Superstacja (HD)

Pozostałe stacje nadawane przez Polsat i pod jego szyldem.
Awatar użytkownika
przemkob
Mythical VIP
Posty: 536
Rejestracja: 26 maja 2006, 9:06
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

Superstacja (HD)

Postautor: przemkob » 03 cze 2006, 15:36

I co z ta stacją ?

Wystartuje czy nie ?
Bo znowu zrobiła się cisza.
PRZEMKOB
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Superstacja

Postautor: Michał » 03 cze 2006, 15:43

Prawdopodobnie ma wystartować jutro wieczorem o godz.20:00!!!
Awatar użytkownika
Tomek
VIP Mod
Posty: 3741
Rejestracja: 24 maja 2006, 22:01
Kontaktowanie:

Superstacja

Postautor: Tomek » 03 cze 2006, 16:16

Jakby nie wystartował to bym sie nie obraził. I tak nie będe oglądał tej telewizyjnej wersji Faktu (no może na chwile spojrze z ciekawości i skomentuje). Zresztą pewnie do UPC i tak nie wejdzie, bo tak jest zawsze i to jest plus tym razem tej kablówki :).
HENSHIN!
gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Superstacja

Postautor: gosc » 03 cze 2006, 16:20

Czy ta Miernastacja ma być kodowana?
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
Awatar użytkownika
danielpes5
Mythical VIP
Posty: 444
Rejestracja: 24 maja 2006, 19:38

Superstacja

Postautor: danielpes5 » 03 cze 2006, 16:26

Ma być FTA .Ciekawe czy będzie ona konkurencją dla slabego Tele 5 ?
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 410
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontaktowanie:

Superstacja

Postautor: master » 03 cze 2006, 16:35

Co ciekawe Superstacja będzie nadawać z TP Polsatu....
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Superstacja

Postautor: Michał » 03 cze 2006, 18:32

A piszą w wywiadach,że ma nadawać z TP Cyfry+!
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 13262
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
Lokalizacja: Starachowice

Superstacja

Postautor: Karol » 03 cze 2006, 18:46

danielpes5 pisze:Ma być FTA .Ciekawe czy będzie ona konkurencją dla slabego Tele 5 ?

A czy TV Trwam jest konkurencją dla MTV Polska? To całkeim inna bajka. Poza tym ma być KODOWANA, a sieci kablowe będą musiały PŁACIĆ za jej dystrybucję od gniazdka.
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 410
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontaktowanie:

Superstacja

Postautor: master » 03 cze 2006, 19:39

No to jak wkońcu?? Bedzie kodowana czy nie!? Jedni pisza że NIE a inni że TAK!
Jedno jst pewne testy tego kanału trwajana TP Polsatu na nie Cyfry+!
I jednoczesnie będziemy mili nowy kanał w pakiecie Familijnym
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Superstacja

Postautor: Michał » 03 cze 2006, 20:28

master pisze:Jedno jst pewne testy tego kanału trwajana TP Polsatu na nie Cyfry+!

master a na którym TP Polsatu trwają te testy Superstacji?Bo ja tu nic nie widze.
gosc
Mythical VIP
Posty: 2138
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Superstacja

Postautor: gosc » 03 cze 2006, 20:29

Chodzi mu o ten Test co niedawno włączyli. Fakt że po kolorowych pasach trudno się zorientować że to test Superstacji :)
Nikt mnie nie prześcignie w miłości do PiS-u - wł.
Awatar użytkownika
master
Obserwator
Posty: 410
Rejestracja: 03 cze 2006, 16:17
Lokalizacja: Gdzieś daleko stąd...
Kontaktowanie:

Superstacja

Postautor: master » 03 cze 2006, 20:50

Jest to test na kanale 399 listy CP a TP to 12,248H! Teraz jest plansza! Ale jeden z userów ML widział plansze zestartem kanały 4 czerwca o 20:00 czy wtedy kiedy startuje Superstacja!
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Superstacja

Postautor: Michał » 03 cze 2006, 21:00

Chyba się pomyliłeś bo na kanale 399 listy CP to TP 12.188V i jest tylko jakiś dźwięk audio a plansza testowa jest na 310 kanal z TP 12.284.
Awatar użytkownika
Michał
Użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: 24 maja 2006, 18:04
Lokalizacja: Łódzkie

Superstacja

Postautor: Michał » 04 cze 2006, 20:17

No i jest gdzieś ta Superstacja? Bo sprawdzam co chwile liste CP i nic nie widze!
goscc

Superstacja

Postautor: goscc » 04 cze 2006, 20:31

Przecież gdyby dziś stratowała to by było o tym głośno. A nawet żadnego artykułu na Media2 nie ma.


Wróć do „Kanały tematyczne Polsatu”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości