TVN (HD)
TVN (HD)
Trochę głupie pasmo od 9 do 19. Brakuje mi SOS Ekipy w akcji, W 11 wydział śledczy, 19+. Moim zdaniem niepotrzebni są Milionerzy i Efekt Domina
TVN (HD)
Zmiana ramówki - w niedzielę 28 czerwca o 20:00 i 21:55 produkcja dokumentalna ludzi ,,Superwizjera" pt. ,,Covid 19: świat w zagrożeniu". Będą historie m.in.: z Chin, Włoch, USA czy Indii. O 20:55 wieczór wyborczy na głównej antenie.
EDIT: Dokument ww. zostanie jeszcze powtórzony w całości w środę, 8 lipca o 21:00
EDIT: Dokument ww. zostanie jeszcze powtórzony w całości w środę, 8 lipca o 21:00

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVN (HD)
TVN szykuje kolejną nowość, prawdopodobnie serial o tytule "Nieobecni" - jest w cenniku lokowania produktów na okres 2020/2021.
TVN (HD)
W niedzielę na głównej antenie przed wieczorem wyborczym (20:55-22:00), będzie jednorazowa emisja programu Discovery pt. ,,Bracia Collins biorą się do roboty". 
A co do tej premiery nieznanego rosyjskiego filmu wojennego, to 20 lipca TVN go pokaże pod tytułem: ,,Rozkaz: zniszczyć". Sądząc jednak po ocenach, to chyba coś słabego wzięli

A co do tej premiery nieznanego rosyjskiego filmu wojennego, to 20 lipca TVN go pokaże pod tytułem: ,,Rozkaz: zniszczyć". Sądząc jednak po ocenach, to chyba coś słabego wzięli

Szczęśliwego Nowego Roku wam życzę.
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

TVN (HD)
W soboty 8 i 15 sierpnia o godz. 20:00 na antenie TVN "Salon dźwięku". 2 odcinki po 60 minut brutto. Powtórka dwóch odcinków jeden po drugim w niedziele 16 sierpnia po "Dzień dobry Wakacje".
TVN (HD)
Tytuł programu przywodzi mi na myśl audycje i płyty Gabi Drzewieckiej „Gabinet Dźwięku” 
TVN (HD)
Ale sprytnie zrobili ramówkę na sierpień, nie napisali na 31 sierpnia
TVN (HD)
Pewnie 31 sierpnia ruszy Dzień dobry tvn i Na wspólnej
TVN (HD)
23 sierpnia w niedzielę o 12:00 pierwszy odcinek 4 sezonu "Patenciar" Ładochy na głównej antenie. Chyba premierowo, bo nowy sezon ma być jesienią w TVN Style.
Z kolei 16 sierpnia o 12:00 "Ambasady luksusu".
Z kolei 16 sierpnia o 12:00 "Ambasady luksusu".
TVN (HD)
Wg ramówki na 31 sierpnia w TVN pozostaje Wstajesz i Wiesz (od 7 do 8 ) oraz Fakty po południu (godzina).
TVN (HD)
Czyżby jesienią szykował się mały powrót do przeszłości:
16:00 Fakty po południu
17:00 Kuchenne rewolucje
17:55 BrzydUla
18:25 Nowy kryminalny serial paradoku - viewtopic.php?f=177&t=12409

16:00 Fakty po południu
17:00 Kuchenne rewolucje
17:55 BrzydUla
18:25 Nowy kryminalny serial paradoku - viewtopic.php?f=177&t=12409
POZDRAWIAM, Medyk24