Strona 8 z 91

Superstacja

: 01 paź 2006, 14:26
autor: RaPi
Satleita Astra ale która? Mogli by to napisać. Na Astrze 19.2E Nic nie ma na tym tp. tznNic mi dekoder nie wyszukuje....

Superstacja

: 01 paź 2006, 15:06
autor: stevie
A może chodzi o Astrę 28,2E,albo Astrę 1D/3A na 23,5 E?
Bo faktycznie jak zauważył RaPi nie ma napisane,która to Astra,czy 19,2 E,czy te co napisałęm wyżej?
Choć osobiście w to nie wierzę,ale wszystko jest możliwe.

Superstacja

: 01 paź 2006, 15:07
autor: Karol
Wiadomo która: Astra 1KR (19.2°E) - tp. 53 - 10,773 GHz. Tranponder jednak w tej chwili jest pusty.

Superstacja

: 01 paź 2006, 15:16
autor: 3bit
No to skoro jest pusty to po co ta informacja o suerstacji? :| Kiedy planowane jest łączneie tego kanału???

Coś mi się wydaje, że start tej stacji to wielka impreza bez gości, bo przecież chyba nikt nie ma dostepu w tej chwili do tego kanału....

Superstacja

: 01 paź 2006, 15:21
autor: Golbi
A moze mi ktos wytlumaczyc co to znaczy SR 22 MSymb/s? bo wydaje mi sie ze symbol rate (czy jakos tak to sie anzywa) ale 22 co dalej

Superstacja

: 01 paź 2006, 15:53
autor: Michał
Może Superstacja wystartuje o godź.20:00!.Czerwcowy start kanału zapowiadany był właśnie na tą godzine wiec wszystko możliwe.A co do tego SR to ma byc 22000 MSymb/s.

Superstacja

: 01 paź 2006, 18:06
autor: andresat
Niemożliwe aby dziś o20.00 wystartowali a choćby dlatego iż transponder nie jest włączony adruga rzecz to Panowie emisja testowa musi poprzedzić regularną emisję.Nawet TV Trwam miała emisję testową zręsztą Karol wie coś na ten temat. pozdrawiam!!

Superstacja

: 01 paź 2006, 20:18
autor: Karol
andresat pisze:Niemożliwe aby dziś o20.00 wystartowali a choćby dlatego iż transponder nie jest włączony adruga rzecz to Panowie emisja testowa musi poprzedzić regularną emisję.Nawet TV Trwam miała emisję testową zręsztą Karol wie coś na ten temat. pozdrawiam!!
Nie jestem pewien, czy masz rację, bo gdy transponder jest wyłączony, to nie ma go w wykazach na lyngsacie, a tp. 56 akurat jest... pusty ;)

Superstacja

: 02 paź 2006, 17:21
autor: Leszek1979
Na stronie Superstacji jest napisane dużą czcionką "już wkrótce" więc chyba jeszcze nie nadają. Zresztą nawet PIDów nie podali.

Superstacja

: 02 paź 2006, 18:54
autor: Golbi
Podobno Superstacja nadaje jak ktos ma satelite to niech toc sprawdzi!!

Superstacja

: 02 paź 2006, 19:02
autor: Poland
Leszek1979 pisze:Na stronie Superstacji jest napisane dużą czcionką "już wkrótce" więc chyba jeszcze nie nadają. Zresztą nawet PIDów nie podali.
Ale częstotliwość jest...
Nawet ciekawe są te propozycje programowe.

Superstacja

: 02 paź 2006, 19:04
autor: pawciok1989
Prawdopodobnie strona jest już przygotowana na start. Wiadomość, która jest w pasku "PILNE" będzie się odnosić do dnia, gdy ruszy telewizja. Prawdopodobnie nawet start strony jeszcze nie był oficjalny, a że ktoś znalazł ich stronę to gratuluję "sprytu". Teraz ktoś zada pytanie. No dobrze, to dlaczego stronę telewizji wrzucili do neta ? A może dlatego, żeby technicy zobaczyli jak działa w Internecie. Faktycznie zostaje jedno pytanie. Dlaczego nie ruszyli 1 października chociaż podawali tę datę za ostateczną . Jednakże takie daty podają od przeszło roku !

Superstacja

: 02 paź 2006, 19:31
autor: Michał
Rusza SUPERSTACJA!!!Jest już testowy sygnał z Astry 10.773 H SR 22000!!!

Superstacja

: 02 paź 2006, 21:04
autor: Karol
pawciok1989: strona istnieje już od roku, więc nie trudno było ją znaleźć:)

Superstacja

: 02 paź 2006, 21:07
autor: stevie
I w końcu udało im się ruszyć.A już zacząłem w to wątpić.Zobaczymy,co to będze za cudo,jak zaczną się pojawiać w kablówkach,i czy warto to oglądać.