Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

Pozostałe kanały nadawane przez Grupę TVN i Discovery w naszym kraju.
pimpacho
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 18 sty 2008, 15:26

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pimpacho »

Chyba was pogieło zamiast pokazywać mecz Polska -Turcja to na Eurosporcie leci tenis, do diabła z takim wyborem programu
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Artu »

Eurosport nie jest polskim kanałem, więc ich nie obchodzi, że w meczu gra reprezentacja Polski.
Awatar użytkownika
Hubert
Obserwator
Posty: 302
Rejestracja: 24 wrz 2007, 11:51
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Hubert »

Na Eurosporcie 2 leciał mecz Polska - Turcja tzn.2 i pół seta.Po zakończeniu meczu tenisowego ,mecz Polek jest kontynuowany na Eurosporcie ;)
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17129
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 548
x 2640

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

pimpacho pisze:Chyba was pogieło zamiast pokazywać mecz Polska -Turcja to na Eurosporcie leci tenis, do diabła z takim wyborem programu
Czy to jest forum Eurosportu?
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Artu »

Media2.pl pisze:Eurosport rozszerzył polską wersję językową o tłumaczenie zapowiedzi programowych. Teraz w przerwach pomiędzy transmisjami można oglądać polskie spoty programów, które wkrótce pojawią się na antenie. Być może jest to początek większej integracji z naszym krajem.
Do tej pory polską ścieżkę dźwiękową widzowie Eurosportu mogli usłyszeć jedynie podczas emisji sportowych relacji, nieważne czy były to transmisje na żywo czy też retransmisje. Od teraz także zapowiedzi programowe emitowane są w polskiej wersji dźwiękowej. Nadal brakuje polskiej grafiki ekranowej, która niezmiennie od lat nadawana jest w języku angielskim. Niewykluczone jednak, że także ten element identyfikacji stacji ulegnie modyfikacji. Konkurencyjne kanały sportowe w większości działają na podstawie polskiej koncesji, a dzięki całkowicie polskiej wersji zarówno graficznej jak i dźwiękowej w dużo łatwiejszy sposób są przyswajane przez widzów, sprzedają także w Polsce swój czas reklamowy, czego Eurosport nie robił nigdy.

źródło: http://media2.pl/media/35574-wiecej-jez ... sport.html
Więc może na Eurosporcie 2 pojawi się pasek Headlines po polsku? Bo na CP jest ciągle po angielsku :/
Awatar użytkownika
dragontor
Użytkownik
Posty: 107
Rejestracja: 23 sie 2006, 17:39
Lokalizacja: Toruń
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: dragontor »

Zauważ, że w artykule mowa jest o antenie głównej Eurosportu.
tele5.xt.pl - powrót wkrótce...
Daredevil
Użytkownik
Posty: 169
Rejestracja: 31 sie 2006, 10:26

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Daredevil »

W UPC cały czas (prawie) leci pasek po polsku...
Spooky
VIP Expert
Posty: 920
Rejestracja: 03 paź 2007, 15:34
Lokalizacja: Szczecin
x 2
x 3

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Spooky »

Daredevil pisze:W UPC cały czas (prawie) leci pasek po polsku...
To samo w C+. No chyba że coś sie ostatnio zmieniło.
Awatar użytkownika
Artu
Junior
Posty: 917
Rejestracja: 05 lis 2007, 14:10
x 1

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Artu »

Więc chyba tylko w CP ten pasek jest po angielsku.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17129
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 548
x 2640

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Bo Cyfra+ sama ten pasek dodaje.
Pawel

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

Artu pisze:Więc chyba tylko w CP ten pasek jest po angielsku.
W N też jest ten pasek po angielsku.
Swoją drogą gdzieś czytałem (sorry ale nie pamiętam źródła) że jeszcze przed wakacjami polski pasek ma zniknąć także z Eurosportu2 w Cyfrze+. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
Awatar użytkownika
Alfernando
Poster
Posty: 1707
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:02
x 1
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Alfernando »

Tak w Eurosporcie2 na n pasek jest po angielsku. Dziwi mnie to bo potem w reportażach na TVP z wykorzystaniem materiałów Eurosportu pojawia się pasek polski.
Awatar użytkownika
Karol
Administrator
Posty: 17129
Rejestracja: 24 maja 2006, 15:29
x 548
x 2640

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Karol »

Bo widocznie nagrywają z Cyfry+. Halo, dzień dobry!
Awatar użytkownika
Alfernando
Poster
Posty: 1707
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:02
x 1
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Alfernando »

A dzień dobry Karolku.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Nie będzie już paska po polsku bo Cyfra+ wkrótce weźmie sygnał z transpondera z którego jest Eurosport teraz w CP. Już jest SECA na tej częstotliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVN/Discovery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość