TVN (HD)
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
TVN (HD)
Na TVN-e też rzadko promują ten serial pt.,,Goście".
Srały muchy, będzie wiosna. Będzie trawka lepiej rosła - wł.
INNA
INNA
TVN (HD)
Bo oni go chyba nawet nie kupili, tylko dostali gratis do jakiegoś pakietu filmów. Los "V", bo taki jest oryginalny tytuł, był już raczej przesądzony w momencie, gdy serial pojawił się w TVN. Stąd moje przypuszczenia.
Pozdrawiam, Direct
TVN (HD)
Ale muszę przyznać, że serial dość dobry, chociaż momentami zamulał. Oczywiście na koniec drugiej serii pozostawiono sobie furtkę do kontynuacji. W co wątpię.
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
TVN (HD)
Wg stronki telewizja.npx.pl czerwiec na antenie TVN będzie się prezentował następująco:
Ponadto trochę mnie zaskoczyły powtórki "Milionerów".
Fani "Californication" się raczej zmartwią, bo nie zapowiada się, by TVN pokazał w wakacje premierowy sezon.W czerwcu rozpoczyna się okres wakacji. TVN postawi na seriale. Wśród nowości zobaczymy m.in. 5. sezon "Dowodów zbrodni", czwarty sezon "Dwóch i pół" oraz "Plotkarę". Na antenę powrócą "Pamiętniki wampirów", kolejne odcinki "Doktora House'a" i drugi sezon "Californication". Natomast 23 czerwca będziemy mogli zobaczyć kolejną edycję meczu Gwiazdy TVN vs. Reprezentacja Sejmu RP.
W pierwszych dniach wakacji TVN będzie emitować następujące programy: Milionerzy (Od 27.06 poniedziałek - piątek, 09:00), Verva street racing (sobota, 18.06.2011, 13:45 - relacje, 14:55 – relacje, 17:20 - relacje, 18:25), Wielki Mecz – Gwiazdy TVN vs. Reprezentacja Sejmu RP (czwartek, 23.06.2011, 17:00), XVIII Supadance Polish Open Championships (czwartek, 30.06.2011, 23:50).
Nowe seriale:
Californication II (Od 12.06 niedziela, 00:05 i 00:40), Dowody zbrodni V (Od 20.06 poniedziałek, 20:50 czwartek, 00:05), Dwóch i pół IV (Od 27.06 poniedziałek-piątek, 10:00 i 10:30), Pamiętniki wampirów (Od 20.06 poniedziałek, 21:50), Plotkara (Od 16.06 poniedziałek - piątek, 14:55 od 20.06 godz. 15:30), Rodzina Soprano VI (Od 12.06 niedziela, 01:15).
Ponadto trochę mnie zaskoczyły powtórki "Milionerów".
Pozdrawiam, Direct
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
TVN (HD)
Mnie zaskoczył serial "Plotkara", iż dotychczas emitowano go tylko na TVN 7
Zabraknie "DDTVN", to puszczą powtórki "Milionerów", wolałbym jakieś seriale.
Zabraknie "DDTVN", to puszczą powtórki "Milionerów", wolałbym jakieś seriale.
INNA
INNA
TVN (HD)
Szkoda, że nie kupili 4 sezonu... Liczyłem, że i w tym roku TVN zaskoczy nas jakąś dużą, serialową premierą i myślałem właśnie o Californication.
EDIT: Dzisiaj po raz pierwszy Akademia Policyjna była nadawana w 16:9. Widać, że TVN uaktualnia bazę filmów w formacie panoramicznym.
EDIT: Dzisiaj po raz pierwszy Akademia Policyjna była nadawana w 16:9. Widać, że TVN uaktualnia bazę filmów w formacie panoramicznym.
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
TVN (HD)
Wg nowej ustawy lektor TVN-u będzie mógł dalej zapowiadać następne pozycje w czasie napisów końcowych, bez pomniejszania ekranu, tylko zapowiadając?
INNA
INNA
TVN (HD)
Czyli nie będzie już słynnego lotu na studio faktów w czasie napisów Detektywów (innych produkcji) ?
▲waldus_5
- Peter Parker
- VIP Expert
- x 1
- x 1
TVN (HD)
Niestety tak. A szkoda, bo czasem zdarzały się tam różne wpadki, jak np. http://www.youtube.com/watch?v=HvP5Y61SiAo 

-
- Użytkownik
TVN (HD)
Akurat lot przed Faktami mi nie przeszkadzał, bardziej wkurzające było dzielenie ekranu przez Polsat, a już najbardziej wkurzała mnie Jedynka - przez te zapowiedzi nie mogłem się dowiedzieć np. co będzie w następnym odcinku Klanu :/
A tak BTW, to od kiedy pokazywali ten lot przed Faktami? Jeszcze za czasów starego studia czy dopiero jak było nowe?
A tak BTW, to od kiedy pokazywali ten lot przed Faktami? Jeszcze za czasów starego studia czy dopiero jak było nowe?
TVN (HD)
Jeszcze za czasów starego studia pokazywali widok na prowadzącego i studio.
- Mocny FULL
- Activist
- x 7
TVN (HD)
Pierwszy raz fajnie mi się oglądało serial "Prosto w serce", bez żadnych belek, czysty ekran 

INNA
INNA