Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

Pozostałe kanały nadawane przez Grupę TVN i Discovery w naszym kraju.
Pawel

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

Alfernando pisze:Tak w Eurosporcie2 na n pasek jest po angielsku. Dziwi mnie to bo potem w reportażach na TVP z wykorzystaniem materiałów Eurosportu pojawia się pasek polski.
Co tam TVP. Na ich własnym kanale nSport jak dają czasem jakieś fragmenty z Eurosportu 2 to widać tam polski pasek z newsami. Mają swoją platformę a nagrywają to z Cyfry ;) ?
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

W jakim zakresie na ESP będą ME w piłce nożnej?
Pawel

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

Na Eurosport będą zdaje się że wszystkie mecze ME w jakości HD (na Eurosport HD) tyle że z jednodniowym opóźnieniem.
Krótko mówiąc jak ktoś zamierza oglądać mistrzostwa na Eurosport to musi odłączyć się od netu, nie oglądać serwisów sportowych itp. :D
mały chińczyk
Obserwator
Posty: 346
Rejestracja: 12 cze 2008, 15:29
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mały chińczyk »

Jest w stanie ustalić ktoś, kto komentuje obecnie dla polskiego Eurosportu?
bustram
Activist
Posty: 4333
Rejestracja: 17 kwie 2008, 20:04
x 84
x 1538

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bustram »

mały chińczyk
Obserwator
Posty: 346
Rejestracja: 12 cze 2008, 15:29
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mały chińczyk »

Dzięki
marcinj161
Obserwator
Posty: 344
Rejestracja: 22 maja 2008, 16:03
Lokalizacja: Ciężkowice
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marcinj161 »

Te informacje nie są aktualne. Ta podstrona dawno nie była aktualizowana ! teraz z głównej strony Eurosportu ciężko tam wejść, można tylko wpisując w google. Janusz Basałaj już nie komentuje dla Eurosportu to tylko jeden przykład.
Jedyne forum w sieci o kanałach sportowych i sporcie w TV !!
Serdecznie zapraszam !!
http://www.tvsportowe.pl/forum/index.php
mały chińczyk
Obserwator
Posty: 346
Rejestracja: 12 cze 2008, 15:29
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mały chińczyk »

To jestes w stanie ustalić aktualną?
marcinj161
Obserwator
Posty: 344
Rejestracja: 22 maja 2008, 16:03
Lokalizacja: Ciężkowice
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marcinj161 »

No ja niestety, nie jestem w stanie tego ustalić... WIększość jest dobrze, ale jest pare osób nowych, a pare osób odeszło :)
Jedyne forum w sieci o kanałach sportowych i sporcie w TV !!
Serdecznie zapraszam !!
http://www.tvsportowe.pl/forum/index.php
dominikptaszynski
Użytkownik
Posty: 52
Rejestracja: 29 gru 2008, 19:09

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: dominikptaszynski »

a pozatym w eurosporcie juz niema wiadomosci codniowych
Daredevil
Użytkownik
Posty: 169
Rejestracja: 31 sie 2006, 10:26

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Daredevil »

dominikptaszynski pisze:a pozatym w eurosporcie juz niema wiadomosci codniowych
No nie ma, ale "codniowe" wiadomości masz na Eurosport 2. :)
Awatar użytkownika
Kamil
VIP Expert
Posty: 2993
Rejestracja: 04 lip 2008, 9:58
Lokalizacja: Polska
x 41
x 81

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kamil »

Z tego co wiem, wszystkie wersje oprócz Niemieckiej (tej z Astry) "Eurosportu" z HotBirda są kodowane. A dzisiaj zauważyłem, że wszystkie wersje Eurosportu zostały odkodowane. Co ciekawe wczoraj miałem aktualizację oprogramowania odbiornika i działają także inne "zakodowane" kanały. Więc mam pytanie. Eurosport czasami puszcza program FTA czy raczej odbieram go w piracki sposób, bo wcześniej wyświetlała się informacja, że sygnał jest kodowany.
Czaja
Obserwator
Posty: 643
Rejestracja: 17 maja 2008, 12:34

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Czaja »

Akurat Eurosporty bardzo często mają "okienka' w kodowaniu. Ostatnio jest tak mniej więcej kilka razy w tygodniu.
marcinj161
Obserwator
Posty: 344
Rejestracja: 22 maja 2008, 16:03
Lokalizacja: Ciężkowice
Kontakt:

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: marcinj161 »

Dzisiaj Eurosport 2 jest dostępny na platformie Cyfrowy Polsat w pakiecie familijnym :)
Jedyne forum w sieci o kanałach sportowych i sporcie w TV !!
Serdecznie zapraszam !!
http://www.tvsportowe.pl/forum/index.php
Czaja
Obserwator
Posty: 643
Rejestracja: 17 maja 2008, 12:34

Eurosport 1 (HD) / Eurosport 2 (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Czaja »

No więc właśnie o tym napisałem. Nawet jak masz zwykły dekoder to możesz ESP2 oglądać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kanały tematyczne TVN/Discovery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Maciej T. i 3 gości