TVN (HD)
TVN (HD)
Lipa z tą wrześniową ramówką.
Seria o Harrym Potterze,Kac Vegas- kiepsko
Muszę poczekać na "Błękitną Falę" i na "Bociany"
Milionerzy ,Master Chef czy inne podobne programy mnie nie interesują.
Pozostają tylko Fakty i DDTVN
Seria o Harrym Potterze,Kac Vegas- kiepsko
Muszę poczekać na "Błękitną Falę" i na "Bociany"
Milionerzy ,Master Chef czy inne podobne programy mnie nie interesują.
Pozostają tylko Fakty i DDTVN
Uwielbiam alternatywną historię ,jestem kibicem Legii i najchętniej cofnąłbym czas 

-
- Użytkownik
- x 2
TVN (HD)
TVN wyraźnie zaniedbuje premiery filmowe. Tak widzów nie zdobędzie.
- kacper3100
- Thinker
- x 369
- x 441
- Kontakt:
TVN (HD)
Mnie też szkoda, że zdejmują ten program.
TVN (HD)
Właśnie widziałem przed chwilą zapowiedź serialu Usta Usta, jak na razie napisali "wkrótce"
Pozdrawiam was, Enderek 

TVN (HD)
Dzisiaj Sport po Faktach prowadził Krzysztof Marciniak, dla którego jest to prawdopodobnie debiut w serwisie.
TVN (HD)
Krzysztof Marciniak ma na stałe zastąpić Ryczela w TVN. Pojawia się również w "Faktach po południu".
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
TVN (HD)
To Ryczel ma kiepską passę, najpierw wywalili go z Canal+Sport, teraz stąd...
TVN (HD)
Zwolnienie z C+S równało się z zwolnieniem z TVNu. Jeśli Wikipedia się nie myli to Marciniak jest pierwszym, nowym prowadzącym serwis od... 2002 roku.
- mateusz_71
- VIP Expert
- x 231
- x 101
- Kontakt:
TVN (HD)
Piotr Karpiński pracuje w TVNie (nSport+) od 2006 roku (wcześniej TVP Wrocław), a więc na pewno debiutował po 2002 roku. 

TVN (HD)
Piotr Salak także pojawił się w serwisie grubo po 2002 roku.
TVN (HD)
Znalazłem informację, że Salak prowadzi program od 2006 roku. Po odejściu Carlos program bez zmian prowadziła ta sama piątka prowadzących (przez 9 lat). Od tego czasu w serwisie sportowym na TVNie nie ma żadnej kobiety (inaczej niż na TVP 1 oraz na Polsacie).
TVN (HD)
Konferencja Ramówkowa Najprawdopodobniej W Przyszłym Tygodniu.
Źródło : http://ttv.pl/aktualnosci,926,n/down-th ... 25321.html - tam jest filmik gdzie Przemek Kossakowski mówi
Źródło : http://ttv.pl/aktualnosci,926,n/down-th ... 25321.html - tam jest filmik gdzie Przemek Kossakowski mówi