Będzie pożegnalna seria 7 - odcinków chyba. Z tego co pamiętam zostało to w pewnym sensie wymuszone przez oryginalnych twórców serialu bo w trakcie kręcenia tej serii w oryginale okazało się, że odtwórczyni głównej roli jest chora na raka i postanowiono ją skrócić.
W ramach ciekawostki: albo mi się przewidziało albo Mariusz Walter w angielskiej Wikipedii został nazwany żydowskim biznesmenem. Nie wiem jakie jest jego pochodzenie, ale wydaje mi się, że lepiej go nazwać po prostu polskim biznesmenem.
TVN is a major Polish commercial television network , founded by Jewish businessman Mariusz Walter and launched on October 3 , 1997 .
No i jak pokazują dane AGB NMR TVN w ostatnim tygodniu prześcignął TVP1 pod względem oglądalności. Tylko pogratulować, bo długo walczyli by być najlepszą stacją telewizyjną w Polsce
A ja teraz trochę zmienię temat. Ostatnio serwisy plotkarskie informują, że chodzą pogłoski, że "Rozmowy w toku" mają zejść z anteny, a Ewa Drzyzga miałaby prowadzić "Dzień dobry TVN". Powodem zdjęcia z anteny "Rozmów w toku" jest ciągle spadająca widownia talk-show.
PLATFORMA CANAL+: Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VODCANAL+4K Ultra HD HBO HBO GOFox PlayNat Geo PlayParamount Play Mistrzowska Piłka Multiroom StandardUltrabox+ 4KCANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h84,99zł PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
To nie byłby zły pomysł, z racji tego, że jak to ująłeś oglądalność spada, a Ewę w Dzień dobry TVN chętnie bym zobaczył... Ciekawe czy by dała radę dłuższy czas na żywca iść?
Może by mogła, ale czy szefowie chcą "Rozmowy w toku" w swojej ramówce? Tego już nie wiem. Osobiście uważam, że "Rozmowy w toku" powinny zostać. Mają swoją markę i są najdłużej i chyba jedynym talk-show emitowanym codziennie. Jednak niestety zauważam, że tematy w tym programie są już nie tak jak kiedyś powielane co 2-3 lata, ale już pół roku. Przykładem może być odcinek o disco polo, który był i wiosną i jesienią poprzedniego roku, no i wczoraj. Ewa też według mnie już nie prowadzi programu tak jak kiedyś. Teraz bardziej "wymądrza" się na swych rozmówców niż stara ich się zrozumieć. Ale to tylko moja opinia.
Według mnie "Rozmowy w toku" powinny pozostać na antenie przynajmniej jeszcze do rocznicy dziesięciolecia istnienia programu. Być może wkrótce program wyląduje na okolice 12:00-13:00, a dzisiejsze miejsce "RwT" zajmie być może "Sąd rodzinny", który będzie emitowany codziennie... Cóż, czas pokaże. Oby tak nie było.
PLATFORMA CANAL+: Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VODCANAL+4K Ultra HD HBO HBO GOFox PlayNat Geo PlayParamount Play Mistrzowska Piłka Multiroom StandardUltrabox+ 4KCANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h84,99zł PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł