lis 2010, 20:46

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Gumowy ninja »

Kamil pisze:Polsat nie da bo nie musi.
To ich prywatny kanał i chcą na nim zarabiać a nie rozdawać go za darmo.
Takim postępowaniem zrzynają ten kanał .Wiadomym jest ze informacja najwięcej kosztuje bo tu są wejścia na żywo , łączenia satelitarne itd .Im mniej widzów tym mniej z reklam , długo tak nie pociągną
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17281
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 563
x 2764

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

arci59 pisze:Tylko że Polsat News nie robi co pięc minut reklam -_-
Bo brakuje im reklamodawców.
Awatar użytkownika
Gumowy ninja
Użytkownik
Posty: 81
Rejestracja: 01 lis 2010, 20:46

Polsat News (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Gumowy ninja »

Karol pisze:
arci59 pisze:Tylko że Polsat News nie robi co pięc minut reklam -_-
Bo brakuje im reklamodawców.
Brakuje bo jest mały zasięg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości