TVN7 (HD)
TVN7 (HD)
O ile przedłużył się finał BB? Ktoś chyba źle zaplanował czas antenowy i na koniec musieli szybko ciąć.
TVN7 (HD)
Wydłużył się zaledwie o 10 minut. To i tak niewiele biorąc pod uwagę o ile wydłużały się finały poprzednich edycji.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
TVN7 (HD)
I po BB:
Tak wygląda logo z podpisem powtórka, więc wiadomo, gdzie umieszczają ten napis.(on/jego)

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
TVN7 (HD)
Wzrost stacji w grupie komercyjnej o 27%, a wiosenne hity stacji co oczywiście BB, ale i Sędzia Anna Wesołowska.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/o ... a-tvn-hity
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/o ... a-tvn-hity
TVN7 (HD)
Już pojawiła się uaktualniona niedzielna ramówka z uwzględnieniem dodatkowej emisji "Big Brother".
Program rozpocznie się o 20:00 i będzie nosił tytuł "Big Brother Extra". Potrwa wraz z reklamami 1h. Czyżby szykował nam się tylko zlepek najlepszych momentów na koniec?
Liczyłem szczerze mówiąc na coś w stylu "Big Brother Piknik" z poprzednich edycji.
Program rozpocznie się o 20:00 i będzie nosił tytuł "Big Brother Extra". Potrwa wraz z reklamami 1h. Czyżby szykował nam się tylko zlepek najlepszych momentów na koniec?
Liczyłem szczerze mówiąc na coś w stylu "Big Brother Piknik" z poprzednich edycji.
PLATFORMA CANAL+:
TVN7 (HD)
Chociażby na stronie internetowej nadawcy -> program tv.
PLATFORMA CANAL+:
TVN7 (HD)
Dziwię się, że skoro powtórki "Sędzii..." w Siódemce tak dobrze się oglądają, to nowe odcinki premierowo będą w TTV a nie w TVN7.
Serial idealnie pasował by do Siódemki. Stowrzyli by bardzo fajne pasmo.
- 18.30 - "Sędzia Anna Maria Wesołowska"
- 19.30 - "Zakochani po uszy"
- 20.00 - "Big Brother"
Mam nadzieję, że jesienią Siódemka da jakąś nowość...
Serial idealnie pasował by do Siódemki. Stowrzyli by bardzo fajne pasmo.
- 18.30 - "Sędzia Anna Maria Wesołowska"
- 19.30 - "Zakochani po uszy"
- 20.00 - "Big Brother"
Mam nadzieję, że jesienią Siódemka da jakąś nowość...
-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
-
- Thinker
- x 438
- x 529
- Kontakt:
TVN7 (HD)
To nie byłby taki zły pomysł. Może ten serial odebrałby część widzów Policjantek...
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
TVN7 (HD)
Ja badzo bym chciał powrotu W-11 bardzo lubię ten serial dobrze że teraz będą powtórki na TVN może gdyby była dobra oglądalność do zdecydują się na powrót skoro teraz jest moda na powroty, a do tego chciałbym jakiś teleturniej bardzo lubiłem Chwilę Prawdy ale to nie te czasy teraz by się pewnie nie przyjął ten program.
-
- Thinker
- x 438
- x 529
- Kontakt:
TVN7 (HD)
Chciałbym, by TVN7 powtórzył Chwilę prawdy. Ostatnie powtórki zostały wyemitowane w czerwcu 2010, a więc już dawno nie są emitowane. Nowych odcinków raczej bym nie chciał, bo nie wiem, czy to jest program na dzisiejsze czasy, a poza tym nie chciałbym, by TVN zepsuł ten format, wprowadzając w nim zmiany.
- SzymonNP
- VIP Expert
- x 575
- x 108
- Kontakt:
TVN7 (HD)
Chwila prawdy o ile mi wiadomo była na licencji, więc nie wiem czy byłby sens takiej zagrywki. A ja przewrotnie powiem Wam, że wolałbym w Siódemce premierowo albo Sąd Rodzinny, albo Detektywów. Pierwsi też się chyba dobrze w TVN7 oglądają, a drudzy, pod nazwą Kartoteka mają z tego co wiem także niezłe wyniki w TTV.
TVN7 (HD)
A ta Kartoteka to nie czasem W11? Na tą Kartotekę parę razy trafiłem i źle mi się oglądało 2 odcinki złączone w jeden nie dla mnie ten program wolałbym obejrzeć 2 odcinki po kolei niż to coś.
-
- Thinker
- x 438
- x 529
- Kontakt:
TVN7 (HD)
Tak, w Kartotece są fragmenty W11. Fragmenty Detektywów są w Detektywi. Na zlecenie.